Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Прво овде јавна контрола ко некад стрине и село, а мали чији си ти и каке су ти намере...и како мислиш децу ранит? feeble је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Па ваљда је поента тог скривеног дела форума да не буде баш тако ... Упознају се људи кроз ставове, а кад би на миру, насамо да поразговарају охрабре се тиме што виде да је тај неко отворен за разговор... Баба, nana, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Саша од Москве, Баш тако, свака ти је златна. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Па, овааај хвала :zrules: Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Мислим да су нови форумаши дошли наменски на форум, и то искључиво због подфорума о познанству ради брака... Оно што сам ја приметио,то су углавном млади људи, из мањих средина, па не треба инсистирати да узму учешћа у општој причи, бар док се мало не прилагоде и разбију трему... Баба, verum est in beer, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Мислим да су нови форумаши дошли наменски на форум, и то искључиво због подфорума о познанству ради брака... Оно што сам ја приметио,то су углавном млади људи, из мањих средина, па не треба инсистирати да узму учешћа у општој причи, бар док се мало не прилагоде и разбију трему... Има и тога што кажеш. Мада било би им лакше да се отворе мало... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Зосима, Па није баш тако, ја сваког проверим и има заиста разних људи, Богу хвала. У томе је и лепота Поука. Нарвно, не треба одмах инсистирати и треба и они сви да се прилагоде и да уђу у заједницу а ми сви да покаћемо љуав и добру намеру, као некад кад нас је ило на форуму 50 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Наравно да нико не треба да осећа обавезу. Кад буду могли прозбориће. Ја сам дуууууго била на 12 порука (око 2,5 до 3 да будем одређенија), па ето сад кад имадох да кажем нешто, накупило се Биљана, Баба, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 ау, људи јел ико оде по кафанама...није пост.. кафанске љубави увек трају...мада сада јесте технички среда... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ključ Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Па да, ово нови што су стигли уопште их нема овде Много су агресивно кренули изгледа или нису схватили добро ту идеју, као да је берза Мало да пишу овде, па се можда види боље шта и како. Забранити им приступ тамо док не накупе 20 порука овде. Gde imas formu imas i zloupotrebu forme. Dodavanje 20 postova je nova forma,te ce isto biti zloupotrebljena kao i forma pre nje. Da li ste vi shvatili drugacije tu ideju? Da li je slanje slike korak ka modernom estetskom vrednovanju drugih ili mozda pomaze da se kroz oci na slici dokuci dusa pojedinca? Da li je PR koji preporucujete ista drugo nego gajenje vec stvorenih pomodarskih navika pojedinaca? A nesto na Ovom delu foruma i ne videh bas toliko korisnika koji imaju drugaciji pristup procenjivanju (vise uporedjuju nego sto slusaju, tj slusanje shvataju kao reko si pa da te uporedimo). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Gde imas formu imas i zloupotrebu forme. Dodavanje 20 postova je nova forma,te ce isto biti zloupotrebljena kao i forma pre nje. Da li ste vi shvatili drugacije tu ideju? Da li je slanje slike korak ka modernom estetskom vrednovanju drugih ili mozda pomaze da se kroz oci na slici dokuci dusa pojedinca? Da li je PR koji preporucujete ista drugo nego gajenje vec stvorenih pomodarskih navika pojedinaca? A nesto na Ovom delu foruma i ne videh bas toliko korisnika koji imaju drugaciji pristup procenjivanju (vise uporedjuju nego sto slusaju, tj slusanje shvataju kao reko si pa da te uporedimo). 20 порука је више шала. Имао сам на уму да би било опуштеније да се нови људи прикључе форуму, па да читају и пишу помало овде и шмекају шта и кога има овде па тамо да могу да стартују жртву . Не знам о чему се тамо ћаска, али да не буде одмах на о-рук и на силу, на то сам мислио. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Само будите искрени у свакој поруци и сваком коментару и то је то. Наћи ће се сродна душа за свакога. Оче Иване желим вам пуно кумствава. (јесам ли ову ријеч добро написала). Баба, Саша од Москве and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ljudi trebaju da budu uvijek otvoreni,ako imaju snage za to,ne samo na tom tamo zatvorenom dijelu foruma nego uopste,ja sam uvijek otvoren to jeste tezi nacin ali je posteno i casno polaziste u medjuljudskim odnosima,ja ne trpim mudrijase koji se ponasaju ko advokati,prezirem te osobe Jelena 76, Silence and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 I kada kritikuješ, kritikuješ ponašanje, stav, ne čoveka. To mislim da mnogi ne razumeju. Generalno, mislim da u net komunikaciji brže možeš videti sve. Vrlo dobro se sve može između redova, ispročitati. Kada bi svi ljudi imali na pameti da je s druge strane isto neko živo biće od krvi i mesa s strahovima , nadanjima, porazima i pobedama, sličnim težnjama i željama, sličnim padovima i iksušenjima, možda bi malo oLadili i spustili loptu. Mislim da je najvažnije, dobrim premotati uvek. Ono što tebi ne sedne i ne bi selo kao čoveku, verujem da ne bi ni drugome. Interesantna je stvar, kako je moć čudo. Ko se mača lati, od njega i strada, to je prva stvar. A druga je još interesantnija...da je svačija koža Vaša koža, ne bi sve bilo tako vanvremenski smešno, jezivo, divno, grozomorno ili ultra smešno. Na netu se vladam, kao da s nekim recimo sam u komunikaciji - oči u oči. Što ne bih mogla da reknem jel te i zviznem u lice, rečima, ne bih ni mogla ovako preko tastaturice. To je kao ona misao...ljudi ispred računara nikad jači a bez njih, nikada manji. Tako da... Ja se vodim onom..čovek je čovek pa taman da ga sretneš na đubrištu. A ludak je ludak, bilo gde. Sve sam rekla. Inner Truth, Mikelanđelo and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука