pokajnik83 Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Који домаћи спортиста/спортисткиња је по Вашем мишљењу обележио/ла 2009. годину! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Moja Pancevka Nadja!!!!!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Слажем се. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 OKS za najbolje u 2009. godini proglasio je svetske šampione Nađu Higl, Milorada Čavića i vaterpoliste Srbije, dok je najbolja ženska ekipa, odbojkaška reprezentacija naše zemlje. U odnosu na 2008. godinu, promena je samo jedna: Nađa Higl umesto Jelene Janković. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Milos Krasic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Нађа Хигл и званично најбољи спортиста Србије у 2009. години! 8084.gif klapklap ЗАСЛУЖЕНО! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Najbolji je Novak Đoković БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Najbolji je Novak ?okovi? ???? ???? ? ???????? ??????? ????????? ?????? ? 2009. ??????! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Svaka joj čast. Ali... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Svaka joj ?ast. Ali... ???...??????? ??? 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Милош Красић , Бане Ивановић ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Ја сам, колико се сећам, овде поставио поруку следеће садржине: Елена Исинбајева! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=24lwONhzETs До сада су ми мењане или брисане поруке, али са образложењем и тако сам увек знао ко од уредника стоји иза тога и зашто. Ово је пак за мене био врло гнусан чин! Да ли сам спамовао овако "важну" тему тиме што сам најозбиљније кандидовао једну од најбољих спортиста свих времена, а не неке неправославне и антисрпске фићфириће. Ово је слика са званичног сајта Светске атлетске федерације: Није фотомонтажа, гледао сам директан пренос. Ова жена је уз то православка, која се моли пред сваки скок Господњом молитвом (погледајте тај видео). Једна је ствар предлагати на србском православном форуму Чавића, или Красића, а сасвим друго Хигл, или Ђоковића који рекламира хрватску ИДЕУ, као да нема од чега да живи. Овако је пре њега поступио и тзв. "Сале национале" рекламирајући хрватски ФРИКОМ. Примера има јако много: Међународни спорт је пре свега политика и зато банујте ви ове ваше "националне иконе", а Елену оставите на миру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Е ове две, да кажем НАШЕ тенисерке су стварно... dada И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Ш. Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Trudili su se sportisti! Po meni naj sportisti su : Nadja i reprezentativci Srbije u Fudbalu (plasman na svetsko prvenstvo)! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 bravo proto za prodanovice tenisere klapklap klapklap klapklap sportista godine???Mozda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука