Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Pokušao sam sve jer sam mislio da ipak volite biti potpuno precizni i sad se začudim da ste nešto i prepustili slučaju podrazumevanog. Vrlo lep napredak za sačekuše prosto sam oduševljen iako je taj napredak u suštini koristio u svrhu "šamara" mudrosti upućenog meni lično. ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, šta si pokušao ? da nam nabiješ na nos da je pedofilija isto kao i homoseksualizam ? molim te ,,,,, није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Oduvek sam znao da si kukavica i to onaj najobičniji plotski zec. Велика сам кукавица, не волим да имам проблем ако не морам. Kad sam ti napomenuo da ćeš imati problem nisam mislio na šamare , i ti to vrlo dobro znaš. Ili čekaj možda ne znaš? Pa otkud ono bilo šta znaš kad imaš i crnu opciju u glavi dok pišeš belim perom. Može i ovako može i onako sve znaš pa onda malo vrisneš i satanizuješ me da ti pretim batinama je li?Znaš sada da znam tvoj cilj kukavičluka. Не знам, када неко каже - имаћеш проблем обично мисли на батине. Ја сам тако научен. Видећемо шта администрација мисли. Ајде ти храбри, реци ми, на шта си тачно мислио када си писао - имаћу проблем.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, šta si pokušao ? da nam nabiješ na nos da je pedofilija isto kao i homoseksualizam ? molim te ,,,,, Ne! i nije više zanimljivo čitati. pročitaj prve dve strane teme. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 trolčine neopevane to što se kod tebe podrazumeva je samo tvoj lični doživljaj. hvala što ste s..ebali temu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ne! i nije više zanimljivo čitati. pročitaj prve dve strane teme. pročitala pre nego što sam napisala prvi odgovor није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 trolčine neopevane ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 trolčine neopevane to što se kod tebe podrazumeva je samo tvoj lični doživljaj. hvala što ste s..ebali temu. ja nisam trol nije mi jasno zašto sam sjebala temu ? zato što se ne slažem sa tobom ? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 ja nisam trol nije mi jasno zašto sam sjebala temu ? zato što se ne slažem sa tobom ? Pisano je za brata milosavljevića ja tako ženskom rodu ne volim da pišem jer se brže pokajem nego što taj način udje u moje srce. Oprosti. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Pisano je za brata milosavljevića ja tako ženskom rodu ne volim da pišem jer se brže pokajem nego što taj način udje u moje srce. Oprosti. Добро ако сам ја трол, кукавица... ати велика јуначина која кда каже "имаћеш проблем" не прети физичким насиљем. :.mislise. :good2: Нисам ја теби никакав брат, нити желим да ти будем.. а господ нека ми прости. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 pročitala pre nego što sam napisala prvi odgovor Pa zašto si se upustila u taj dijalog prožvakan samo na ovom forumu sa svih strana već. Svi znamo o tome skoro pa kao simvol vere. ?? Iako je neko pogrešio i otišao van okvira ne mora da znači da ga sad lovimo i stavljamo u mrežu istog momenta. To jednostavno nije bio cilj teme. To je samo povuklo neke da van konteksta citiraju i daju odgovor na nešto što nije uopšteno pitanje već je pitanje za trenutne sagovornike. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Добро ако сам ја трол, кукавица... ати велика јуначина која кда каже "имаћеш проблем" не прети физичким насиљем. :.mislise. :good2: Нисам ја теби никакав брат, нити желим да ти будем.. а господ нека ми прости. Ti čovek udaraš na moju ličnost pre nego što bilo šta pokušavaš da objasniš si ti svestan da to radiš svaki dan i ne samo meni? Ja nisam klinac kao ti da javno pretim batinama mani se bre brate i ne vrišti više prema administraciji kao malo nezaštićeno dete. Problem koji ćeš imati samnom je u tome da neću više ćutati kad sledeći put budeš u nenormalnoj raspravci sa nekim. ( to je kod tebe svakodnevno ) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 trolčine neopevane to što se kod tebe podrazumeva je samo tvoj lični doživljaj. hvala što ste s..ebali temu. опомена Mironosica and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ti čovek udaraš na moju ličnost pre nego što bilo šta pokušavaš da objasniš si ti svestan da to radiš svaki dan i ne samo meni? Не ударам ја на вашу личност скоро уопште. Када сам ја теби рекао да си глуп, трол или било шта друго!? Где сам ја било шта први написао о теби као личности? То шта ти и твоја омиљена форумашица доживљавате и како доживљавате то је ваша ствар. А када ударим на вашу личност када кажем да сте глупи или кукаивце - слободно ми се обрати да ти се извинем. А дотле, немам шта да причам са тобом. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Pa zašto onda kažnjavati pedofile koji imaju seksualni kontakt sa devojkom od 14 godina? I zašto ih onda opšte i nazivati pedofilima? I ne kaznjavaju se. To je potpuno legalno. Barem u Srbiji. Taj minimum starosti za stupanje u seksualne odnose zavidi od drzave do drzave. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука