Jump to content

Кадионица- ПИТАЊЕ!!!

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Ја прочитах кладионица-питање....морам под хитно да се скинем са "Моцарта"  joooj

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Питам јер су ми оне кадионице примамљивије од ових ручних...Па чисто да питам јер мислим да је купим. Да је не купујем џабе. :)

Подели на овим сајтовима

Ја прочитах кладионица-питање....морам под хитно да се скинем са "Моцарта"  joooj

хахахахахахахахахахах ма сигурно кладионица :)  тражим дојаве хе хе хе 12:smeha: 

Подели на овим сајтовима

"Примамљивије"?!!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Да ли је могуће да се свештеничка кадионица користи у употреби код куће?

ako si sveštenik , ti je kupi jer će ti trebati za crkvu u kojoj služiš

a ako nisi sveštenik ne vidim razlog što bi je kupovao

:D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Причао ми својевремено отац Бора из цркве светог Марка, како можеш међу свештенством распознати ко је "школовани" богослов, дакле ко је пре Богословског факултета завршио и Средњу богословску школу, од оних свештеника, који су студије на Богословском факултету започели дошавши, условно речено, из цивилства...

Наиме, каже отац, у његовој богословији, а тако ваљда и у свим осталим, на вежбама из Литургике је трбало "демонстрирати" кађење, а ђаци су га вежбали на часовима учења тако што у кесу ставе нпр. суву вечеру од петка (конзерва рибе и пола хлеба), а под мишку Зборник нпр. или још неку дебљу књигу... И тако иду кроз собу и ангажују ону кесу напред назад, али је битно да се "ради" из зглоба :)))

Е сад, ови који имају само факултет, да л` су имали вежбу ил` нису, да л` су били на часу, углавном, каже отац, млате оном кадионицом, само "гледам" кад ће им испасти из руке :))))

П.С Ево због овога НиколајуСвесрпски :)

Подели на овим сајтовима

. И тако иду кроз собу и ангажују ону кесу напред назад, али је битно да се "ради" из зглоба :)))

ne kaže narod džabe :

sve je u zglobu  :)))

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Причао ми својевремено отац Бора из цркве светог Марка, како можеш међу свештенством распознати ко је "школовани" богослов, дакле ко је пре Богословског факултета завршио и Средњу богословску школу, од оних свештеника, који су студије на Богословском факултету започели дошавши, условно речено, из цивилства...

Наиме, каже отац, у његовој богословији, а тако ваљда и у свим осталим, на вежбама из Литургике је трбало "демонстрирати" кађење, а ђаци су га вежбали на часовима учења тако што у кесу ставе нпр. суву вечеру од петка (конзерва рибе и пола хлеба), а под мишку Зборник нпр. или још неку дебљу књигу... И тако иду кроз собу и ангажују ону кесу напред назад, али је битно да се "ради" из зглоба :)))

Е сад, ови који имају само факултет, да л` су имали вежбу ил` нису, да л` су били на часу, углавном, каже отац, млате оном кадионицом, само "гледам" кад ће им испасти из руке :))))

П.С Ево због овога НиколајуСвесрпски :)

Знам за ово, а има и још техника. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...