Ignjatije Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Rusija zabranila propagiranje abortusa MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se zabranjuje propagiranje abortusa, saopšteno je danas iz Kremlja. Putin je kao svoj prioritet odredio zaustavljanje pada populacije u postsovjestkom periodu, ističući u prvi plan ono što naziva tradicionalnim vrednostima, kao i ulogu Ruske pravoslavne crkve kao moralnog vodiča, prenosi Rojters. Ruska vlada tako finansira reklamne kampanje u korist rađanja više dece, dajući istovremeno finansijsku pomoć parovima koji se na to odluče. Opširnije za korisnike Premium servisa Foto AP/RIA-Novosti, Mikhail Metzel, Presidential Preš Service http://www.tanjug.rs/items/male/117356.jpg Istochnik, Raymond Red Reddington, Иван Дабижљевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ističući u prvi plan ono što naziva tradicionalnim vrednostima, kao i ulogu Ruske pravoslavne crkve kao moralnog vodiča, prenosi Rojters. Једноставно - Путин! Istochnik, kordun and nana је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Једноставно - Путин! Неки ће на ово рећи само: Путлер Млађони and nana је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ја бих забранио и рекламирање уложака, банака, кафе, пива...и тако смањио рекламе за 80%. Ignjatije, Млађони, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Неки ће на ово рећи само: Путлер Могу да му пљуну под Јужни ток feeble, nana and Млађони је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ја бих забранио и рекламирање уложака, банака, кафе, пива...и тако смањио рекламе за 80%. И погасио јутјуб, фејсбук, гугл, телевизије индиректно :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ја бих забранио и рекламирање уложака, банака, кафе, пива...и тако смањио рекламе за 80%. Путину свака част...СЛАВА РУСИЈИ! Мада ни твоја није лоша.. можда би се коначно могао одгледати филм или серија...без реклама... nana and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 И погасио јутјуб, фејсбук, гугл, телевизије индиректно :Р Jutub, fejsbuk, gugl, tviter itd bi sve trebalo zabraniti. Svaka cast kinezima sto brane svoj narod, nadam se da ce uskoro i Rusija preduzeti korak u tom pravcu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miss D Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Jutub, fejsbuk, gugl, tviter itd bi sve trebalo zabraniti. Svaka cast kinezima sto brane svoj narod, nadam se da ce uskoro i Rusija preduzeti korak u tom pravcu. немој гугл све ми дирај само гугл не Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Jutub, fejsbuk, gugl, tviter itd bi sve trebalo zabraniti. Svaka cast kinezima sto brane svoj narod, nadam se da ce uskoro i Rusija preduzeti korak u tom pravcu. To mozes sebi da zabranis, meni ne mozes jer mi je korisno. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Тако се то ради...Државник, а не политикант! А то са гашењем...немојте ни да се шалите nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 meni ne mozes jer mi je korisno. Ja ti ne mogu zabraniti al zato drzava moze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 немој гугл све ми дирај само гугл не Ne brini ne diram ja tebi nista, a imas i boljih opcija od gugl-a. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 To mozes sebi da zabranis, meni ne mozes jer mi je korisno. Теби...како? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miss D Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ne brini ne diram ja tebi nista, a imas i boljih opcija od gugl-a. тачно али гугл је ствар навике Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука