Ненад Р. Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ја сматрам да комуникацију путем интернета у највећем броју случајева олако сматрамо. Ово што напишемо овде читају многи и што напишемо то остаје дуго тако да то могу читати људи и после дуго година . А ми овде пишемо не ретко све и свашта . Наш језик је довољно богат да пренесемо неку поруку другом саговорнику а да га притом не омаловажимо и увредимо . Потребно је само мало више да водимо рачуна шта пишемо и мало више добре воље. Лидија Миленковић and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Разлогом на човека, уместо разлогом на разлог (лат. Argumentum ad hominem, или само Ad hominem) је стари логички софизам и може се рећи безобразлук коме су спонтано склони скоро сви људи, а који се показује у томе да опонент у разговору (расправи) не иде разлогом на разлог, него разлогом на човека и тако жели да обеснажи његову логичку и искуствену аргументацију. Ово сам искусио више пута данас од разних људи. Ето чисто онако. Сви смо склони, али неки су баш склони. Знају они ко су. (: Vecana је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 I "lupas gluposti" moze prijatnije da zvuci ako iza toga stoji neki smajli. S obzirom da sagovorniku ne vidimo lice, razni emotikoni upravo zbog toga postoje da se zna kad te neko cascava u sali, a kada da bi te povredio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 I "lupas gluposti" moze prijatnije da zvuci ako iza toga stoji neki smajli. S obzirom da sagovorniku ne vidimo lice, razni emotikoni upravo zbog toga postoje da se zna kad te neko cascava u sali, a kada da bi te povredio. Јесте и лупаш глупости. Мада ја лично ту често користим. Као вентил када ми делује да ме неко завитлава. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 DYNABLASTER and Кристијан Килић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ово је пре свега упутство за онај део форумаша који је привучен на под форумом "упознавање" ( а зарад брака и тако то) . Дакле ово је пре свега форум, нису мали огласи у новинама. Пошто је форумска форма онда она подразумева мало другачији приступ. verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Најпре креативношћу, смислом за хумор, добрим дијалогом и разговором... Да будете занимљиви, да доносите радост читавој заједници. Приметио сам да на овом делу " за упознавање ради хришћанског брака" нарочито мушкарци не знају најбоље да то одраде. Има пар њих који су заиста супер и за које мислим да ћемо им ускоро играти на свадби Дакле, треба да пишете и на јавном делу да вас бре виде људи... Ај Жељко, шта ти мислиш? Како то треба? Јадранка-Дервента and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Јел забрак или овај обични? Ако хоћеш на онај забрак, ондак нипошто немој турати три узвичника. За овај обични је добро имати слику и прво мало учествовати на темама а ондак поставити хит тему. А ако ћеш да будеш аминстратор мораш да се смејуљиш умилно. Manolis, verum est in beer, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Ово је пре свега упутство за онај део форумаша који је привучен под форумом "упознавање" ( а зарад брака и тако то) . Дакле ово је пре свега форум, нису мали огласи у новинама. Пошто је форумска форма онда она подразумева мало другачији приступ. Тако је... то долази после само по себи... Један момак је показао своју нежну душу, да је пожртвован, да ради у Верском добротворном старатељству, да је елоквентан и паметан... Није фора само да се дође и тражи жена (или да жене само траже мушкарца), пишите на овом делу где се о томе не разговара, покажите вашу културу, писменост, да сте спремни да помогнете, да будете људима на услузи.. verum est in beer and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Пре свега није довољно само оставити основне податке, мислим и то је потребно а било би добро и фотографију, али то није све. Потребно је оставити траг на форуму, траг о себи, нешто по чему ће вас као јединку разликовати од неког другог, никога али буквално никога не може привући име и презиме и занимање, евентуално фотографија но ни то није довољно. Учествовати на темама. Учешћем на темама, где дајете своје мишљење о нечему шта је тема ви заправо остављате траг о себи. Дакле ваше мишљење, ставови, емоције па тек онда име и презиме и фотографија, то је редослед по којем ће вас други испратити на форуму. И наравно немојте се обазирати на Бу92 којима је феноменално то што се овако нешто дешава на црквеном сајту јер они цркву перцепирају кроз призму предрасуда из претходних комунистичких времена. Плутон, verum est in beer, Саша од Москве and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 покажите вашу културу, писменост, Па онда се нико неће забрачити... Баба је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 ма ајде Гоцо како то?! Него шта ће! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Па да, ово нови што су стигли уопште их нема овде Много су агресивно кренули изгледа или нису схватили добро ту идеју, као да је берза Мало да пишу овде, па се можда види боље шта и како. Забранити им приступ тамо док не накупе 20 порука овде. Gordana ., Јадранка-Дервента and nana је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 19, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@feeble, Тако је, овде се доказује ко си и шта си, а тамо долази као последица овог овде јавног... не, не, ниси ти луд... Gordana . and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@feeble, Тако је, овде се доказује ко си и шта си, а тамо долази као последица овог овде јавног... не, не, ниси ти луд... Где ће бити луд кад све зна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука