Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Миле воли диско, диско а ја коло шумадијско... исгледа нам треба тема Питајте Брену, жена је упозната са овом проблематиком Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Oglo, @@Лидија Миленковић, Ја, када сам био мали, ја сам био заљубљен у Лепу Брену Gordana . and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Imam jednu drugaricu, koja toliko voli i cijeni Brenu, da sam zbog nje zavolio i ja neke pjesme. Jednostavno u tim pjesmama sam osjetio nju, i bile su mi drage. Pa Brena je nesto drugo, covece ona zena zna da peva... nju jos i mozes svariti na svadbama i tako to... Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 eto vidiš, već ima izuzetaka "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 eto vidiš, već ima izuzetaka А она је друго. Како прву љубав да заборавим? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Од тинејџерских дана па до дана данашњег,моје окружење,пријатељи су из рокерског миљеа,да тако кажем, тако да су и цуре биле из те екипе...тј може се комотно рећи да је то један начин живота... Заиста мислим да не бих могао сад да будем са женом,која ће ми рећи, "Е ,морам сад да гледам гранд шоу на пинку". Мада,Огло је можда у праву,никад не реци никад,можда "шабанка" изува како изгледа ... Deja Vu and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Zoske, ti si stari roker, ne bi trebalo da ti je promakao dio: to be a rock and not to roll Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @Срђан Ранђеловић А замисли да ти запева: http://youtu.be/HDnYomx0nbE Mini Mi, Nektarija, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Ромејац, Замало да паднем са столице сада ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Ромејац and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Брена заправо уме да пева, слушала сам једном на радију запевала блуес У праву си. Ја сам је једном приликом чула кад је уживо певала Sixteen Tons. Разбила је. :good2: Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Моја ситуација : - С посебним емоцијама слушамо - 1) I Just Called To Say I Love You 2) Lady In Red, и још неколико наших песама - Ни Гаги, ни ја не слушамо никако - ЈК, Миле Китић, Шемса, Стоја, и сл. - Гаги слуша, а ја никако - Џими Хендрикс - Ја слушам, а Гаги никако - Хари Мата Хари ( и сл.) - Све остало заједно слушамо Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ево како су се двоје нашли. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Има нешто у овој музици што снажно привлачи пар. Погледајте како играју. Невероватно је како многи воле брејк денс. То је као нека хипноза. Један потпуно аутентичан правац. Не верујем да постоји друга музика која окупља до милион људи на једно место. То је неки техно-брејк: Љубав на све стране. Сви се воле. Од тог правца и уличних журки изродила се - тачније, злоупотребило се - такозвана геј парада. Потпуно без потребе. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Nisam u braku ali ako jedine nesiglasnice budu ( ako se udam ) oko muzike , blago nama...sitnica Nektarija је реаговао/ла на ово 1 Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bursach Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Лично мислим да ће код мене бити битно која врста музике ће се слушати, јер исто као што ја не желим да некога малтретирам музиком коју слушам исто тако и обрнуто важи . Ја имам тај проблем да не подносим музику лошег квалитета (домаћа комерцијална назови музика), и што би се рекло, малтретира ми мозак. Али наравно ту ваљда постоје компромиси као и у сваком браку,ја слушам ово, ти оно, па хајде да се нађемо на неким заједничким нотама. Ако нађем неку жену музичарку(не ове што музу краве), не знам ко би се ту коме прилагођавао . Питам се како би музичари одговорили на ову постављену тему.. Nektarija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука