rahela Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 nekima je bitnije da gledaju ceo dan Farmu i Velikog brata,ili šta je neka pevaljka izjavila.Generalno ovaj film je izuzetno bitan,nismo nestali u Prvom i Drugom svetskom ratu a sad ćemo se sahraniti sami. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Mi nikada nismo nestajali u ratovima , uglavnom su po nas bile pogubne post-ratne godine , decenije ... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Да сте мало мање на форуму, сигурно би нас било више Имаш право, али крени први, по старом српском обичају, а ми ћемо за тобом Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Е, супер - и ја поодавно Хвала Господу! Сад не стај! Е, да ме жена чује, не би се добро провео Мада поштено, нама је битно лакше него њима...не збивају се нама промјене у организму, него њима. Моја жена је мој херој! Надам се да ово неће прочитати,иначе ћу ослабити своје позиције кулирања Mironosica and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Знам брате..да се нашалим мало - понеки монах који није био жењен изађе из манастира, али они што су били тешко Не бих прецизирао, али прошао сам то пар пута више од тебе У крајњој линији, жени кажем: шта,бре, ти док си се једном породила, ја сам хиљаду пута Сада ће ме жене на овом форуму линчовати, а ни ти нећеш проћи боље Лијепо су рекли - ћутање је злато verum est in beer and rahela је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука