Jump to content

ЛИТУРГИЈСКИ ПРЕПОРОД КОД НАС-приближавање Ватикану или приближавање народу?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

?????, ?? ???? ?? ?? ???? ????????? ?????? ?????. ??, ???????? ???? ??? ???????.  0104_cheesy

? ?? ????? ?????????? ?? ?? ?? ???? ?????????. :smiley:

???? ??...

?? ???? ??? ???.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

?????, ?? ???? ?? ?? ???? ????????? ?????? ?????. ??, ???????? ???? ??? ???????.  0104_cheesy

? ?? ????? ?????????? ?? ?? ?? ???? ?????????. :smiley:

???? ??...

?? ???? ??? ???.

Ove noci ni bog nista nece moci.....

??????? ??? ?? ?? ????? ???? ????? ?? ???????.

??? ?? ???? ??????? ??????!

Подели на овим сајтовима

Hvala iskusenice, ziv bio...

ne znam , zasto se toliko zestrish....ako treba neko da me ispravi, tu su moderatori.... 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

???? ?????,??? ??? ? ??!

?? ??????? ?? ???? ?????. ?? ???? ????? ??? ????? ????????? ?????????? ?? ???? ????? ??????.

????? ?????!

Подели на овим сајтовима

ne znam , zasto se toliko zestrish....ako treba neko da me ispravi, tu su moderatori.... 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

????? ?????. ?? ?? ???? ???? ?? ??? ???????? ??? ?? ???????????? ??? ???? " ?? ?? ??? ?? ???? ??????"? ?????? ?? ?? ?? ???????? ? ?????????? ????? ?????? ????? ?????????? ??? ????

Подели на овим сајтовима

????? ?????. ?? ?? ???? ???? ?? ??? ???????? ??? ?? ???????????? ??? ???? " ?? ?? ??? ?? ???? ??????"? ?????? ?? ?? ?? ???????? ? ?????????? ????? ?????? ????? ?????????? ??? ????

Mislim da ce sutra biti mnogo komesanja buduci da postoje jasno izrazene suprotnosti u koncepciji vodjenja SPC u buducnosti.

prvo reci skochi pa slusaj hip-hop

Подели на овим сајтовима

Mislim da ce sutra biti mnogo komesanja buduci da postoje jasno izrazene suprotnosti u koncepciji vodjenja SPC u buducnosti.

?????, ???? ????, ???? ???? ???? ???. ?????? ????? ????????, ????? ???????????? ???????? 1317. ????? ????? ?????????? ??????? 1375, ???. ????, ???? ????? ?? ???????? ????. ???, ???? ?? ??? ????? ????????. ????? ?????? ?? ?? ????? 45.-?? ?????????? ????? ??? ????? ?????????. ???? ???. ???????? ??  ?? ???? ???????? ?????.

Подели на овим сајтовима

Људи немој мо се замарати и оптерећивати са тако великим стварима на које ми не можемо да утичемо.

Избор новог патријарха увек су пратили разни догађаји да не у потребим неки други израз. Па и епископи су људи и они имају мане. То је све нормално, да није тако то онда не би били људи. Па замислите кад би сви епископи били у потпуности истомишљеници. Они би тад или били роботи или би то била диктатура невиђених размера.

Знате проучавајући историју СПЦ, ја нисам нашао ни на једног јединог патријарха који као личност није заслужио то место. Мислим да је ово посебан Божији благослов нашој Црекви, јер ретко која Црква тиме може да се похвали. Сетимо се само Цариградске патријаршије, довољно је само да поменемо Несторија.

Наша Црква јесте мала, али бар својим патријарсима може да се поноси.Тако ће бити и овај пут. Стога не заносимо се размишљљањем у празно. Ко год да дође биће прави човек за то, ма колико се епископи пре тога расправљали.Па зато и служи расправа, да се аргументи сучеле и извуку најбољи ставови. Тако ће и сутра бити.

Према томе ко год буде нови патријарх биће онај прави.

Подели на овим сајтовима

???? ????? ?? ?? ???????? ? ???????????? ?? ???? ??????? ???????? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ???????.

????? ????? ?????????? ???? ?? ??????? ????? ???????? ?? ?? ? ???????? ???? ????? ?????. ?? ? ???????? ?? ???? ? ??? ????? ????. ?? ?? ??? ????????, ?? ???? ???? ?? ???? ?? ?? ???? ????. ?? ????????? ??? ?? ??? ???????? ???? ? ?????????? ?????????????. ??? ?? ??? ??? ???? ?????? ??? ?? ?? ???? ????????? ????????? ???????.

????? ???????????? ???????? ???, ?? ????? ????? ?? ?? ?????? ??????? ?????????? ???? ??? ??????? ???? ???????? ?? ?????. ?????? ?? ?? ??? ??????? ?????? ????????? ????? ??????, ??? ????? ???? ????? ???? ???? ?? ?? ???????. ?????? ?? ???? ??????????? ????????????, ??????? ?? ???? ?? ???????? ?????????.

???? ????? ????? ????, ??? ??? ?????? ???????????? ???? ?? ?? ??????.???? ?? ???? ? ???? ???. ????? ?? ???????? ?? ???????????? ? ??????. ?? ??? ?? ???? ???? ????? ????? ?? ??, ?? ?????? ?? ???????? ??? ???? ???????????.?? ???? ? ????? ????????, ?? ?? ????????? ?????? ? ?????? ??????? ???????. ???? ?? ? ????? ????.

????? ???? ?? ??? ???? ???? ????????? ???? ???? ?????.

????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...