Istochnik Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CibL2OMWWY0 kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 kordun, Istochnik, Raymond Red Reddington and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Istochnik је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 www.youtube.com/watch?v=-fhEbPRPYgY& Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 kordun and Филозоф је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Istochnik and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 kordun and Филозоф је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 kordun, Istochnik and Млађони је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука