w.a.mozart Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 A sta ako dete kaze da mu lepo?ko si ti da sudish sta je svesno i nije svesno?Sta znachi to da je neko svestan? to znači da ja nisam dete a ti se praviš da jesi Justin Waters, Sherlock H. and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 to znači da ja nisam dete a ti se praviš da jesi Sudish mi znachi... ja sam folirant kao sta? Prevedi mi ovo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Daj malo smanji dozivljaj sta si se uskurobecao... kazem ti, chajkan je superiska :good2: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Sudish mi znachi....ja sam folirant kao sta ?Prevedi mi ovo.... prostije od ovoga gore ne umem, probaj na google translate Милан Ракић, Млађони, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ono na sta zelim da ukazem jeste jedan argument koju koriste branitelji psihosomatskog poremecaja kao sto je homoseksualizam a to je homofobija. хахах хомосексуалност је ПСИХОСОМАТСКИ премећај хахахахахахахаххахахахахахаха па јесте хомофобија, кажеш да ти је гадно када видиш педере - дакле имаш ирационалну реакцију страха. Шта ти ту није јасно? иначе нико не спори да је хомосексуалузам неки вид поремећаја... не видим шта ти ту није јасно? Е сад, то што ти и остали хомофоби не разликујете болест и поремећај - то је друга прича. Дакле хомосексуализам јесте поремећај (као например леворукост) али није болест... I ako ne biješ pedere nego imaš stav da je to u čovečanstvu (peder) zlo, bolest i devijacija poremećaj odmah dobiješ etiketu fašiste koji bije bije i na kraju ubije iako ti na pamet ne pada da zvizneš pedera na ulici koji gleda svoja posla. Тачно тако. Јер нациста који само мрзи јевреје а не бије их по улици је идаље идеолошки гледано нациста. Исто тако неко ко хоће да укине другом човеку права која он сам поседује на слободу кретања, говора и окупљања - хоће да укине основна људска права и то на тоталитаристички начин. Тај човек размишљањем није далеко од фашисте. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Daj malo smanji dozivljaj sta si uskurobecao... kazem ti, chajkan je superiska :good2: El znash sta je piplmetar? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ne, niti me interesuje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 хахах хомосексуалност је ПСИХОСОМАТСКИ премећај хахахахахахахаххахахахахахаха иначе нико не спори да је хомосексуалузам неки вид поремећаја... не видим шта ти ту није јасно? Opa poremecaj ma nemoj da prichash brate?El ti patish od disleksije?Sta ti nije jasno?Kazi sve cu ti objasnnim ko bebi..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 prostije od ovoga gore ne umem, probaj na google translate Znachi u prevodu nemash pojma hvala ti za pokusaj. 8086.gif w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 nadam se da će administracija reagovati na tvoje pisanje ! Nije prvi put da dotični forumaš pokaže omalovažavanje i nepoštovanje prema drugima, posebno ženama na forumu, ali to dosta govori o njemu. Lijepo bi bilo da neko obrati pažnju na to, kako bi boravak svima na forumu bio prijatniji. Hvala ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Pa zašto onda kažnjavati pedofile koji imaju seksualni kontakt sa devojkom od 14 godina? I zašto ih onda opšte i nazivati pedofilima? Ти си све бољи и бољи. Ко има контакт са девојком од 14-15 година није педофил. Брале девојке од 14 15 година су до скоро рађале децу и удавале се у то доба. Педофилија је када неко воли пре адолесцентске девојчице, децу која немају никакву развијену сексуалност децу од 7-8-9-10 година.... Opa poremecaj ma nemoj da prichash brate?El ti patish od disleksije?Sta ti nije jasno?Kazi sve cu ti objasnnim ko bebi..... Ти дечко не знаш де бијеш, тешко да можеш нешто да ми објасниш. Ни сам не разумеш основно о стварима којима пишеш, чим изједначаваш педофилију и хомосексуализам, поремећај и болест. ево да ти објасним леворукост - поремећај Шизофренија - болест. Педофилија - болест хомосексуализам - поремећај. (или рецимо фетишизам) Размисли мало па ћеш да разумеш.... Deki992 and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Znachi u prevodu nemash pojma hvala ti za pokusaj. 8086.gif 12:smeha: 12:smeha: није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Nije prvi put da dotični forumaš pokaže omalovažavanje i nepoštovanje prema drugima, posebno ženama na forumu, ali to dosta govori o njemu. Lijepo bi bilo da neko obrati pažnju na to, kako bi boravak svima na forumu bio prijatniji. Hvala A koga sam to omalovazavo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Nije prvi put da dotični forumaš pokaže omalovažavanje i nepoštovanje prema drugima, posebno ženama na forumu, ali to dosta govori o njemu. Lijepo bi bilo da neko obrati pažnju na to, kako bi boravak svima na forumu bio prijatniji. Hvala hvala i tebi Ayla је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 12:smeha: 12:smeha: U ebote pa ti znash i smajlije da koristish....napredujesh ....bravo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука