Raymond Red Reddington Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Знаш како кажу.. чудно, али се за абортус увек залажу већ рођени људи... Сетио сам се.. Реган „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 "Чудно, али против абортуса се највише боре мушкарци." - Милосављевић и екипа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Šta će ti hirurg? Ako je volja i želja jaka učini to sam. Hirurg će da završi započeto Па донекле си у праву. Ал нисам Кинез.. http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/351187/Nije-mogao-da-placa-bolnicke-racune-i-podnosi-bol-pa-testerom-odsekao-nogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Abortus je čedomorstvo i ne odobravam ga. Ne postoji razlog da neko ubije dijete koje je začeto. Pravo na život imaju svi i niko im ga ne smije oduzeti. Raymond Red Reddington, Oglo, Дејан-Марковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Image-maker Alexander Tsiaras shares a powerful medical visualization, showing human development from conception to birth and beyond. (Some graphic images.) „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @, To jeste naucim da budem kontradiktivan? Za razliku od tebe ja pokusavam da pobegnem od kontradikcije dok je ti grlis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @, To jeste naucim da budem kontradiktivan? Za razliku od tebe ja pokusavam da pobegnem od kontradikcije dok je ti grlis. Контрадикција? Ти сада лажеш. Не бежиш од контрадиције. Има гомилу ствари које су твоји погледи на свет али их не намаћеш законом, нити си икад покушао. Није то никакво грљење контрадикције. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Imamo primer od pre sa alkoholom i zabranom posle 22h. То је лоше поређење, како год да се окрене. Нити је толико битно као живот, нити је довело до смањења алкохолисања у периоду у којем је забрањено. Само је произвело да клинци уместо флаше пива, у 9.55 купе флашу вињака како би били сигурни да им неће нестати алкохола у догледно време. Али, то је друга тема. Поента је да та забрана има само контрапродуктиван ефекат. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 То је лоше поређење, како год да се окрене. Нити је толико битно као живот, нити је довело до смањења алкохолисања у периоду у којем је забрањено. Само је произвело да клинци уместо флаше пива, у 9.55 купе флашу вињака како би били сигурни да им неће нестати алкохола у догледно време. Али, то је друга тема. Поента је да та забрана има само контрапродуктиван ефекат. Тачно тако, браво жики. Исто ће бити са забраном абортуса. Смањиће се број легалних, повећати број абортуса на црно, и одлазак у иностранство зарад абортуса. А ако се узме мера да је абортус једнак убиству, и ти аргументи, комотно можемо половину жена у затвор за убиство из нехата. Oglo је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @, Ne samo žena Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @, Objasnio sam vec na prosloj strani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ма људи превише размишљате комунистички, да ће законска забрана да реши неки проблем. Ни забрана убиства не смањује значајно број убица, нити зауставља неки значајан проценат људи да не почини убиство. Само склања из друштва оне који докажу да им памет не смета за то злодело. Oglo је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @@R.Žiskar, Zapravo je dobro poredjenje jer ja napad, stav : Ja sam protiv X, ali nisam za zabrano X-a Vec smo pricali o ovome. Uvek ce biti crnih ovaca koji ce da krse zakone i pravila, ako su ti zakoni i pravila tu da zastite druge, onda oni to rade na svoju odgovornost (zdravstvenu i zakonsku). Ja sam vec pitao nekoga ali nisam dobio odgovor...Ako zabrana abortusa ima kontraporduktivni efekat onda logicki sledi da zabrana abortusa posle 10 nedelja ima kontraporduktivni efekat. Jel to znaci da treba da ukinemo taj zakon jer neko u 11. nedelji moze da ode na crno da obavi abortus?Gde je moj odgovor o eugenici? Ako cemo vec da isljucujemo ljudska prava na zivot nerodjenim ljudskim bicima onda zasto ne bi iskljucili pravo na zivot ljudskim bicima u narednim nedeljama trudnoce ili tek rodjenim ljudskim bicima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Zapravo je dobro poredjenje jer ja napad, stav : Ja sam protiv X, ali nisam za zabrano X-a Ја сам против опијања, али нисам за забрану опијања. Ја сам против тога да се мрсти на посту, али нисам за забрану тога да се мрсти на посту. Ја сам против тога да се слушају народњаци у клубу, али нисам за забрану народњака у клубу. Пун сам контрадикција, као и ти. А да против сам дрогирања, али нисам за забрану дрогирања. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука