Jump to content

Srbi,narod koji nestaje

Оцени ову тему

Препоручена порука

ako je to Božija volja što da ne ?

ionako ne valjamo ni sebi a ni drugima

ne vidim šta je problem u tome

Што Бога мешаш у нашу неспособност.

Није могуће да све што нам није како треба..кажемо Божија воља...

Е па није...једноставно ..ми смо криви.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Istorija to dobrano demantuje... mozda smo se samo umorili od silnog ratovanja, pa nam se prag tolerancije pomerio uvis...

a trenutno smo napadnuti na svim planovima, mozda i najjaca okupacija do sada...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

mi smo narod koji sedi i kuka a ništa ne preduzima.

Такви смо постали..нисмо били некада...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Што Бога мешаш у нашу неспособност. Није могуће да све што нам није како треба..кажемо Божија воља... Е па није...једноставно ..ми смо криви.

ti mešaš Boga i našu nesposobnost

ne ja :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

ti mešaš Boga i našu nesposobnost

ne ja :)

???

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ako cemo posteno, hriscanstvo bi trebalo da radi na nestajanju Srba (i ostaih naroda).

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

kakav narod takva je i vlast.Kad sam pročitala koliko Dušan Bajatović zaradjuje mesečno (37000 evra) nije mi bilo dobro.

To mu je samo dzeparac pride...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Srbi - narod koji stagnira nista vise nista manje. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Da li je neko pogledao ovaj film?Zaista ćemo nestati.

http://www.youtube.com/watch?v=QIElvrWU-6g

Фино што си отворила ову тему, јер је јако важна. Ја сам то поставио на статус, али пошто моје отворене теме не изазивају превише интересовања, нисам хтио отварати нову (непосјећену) тему ;( Срећом, имаш бољу процјену :)

Све у свему, ако се не дозовемо памети - црно нам се пише...Можда би могли штошта да научимо из јеврејске историје - што старозавјетне, што савремене....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...