Jump to content

Пчеларство

Препоручена порука

Посла на све стране па и немам много времена за интернет. :)

Радови на пчелињаку су свакодневни од јутра до мрака.

Ево једне слике од јуче.

DSCI0843.JPG

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 376
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нешо, брате, извезла га је за медаљу. Тепих. На нивоу. Јеси ли ставио негде наставке?

Sent from my T06 using Pouke.org mobile app

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ставио сам јуче на све кошнице.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Пчеларство је најсложенија област пољопривреде. Сада има много посла на пчелињаку.

Данас сам цедио мед.

DSCI0871.JPG

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
пре 2 часа, Аурор рече

Мислим да би се ово много боље решило слободним тржиштем.

@cloudking

Jednostavno je... pustis pcele same da rade i one brzo shvate da im je najbolje i najisplativije da med skupljaju dirketno u tegle.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, cloudking рече

Jednostavno je... pustis pcele same da rade i one brzo shvate da im je najbolje i najisplativije da med skupljaju dirketno u tegle.

Тако је некада стварно и било док се држава није умешала. Пчеле су доносиле много више меда и живеле су у хармонији са људима. Могао си да помазиш пчелу кад ти стане на руку, не би јој пало на памет да те уједе. А онда су дошли левичари...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pčele su mi narušile lepotu. Juče sam prvi put dobio direktno u lice, u donji deo obraza i to preko zaštitne mrežice. Otekao sam prilično, deo ispod brade mi se uvećao bar duplo. Izgledam u licu kao da imam 20kg više. Juče uveče bio na trčanju i osetim kako bi se podbradak trese... :smeh1:. Danas je već bolje.

Otrov pčele je jači od otrova kobre.

Подели на овим сајтовима

@Broken 

У фамилији имам неколико чланова алеричних на ујед пчеле, иначе бих те слатко задиркивала. 

Мене једаред, кад сам имала десет година, ујело шест. :pcelica:Ројиле се, па ме поткачиле. Јесте било гадно, али срећом, без већих последица. :0426_feel:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Broken рече

Pčele su mi narušile lepotu. Juče sam prvi put dobio direktno u lice, u donji deo obraza i to preko zaštitne mrežice. Otekao sam prilično, deo ispod brade mi se uvećao bar duplo. Izgledam u licu kao da imam 20kg više. Juče uveče bio na trčanju i osetim kako bi se podbradak trese... :smeh1:. Danas je već bolje.

Otrov pčele je jači od otrova kobre.

Cekaj... bavis se pcelama, a alergican si na ubod?...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, obi-wan рече

Cekaj... bavis se pcelama, a alergican si na ubod?...

pa nije to alergija, bar ne jaka. Ovo je normalno dok organizam ne stekne imunitet. Nekom treba duže, nekom kraće. Nemam nikakvu sistemski reakciju, samo lokalno. Ranije me drži po tri dana a sad niti boli niti svrbi, samo jos otok ima ali manji. Nije ni reakcija uvek ista. Zavisi os mesta uboda, količine otrova, koja te pcela bocne...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
пре 2 минута, Broken рече

ало пчелар, која је паша главна ту код вас ?

У недељу носим на сунцокрет, каснићу два дана ал ионако кишурина стално, од недеље кажу лепо

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...