Столе Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 On 10. 12. 2013. at 21:24, Jelena 76 рече Ljudi su više izlazili, družili se. A danas svi sede pored kompjutera, niko ne želi više na svetlo dana (tužno) У моје време веровало се да мали људи живе у радију. А сад стварно живе у монитору! Arsenija, feeble, verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 U moje vreme mogao si spavati na klupi u parku bez ikakve bojazni, a danas sve manje klupa ima u parkovima, a mozes spavati samo kod kuce. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 u moje vreme je takovo cedilo voće a sad u svaki sok guraju tikvice Караконџула, Ромејац and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 U moje vreme engleski jezik se ucio od IV razreda, a sad se uči već u prvom razredu verum est in beer, Никола Поповић, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 У моје време визуелни део форума се мањао бар једном у три месеца verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 U moje vreme su se gluvih telefona igrala deca nana, Столе, Зорица Бубало and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 ) facenew22222222 Баба је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 у моје време бисмо сада смишљали опаки план за викенд. А ја бих само да спавам.. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 У моје време, прелазни метал са атомским бројем 104, звао се Курчатовијум... Данас се зове Радефордијум... feeble, verum est in beer, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 On 13. 12. 2013. at 23:02, Милан Ракић рече У моје време, прелазни метал са атомским бројем 104, звао се Курчатовијум... Данас се зове Радефордијум... Ауууу кад је то било.. морао сам да гуглам да га пронађем Arsenija, verum est in beer and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 U moje vreme najjaca masina je bio ZX Spectrum a ja sam vec bio prestar da naucim kako to sokocalo radi . Izlazlio se za dana , oko 7 sati i opet se ostajalo do jutra , danas izlaze u 1 posle ponoci i ostaju sat dva . Драшко and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 U moje vrijeme je azbuka i abeceda su imale po 30 slova (glasova) sada dva više. Cijenilo se lijepo izražavanje i pravilan govor, sada iskarikiraj i u trendu si. Najdraže biće smo zvali - mama, sada je djeca oslovljavaju po imenu ili - stara. Radovali smo se paketićima za novogodišne praznike...čokolade su bile poklon koji smo cijenili...zamjenili su ih poslednji modeli mobilnih telefona. Andre Williams, verum est in beer and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 U moje vreme nije se moralo dva puta ponavljati da bi se čulo. verum est in beer, Драшко and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 А у моје време мушкарци нису имали иритацију коже после бријања... Драшко, Баба, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 U moje vreme jeli smo zelene tresnje , kajsije i jabuke ,nista kiselije a "sladje " nisam probao . Ayla and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука