Jump to content

А у моје време...

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

On 10. 12. 2013. at 21:24, Jelena 76 рече

Ljudi su više izlazili, družili se.

A danas svi sede pored kompjutera, niko ne želi više na svetlo dana (tužno)

У моје време веровало се да мали људи живе у радију. А сад стварно живе у монитору! :)))

Подели на овим сајтовима

u moje vreme je takovo cedilo voće a sad u svaki sok guraju tikvice

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

У моје време визуелни део форума се мањао бар једном у три месеца :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

:)):)) :))

facenew22222222

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

у моје време бисмо сада смишљали опаки план за викенд. А ја бих само да спавам.. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

У моје време, прелазни метал са атомским бројем 104, звао се Курчатовијум... Данас се зове Радефордијум...

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2013. at 23:02, Милан Ракић рече

У моје време, прелазни метал са атомским бројем 104, звао се Курчатовијум... Данас се зове Радефордијум...

Ауууу кад је то било.. морао сам да гуглам да га пронађем joooj

Подели на овим сајтовима

U moje vreme najjaca masina je bio ZX Spectrum a ja sam vec bio prestar da naucim kako to sokocalo radi .

Izlazlio se za dana , oko 7 sati i opet se ostajalo do jutra , danas izlaze u 1 posle ponoci i ostaju sat dva .

Подели на овим сајтовима

U moje vrijeme je azbuka i abeceda su imale po 30 slova (glasova) sada dva više.

Cijenilo se lijepo izražavanje i pravilan govor, sada iskarikiraj i u trendu si.

Najdraže biće smo zvali -  mama, sada je djeca oslovljavaju po imenu ili - stara.

Radovali smo se paketićima za novogodišne praznike...čokolade su bile poklon koji smo cijenili...zamjenili su ih poslednji modeli mobilnih telefona.

Подели на овим сајтовима

А у моје време мушкарци нису имали иритацију коже после бријања...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...