Јаков. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 http://youtu.be/9z6ddInWyaE Nisam sem pilot epizode, pogledao ništa od Novih Nadrealista. Ljudi kažu da je u 7. epizodi ovo najbolja fora. Šta vi mislite? Smešno? Degutantno? Sablazan? Ukoliko administratori smatraju da je tema provocirajuća ili sadržaj, neka obrišu. Moje je mišljenje da nije, i da bi tema mogla da posluži kao pokazatelj toga da i hrišćani imaju smisao za humor, kao i da bez obzira što smo okrečeni grobovi, možemo da se smejemo i od srca, a ne samo iz zlobe. Ukoliko tema ostane, stavite poneku pošalicu ili vic na temu popova i crkve, ali ne neke bljuvotine. Nadam se da možete da razlikujete dobru šalu od sprdačine. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Vlajko, Vlajko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Od sada letim samo s "Četnik Erlajns" ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ништа специјално. Благо смешно, понајвише досадно. Ако је ово најбоља фора, онда су остале труба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Pa nisu mi ovi novi nadrealisti ni nalik onim starim , mada ponekad i zabljesnu sa pokojom dobrom forom . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Od 7-12 minute http://www.youtube.com/watch?v=HEQhUBcGhCA#t=422 http://youtu.be/HEQhUBcGhCA Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-VkfhQxl-AI Manastir Bradaca, Suzana Sebez, Јаков. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Uhvatio Pop zlatnu ribicu.Ribica: - Ako me pustiš ispunicu ti dve želje.Pop: - Moja prva želja...pa neću više da budem sveštenik - i u tom trenu ribica mu uze Bibliju, baci je na pod, pa kaže:- Sad više nisi sveštenik...Ribica: - Hajde reci tu drugu želju?Pop: - Hoću da imam punoooooooooo para, al' da ništa ne radim, samo da uživam...U tom trenu ribica uzme nazad Bibliju, vrati mu je i reče:- Ma koga ti zezas?! Neša_, Grizzly Adams, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ceca87 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Uhvatio Pop zlatnu ribicu. Ribica: - Ako me pustiš ispunicu ti dve želje. Pop: - Moja prva želja...pa neću više da budem sveštenik - i u tom trenu ribica mu uze Bibliju, baci je na pod, pa kaže: - Sad više nisi sveštenik... Ribica: - Hajde reci tu drugu želju? Pop: - Hoću da imam punoooooooooo para, al' da ništa ne radim, samo da uživam... U tom trenu ribica uzme nazad Bibliju, vrati mu je i reče: - Ma koga ti zezas?! Испаде најлакши посао, па добро ако тако мислите. Ово је причао црквомрзитељ Ивановић који често хули у својим емисијама.Ја мислим да је један од најтежих, а свакако најодговорнији(одговорност за људске душе) и најлјепши(молитва Богу). Свијету се не може угодити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ceca87 Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Поплава...поплавила попова кућа, а он ће :"водица донела, водица однела" RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Испаде најлакши посао, па добро ако тако мислите. Ово је причао црквомрзитељ Ивановић који често хули у својим емисијама.Ја мислим да је један од најтежих, а свакако најодговорнији(одговорност за људске душе) и најлјепши(молитва Богу). Свијету се не може угодити. Шала, виц,.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Ceco jeste to tako,u pravu si,znam to dobro,jer moj svestenik mi je kao otac,mi smo kucni prijatelji tako da...al zato se ovo zove vic... Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука