Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ти ли си Бјелогрлићу??? Ne, Milisavljevicu nisam ti ja taj i od takih. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Онда не видим чему онаква "опаска"? Као сви смо ретарди да не видимо шта се хтело рећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ова тема, између осталог, показује једну тужну реалност - какав смо народ. Невероватно колико пљувања по нечијем труду и раду. Срамота. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 А каква је била она пуцњава, нисам упратио баш. Јесу то четници једни на друге ударили? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Онда не видим чему онаква "опаска"? Као сви смо ретарди да не видимо шта се хтело рећи. Добро,можеш ли објаснити како су се храниле герилске јединице пуковника Драже у време 2 св рата? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Добро,можеш ли објаснити како су се храниле герилске јединице пуковника Драже у време 2 св рата? Mesom i lebom ali ta scena opet treba da pokaze kako su cetnici zlotvori koji otimaju od naroda. Da li ce mozda isto tako da prikazu partizane kako kolju jagnjad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Xax ... Ja им'о ''Прла'' на мајици.. "Да, да због браде... Е мој Прле" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Mesom i lebom ali ta scena opet treba da pokaze kako su cetnici zlotvori koji otimaju od naroda. Da li ce mozda isto tako da prikazu partizane kako kolju jagnjad? Отимали су и једни и други, у тим годинама немаштине,последње што би сељаку био мерак,јесте да храни сваку војску која му прође кроз авлију...друга ствар,ако је неко у серији приказан ко ментол,онда су то црвени... Али оно што мене забрињава слушајући коментаре разно-разних ликова,а посебно ових млађих националиста-православаца,да у идеолошком смисли и схватању неке идеје,у овом случају четништва и монархије,нема баш никакаве разлике ако се поредите са црвенима,и њиховим младим огранком ,скојеваца! Дакле у оба случаја испразни мозгови,који све посматрају уско,ригидно, или је црно или је бело,делити и разделити Србију,строго,на нас добре и њих лоше, и док је тако ,нема среће за ову земљу Јаков. је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Добро,можеш ли објаснити како су се храниле герилске јединице пуковника Драже у време 2 св рата? Ја да ти објашњавам? видели смо у претходним коментарима шта се може објаснити таквим људима. Ти знаш да су крали и једни и други? Да ти није баба рекла или Бјелогрлић? А можда и Бајке ти дошапнуо а? Не одговарам таквим ликовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Отимали су и једни и други, у тим годинама немаштине,последње што би сељаку био мерак,јесте да храни сваку војску која му прође кроз авлију...друга ствар,ако је неко у серији приказан ко ментол,онда су то црвени... Али оно што мене забрињава слушајући коментаре разно-разних ликова,а посебно ових млађих националиста-православаца,да у идеолошком смисли и схватању неке идеје,у овом случају четништва и монархије,нема баш никакаве разлике ако се поредите са црвенима,и њиховим младим огранком ,скојеваца! Дакле у оба случаја испразни мозгови,који све посматрају уско,ригидно, или је црно или је бело,делити и разделити Србију,строго,на нас добре и њих лоше, и док је тако ,нема среће за ову земљу Оно што мене забрињава је како је могуће да изроди и после 70 година имају толику подршку? Опет овај нациналиста-монархиста бла бла бла. Дај човече иди руши таблу што су 1389 поставили на Вождовцу. Није ово за тебе. Не него су сељаци били себични, крили и дочекивали Југословенску војску као да усташе долазе. @Милојков: "Ова тема, између осталог, показује једну тужну реалност - какав смо народ. Невероватно колико пљувања по нечијем труду и раду. Срамота." -->Тачно тако шта рећи када неко за ово смеће каже труд ејјј рад и труд. Угаси светло и придружи се драмским писцима у лепом признању одатом "Великом Радошу Бајићу Бајкету"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Uopšte ne mislim da je neka srpska strana u ratu prikazana kao nadmoćnija ili pravednija a druga kao zločinačka. Svako u krajnjem slučaju oblikuje sliku po svojoj savesti i volji. Komunisti se još mobilišu, ali je tačno da su oni pre svega videli šansu za proletersku revoluciju, kao što je Tito i rekao večeras. Ostaci Jugoslovenske Vojske su prikazani realno kao i slikanje seljaka. ................. Moji dedovi su bili učesnici Drugog Svetskog Rata. I iz njihovih i još više iz priča baka sam imao i te kako dobar uvid u dešavanja u tim vojskama. Ništa Bajić ne preteruje. Druga je stvar da li neko želi da čuje drugačiju priču. Александар Милојков, Драшко and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Сјајно за тебе. Поздрави твоје дедове и бабе. Јави се Бајкету можда те убаци у серију. Добићеш неку лепу улогу поред верног учитеља Живадина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 @,Sto vise gledam seriju, sve vise mislim da je njena slabost scenario, nespretno uradjeni dijalozi. Ova situacija u kojoj razgovaraju cetnicki oficir i dvoje mladih komunista u vezi obrazovanja, prilicno naivno i na prvu loptu odradjena. Jedna stvar je skinuti kapu Bajicu na poduhvatu, ali zanatski, dramaturski, ovo se moralo mnogo bolje odraditi. Tacnije nije se smelo odraditi vec uraditi. Nasa dramska produkcija iz komunistickih vremena je veoma jaka, umetnicka, trebalo bi da nastavimo u tom stilu (zanatski gledano) Opet ponavljam ne ulazim u istinitost istorijskih elemenata, ali trebalo je i moglo je bolje. p.s. ovo nije pljuvanje Samo mali subjektivan kriticki stav kordun, feeble and Walter је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Сјајно за тебе. Поздрави твоје дедове и бабе. Јави се Бајкету можда те убаци у серију. Добићеш неку лепу улогу поред верног учитеља Живадина. Пази, види, гледај, стани Шоне... Мени је рецимо прадеда израњаван у једној од тих прича ( http://www.pogledi.rs/oslobodjenje-lazarevca-1944/ ) које " нећете прочитати у рубрикама Догодило се на данашњи дан", сирома покупио 72 гелера Немачке минобацачке гранте а при том био и кмет у селу па није смео у болницу "због људи", него се лечио кући. Успешно, и доживо дубоку старост, чак и примао пензију од комуниста на ордење из Првог светског рата који је такође, што је и логично, преживео... и то међу ретким у том крају, преш'о пешке Албанију, "авет са Кајмачкалана" итсл. Ај' и мени реци да га поздравим, па да могу мирне душе да те питам: Имају ли твоји макар Албанску споменицу? Кад си тако већ решио да нам овде држиш слово, где ти прадеда био? Чију је он војску служио? Аустро-угарску? Јурио мог сиротог преко Албаније? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Деду чувај-и треба!, у лепом сећању! А не суди, и не врши тријажу осталих-или других! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука