Origen Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 ... And Abraham said unto Zed:This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 ? ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Окреће се и на друге стране света. Нпр. кад се чита Свето Писмо окреће се ка западу. Певница је окренута ка југу а она друга наспрам ње (ако је има) ка северу. И тако... Није ми баш најјасније питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Будући да је Бог светлост умствена (Јн. 1,5) и да је Христос у Писму назван исток (Зах.6,12), природно је посветити Му исток за поклоњење. А и божанско Писмо говори да је рај, врт Еден, место где је први човек био настањен, налазио се на истоку. Гледајући у правцу истока ми се клањамо тражећи древну отаџбину нашу. Господ Исус Христос вазносио се на небо узлазећи ка истоку и Он ће опет доћи на исти начин:"Јер као што муња излази од истока и сиње до залада, тако ће бити и долазак Сина Човечијега." (Мт. 24,27) Ово нађох овде: http://www.starhangelmihailo.com/pravoslavlje/molitva/А ја као размишљам, није ли дивно што желимо да и сама наша 'позиција' током молитве Богу, буде некако ... Христоцентрична?! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука