НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Да ли је могуће да се свештеничка кадионица користи у употреби код куће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не знам. Зашто би то радио? nana and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ја прочитах кладионица-питање....морам под хитно да се скинем са "Моцарта" Никола Поповић, Gordana ., YOKA and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Не знам. Зашто би то радио? Možda je ukradena "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Питам јер су ми оне кадионице примамљивије од ових ручних...Па чисто да питам јер мислим да је купим. Да је не купујем џабе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ја прочитах кладионица-питање....морам под хитно да се скинем са "Моцарта" хахахахахахахахахахах ма сигурно кладионица тражим дојаве хе хе хе Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 А јел` знаш ти то да користиш? YOKA је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "Примамљивије"?!! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "Примамљивије"?!! ono , na oko... YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Да ли је могуће да се свештеничка кадионица користи у употреби код куће? ako si sveštenik , ti je kupi jer će ti trebati za crkvu u kojoj služiš a ako nisi sveštenik ne vidim razlog što bi je kupovao није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 А јел` знаш ти то да користиш? Да не знам да ли бих питао може ли да се користи? Битао бих како се користи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Причао ми својевремено отац Бора из цркве светог Марка, како можеш међу свештенством распознати ко је "школовани" богослов, дакле ко је пре Богословског факултета завршио и Средњу богословску школу, од оних свештеника, који су студије на Богословском факултету започели дошавши, условно речено, из цивилства... Наиме, каже отац, у његовој богословији, а тако ваљда и у свим осталим, на вежбама из Литургике је трбало "демонстрирати" кађење, а ђаци су га вежбали на часовима учења тако што у кесу ставе нпр. суву вечеру од петка (конзерва рибе и пола хлеба), а под мишку Зборник нпр. или још неку дебљу књигу... И тако иду кроз собу и ангажују ону кесу напред назад, али је битно да се "ради" из зглоба Е сад, ови који имају само факултет, да л` су имали вежбу ил` нису, да л` су били на часу, углавном, каже отац, млате оном кадионицом, само "гледам" кад ће им испасти из руке ) П.С Ево због овога НиколајуСвесрпски Volim_Sina_Bozjeg, YOKA and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 . И тако иду кроз собу и ангажују ону кесу напред назад, али је битно да се "ради" из зглоба ne kaže narod džabe : sve je u zglobu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Причао ми својевремено отац Бора из цркве светог Марка, како можеш међу свештенством распознати ко је "школовани" богослов, дакле ко је пре Богословског факултета завршио и Средњу богословску школу, од оних свештеника, који су студије на Богословском факултету започели дошавши, условно речено, из цивилства... Наиме, каже отац, у његовој богословији, а тако ваљда и у свим осталим, на вежбама из Литургике је трбало "демонстрирати" кађење, а ђаци су га вежбали на часовима учења тако што у кесу ставе нпр. суву вечеру од петка (конзерва рибе и пола хлеба), а под мишку Зборник нпр. или још неку дебљу књигу... И тако иду кроз собу и ангажују ону кесу напред назад, али је битно да се "ради" из зглоба Е сад, ови који имају само факултет, да л` су имали вежбу ил` нису, да л` су били на часу, углавном, каже отац, млате оном кадионицом, само "гледам" кад ће им испасти из руке ) П.С Ево због овога НиколајуСвесрпски Знам за ово, а има и још техника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ono , na oko... Примамљивија из неких практичних разлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука