Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Ja sam procitao. Nema to veze sa satanizmom nego sa vulgarnim ateizmom. Za koju stepenicu gore od Dokinsove knjige God Delusion. Nema niceg spiritualnog u toj Levajevoj bibliji. Ima samo ruganja hriscanstva i podsticanja na maksimalni hedonizma i samougadjanje. Prepisao je u tu bibliju neke Kroulijeve rituale ali to mu je sluzilo samo kao forma. Da bi sebi laskali kako su mocni i cool darkeri. Nemaju ti njegovi rituali nikakvu magijsku tezinu posto on niusta nije verovao plus bio hronican hedonista a tamo od duhovnosti pa bila ona magija nema nista. вала јес, мало је што је убацио мало Кроулија, мало еугенике, мало пропагирања седам смртних греха ... баш није сатанизам.није ни то што се отворено призива Сатана и обожава, а изругује Бог, Литургија и Оченаш. па шта је онда по теби сатанизам? ево мало ове надрицркве ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 0205_whistling :cheesy: 4chsmu1 :bla: joooj joooj joooj ekstra ekstra ekstra ekstra ekstra и стави преко ока и ја би помислио да ми шаљеш поруку да сам НУЛА кошева дао или НИШТА не вредим ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1ckuXx64abc "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Kada covek predje granicu u cilju neke potrage za slobodom, sve vishe pada u ludilo i zastranjenje, upravo jer ne dolazi do ocekivanog cilja. Bog po njegovom izboru slobode sa tugom mu popushta, a djavo mu se smeje, dok covek misli da je neshto postigao... Ova stvar je snimljena unazad. Jedan od tih ludaka. Ima stvar i Mr.Crowley... http://www.youtube.com/watch?v=bFEGMOe9kv8 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Josh su rokeri i metalci dobri, kakvih shejtandzija ima kod nas... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Josh su rokeri i metalci dobri, kakvih shejtandzija ima kod nas... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Ec11h2_cg9M Није чика Шапке сатаниста, песма је таква.... 0442_feel Ово је сатаниста (и његова бивша Роуз - добра вештица Пејџ из серије ''Чари'') http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Дупли крст се често може видети...не знам баш тачно његову симболику у православљу (мислим да га углавном имају рускићи), али овакве дупле крстове користе углавном анти-хришћани...погледајте ПОЧАСНИ СВЕШТЕНИК САТАНИНЕ ЦРКВЕ - МЕРИЛИН МЕНСОН, КОРИСТИ ДУПЛИ КРСТ У ШКОТСКОМ МАСОНСКОМ РЕДУ КОРИШЋЕЊЕ ДУПЛОГ КРСТА ДУПЛИ КРСТ КАО ДЕО МАСОНСКОГ ОРДЕЊА СВЕШТЕНИК САТАНИНЕ ЦРКВЕ КОЛАБОРАЦИОНИСТИ НАЦИСТА СУ НОСИЛИ ОВАКАВ КРСТ (ФРАНЦУЗИ) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Онај крст који је сличан а користимо га у православљу се званично назива "Патријаршијски крст" а слична му је западна варијата која се зове Крст Лорене и има га у француској хералдици http://www.seiyaku.com/customs/crosses/patriarchal.html http://www.seiyaku.com/customs/crosses/lorraine.html Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Meni ovi dupli krstovi više liče na krst i obrnuto posatvljen krst, a patrijaršiski krst mi ne liči na dupli krst , ta donja linija nije paralelna sa gornjom a i nisu iste veličine ! Liči mi kao postolje za noge! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 1 Maj- praznik u slavu Satane! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Ma daj ovo su gluposti. Ovo je isto kao digitalni andjeo. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 grigorije само неку егзотику фура 4chsmu1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Onda da peformulisem temu 1 maj i pravoslavlje, odnosno da li hriscani treba da proslavljaju 1 maj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука