Јаков. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Dokaz da budale dominiraju. Što pametni ljudi naprave, nakon mnogo napora i muka, luđaci pokvare jednim gestom. Hrvatski reprezentativac Šimunić Josip, nakon pobede nad Islandom i izborenog učešća na Mondijalu u Brazilu, zajedno sa publikom, učestvovao je u vampirenju ustaštva. Dobro poznati ustaški pozdravi iz Drugog Svetskog Rata, pojavili su se nakon 70 godina, da ni 24 sata nakon toga, hrvatska država se ne izjašnjava. Da ne bude da smo i mi cvećke... na utakmici mladih, između Srbije i Belgije, vređani su na rasnoj osnovi fudbaleri Belgije. To se nimalo ne razlikuje od ovog ustaštva, jer je osnova ista. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Evo jos jedan dokaz.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Готивим га као фудбалера али због њега и оног шаћирија ћу почети да мрзим бајерн .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Da ne bude da smo i mi cvećke... na utakmici mladih, između Srbije i Belgije, vređani su na rasnoj osnovi fudbaleri Belgije. To se nimalo ne razlikuje od ovog ustaštva, jer je osnova ista. Ипак нисам сигуран да може да се изједначи. Јесте идиотски бити расиста, ту нема сумње, али једно је некога вређати, а друго је величати једно од највећих зала у историји, чији су се ефекти показали у пракси. Ипак је ово друго већи степен идиотизма. Млађони, Филозоф, Sasa Kolbas and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ипак нисам сигуран да може да се изједначи. Јесте идиотски бити расиста, ту нема сумње, али једно је некога вређати, а друго је величати једно од највећих зала у историји, чији су се ефекти показали у пракси. Ипак је ово друго већи степен идиотизма. Јес тачно тако, ал брате идиотизам је идиотизам... сад шта је већи идиотизам не чини наше идиоте не идиотима... некако .... то се много провлачи.. као они су гори - па ови наши нису страшни.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ипак нисам сигуран да може да се изједначи. Јесте идиотски бити расиста, ту нема сумње, али једно је некога вређати, а друго је величати једно од највећих зала у историји, чији су се ефекти показали у пракси. Ипак је ово друго већи степен идиотизма. Cuj, za nesto ovakvo u pristojnim drzavama poput Austrije koja je svesna svoje istorijske odgovornosti se ide ne robiju bez diskusije, Sasa Kolbas, horatio and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Da ne bude da smo i mi cvećke... na utakmici mladih, između Srbije i Belgije, vređani su na rasnoj osnovi fudbaleri Belgije. To se nimalo ne razlikuje od ovog ustaštva, jer je osnova ista. Razlikuje se itekako jer je rasizam kod nas prema crncima na primer slican rasizmu prema marsovcima, nema ni jednih ni drugih i pride nikada im sa nase strane nije falila dlaka sa glave, Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Razlikuje se itekako jer je rasizam kod nas prema crncima na primer slican rasizmu prema marsovcima, nema ni jednih ni drugih i pride nikada im sa nase strane nije falila dlaka sa glave, Али им фали возило у гаражи хахаха http://www.kurir-info.rs/zapaljena-tri-vozila-sa-hrvatskim-tablicama-u-novom-sadu-clanak-135377 увек је било лако доказати да су идиоти - само идиоти.. ма где год рођени... а они који оће да бране њима ближе идиоте... могу слободно да иду да се друже са њима.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ustaštvo je zapravo ekstremna forma rasizma, zato sam i rekao da je osnova ista. Zbog rasizma desio se Holokaust, koji je isti kao i genocid nad nehrvatima u NDH. I uvek se nekako na tim utakmicama vampiri ustaštvo. Maksimir 1991. Maksimir 2013. Interesantno da se o ovom događaju uglavnom piše u srpskim medijima. I ne smemo stati.. Ne zato da bi hrvati dobili neku kaznu, već zato da bi se neke usijane glave ohladile. Срђан Шијакињић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Cuj, za nesto ovakvo u pristojnim drzavama poput Austrije koja je svesna svoje istorijske odgovornosti se ide ne robiju bez diskusije, Не знам баш за Аустрију, потпреседник скупштине Аустрије (формално, 4. функција у држави) припада странци која се залаже за велику Немачку и чији чланови носи на реверима плави различак, симбол плаве Пруске, исти онакав какав су носили Аустријанци лојални Хитлеру, при припајању Аустрије Рајху. Још постоје градови којима је Хитлер почасни грађанин, у Аустрији. Скоро је један амерички научник, Нобеловац, Јеврејин, рођен у Аустрији, јавно рекао да се не осећа као Аустријанац и да је при посети Аустрији дуго година након рата и даље осећао антисемитизам, те да би било лепо да га Аустријанци не својатају. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Dragi, Да, бре Драги, ти си на лицу места, причај како је стању у Аустрији што се односа према нацизму тиче? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
utopija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 +! Jasno mi je, da čak ni Hrvati ne moraju znati dobro svoju povijest, ali to ne očekujem ni od drugih. Svjestan sam, da bi netko moje pisanje mogao shvatiti kao neprimjereno. Katolici bi možda onda trebali izbaciti riječ (pozdrav) "zdravo" iz molitve upućene Bogorodici (Zdravo, Marijo,...). http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=30198:joe-imuni-je-u-pravu-za-dom-spremni-je-stari-hrvatski-pozdrav-video&catid=14:zvijezde&Itemid=115 O situaciji u Hrvatskoj (ubojstvo dvojice mladića u Vojniću, prekomjerna sila policajca s nekim zanimljivim info., hrvatski veleposlanik u Francuskoj u uredu s maršalovom slikom,...) ne treba mnogo pisati i iz koje "kuhinje" dolaze smjernice. Završio bih jednim svjedočanstvom od brojnih silovanih žena, koja je vrativši se nazad u Vukovar vidjela jednog svog silovatelja kako normalno živi i prima plaću kao i mnogi drugi činitelji zlodjela, koji su ostali. Neki su bili zaposleni i u hrvatskoj policiji. Danima je vrebala kako bi mu se osvetila, ali onda se predala molitvi i odustala od osvete i zlodjela. Ima ljudi u Hrvatskoj, koji je jako vole. http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=21202:pogledajte-potpredsjednika-sdss-a-u-petrinji-kako-s-petokrakom-na-elu-alje-poruku-svojima-ovaj-rat-neete-dobiti&catid=9:politika-i-drutvo&Itemid=11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ustaštvo je zapravo ekstremna forma rasizma, zato sam i rekao da je osnova ista. Zbog rasizma desio se Holokaust, koji je isti kao i genocid nad nehrvatima u NDH. I uvek se nekako na tim utakmicama vampiri ustaštvo. Maksimir 1991. Maksimir 2013. Interesantno da se o ovom događaju uglavnom piše u srpskim medijima. I ne smemo stati.. Ne zato da bi hrvati dobili neku kaznu, već zato da bi se neke usijane glave ohladile. То није дефиниција расизма. Расизам је идеологија која сматра да људи могу да се сврставају у различите групе на основу "расе", тако да су неке групе људи у основи супериорнији. Разне расистичке идеологије варирају, али обично је случај да се користе да бране насиље или дискриминацију против група које се сматрају мање инфериорне. Почетком двадесетих било је веровање у биолошке расе, на пример нацистичка расна учења развојем генетике и еволуције је била очигледно. Дакле, дискриминација на основу расе, не на основу фудбала. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 +! Jasno mi je, da čak ni Hrvati ne moraju znati dobro svoju povijest, ali to ne očekujem ni od drugih. Svjestan sam, da bi netko moje pisanje mogao shvatiti kao neprimjereno. Katolici bi možda onda trebali izbaciti riječ (pozdrav) "zdravo" iz molitve upućene Bogorodici (Zdravo, Marijo,...). http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=30198:joe-imuni-je-u-pravu-za-dom-spremni-je-stari-hrvatski-pozdrav-video&catid=14:zvijezde&Itemid=115 O situaciji u Hrvatskoj (ubojstvo dvojice mladića u Vojniću, prekomjerna sila policajca s nekim zanimljivim info., hrvatski veleposlanik u Francuskoj u uredu s maršalovom slikom,...) ne treba mnogo pisati i iz koje "kuhinje" dolaze smjernice. Završio bih jednim svjedočanstvom od brojnih silovanih žena, koja je vrativši se nazad u Vukovar vidjela jednog svog silovatelja kako normalno živi i prima plaću kao i mnogi drugi činitelji zlodjela, koji su ostali. Neki su bili zaposleni i u hrvatskoj policiji. Danima je vrebala kako bi mu se osvetila, ali onda se predala molitvi i odustala od osvete i zlodjela. Ima ljudi u Hrvatskoj, koji je jako vole. http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=21202:pogledajte-potpredsjednika-sdss-a-u-petrinji-kako-s-petokrakom-na-elu-alje-poruku-svojima-ovaj-rat-neete-dobiti&catid=9:politika-i-drutvo&Itemid=11 Ипак је поздрав "за дом спремни" несумњиво био коришћен од стране усташа, и тиме је прилично искомпромитован, за сва времена. Тешко ћете ме убедити да Шимунић није имао у виду и тај аспекат поздрава када га је употребио, знајући да је он љубитељ Томпсонове музике (сем ако и то није неистина), која помиње камионе пуне лешева који излазе из логора и сличне болештине. Све у свему, верујем да има јако мало људи који се - као што би свако нормалан требало - гаде усташства,а ипак употребљавају тај поздрав. Не спорим да има у Хрватској људи који здраво воле своју земљу и народ, али исто тако, поред појава које Ви поменусте, постоје и појаве да се разбијају табле са ћирилицом као и да се све време у хрватској првој и другој ногометној лиги такмичи НК Драговољац, који игра у црним дресовима (!), чија управа седи на трибини потпуно обучена у црно (!), који у грбу има усташку верзију шаховнице (распоред црвено-белих поља другачији од шаховнице на садањној застави) и испреплетани венац који је малтене идентичан усташком грбу. Такође, у првом левом горњем пољу, где је на усташком грбу стајало слово У, и НК Драговољац има неки симбол. И најнормалније се такмичи под окриљем Ногометног савеза Хрватске... Ствари су прилично комликоване тамо код вас, никако да се здрави национализам коначно одвоји од оног испреплетаног са усташством. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука