Fildza Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Zasto neki ljudi menjaju pol..? kako crkva na to gleda...? zasto je to dobro..? zasto nije...? zasto ima sve vise takvih osoba...? zasto su srbi najbolji doktori na svetu po pitanju promene pola i zahvatima za to...? inace... vidite i ovo...http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.304.html:434699-Promena-pola-Drugaciji-izgled-novi-zivot opletite... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Mog'o si bar da sačekaš da se oladi tema oko brakova Драшко је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Poremecaj lichnosti... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rev. Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 A sta reci kada je nedavno, jedan evangelicki svestenik iz Hrvatske dosao u Beograd upravo zbog ove operacije i postao 'ona'. Zamislite samo srecu parohijana. И све шта год чините, од срца чините као Господу, а не као људима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ne znam kako crkva gleda na tu pojavu , ali mogu reći svoje mišljenje , koje je jednako mišljenju člana SHADOWS OF THE LIGHT . Jasno je svima da se radi o poremećaju ličnosti , sumnjam da i same te osobe , koje imaju problema sa tim to mogu osporiti . Meni lično ne smeta , zapravo da budem jasniji i tačniji - ne tiče me se da li je neko promjenio pol ili ne . Jednostavno , to je problem ili takvo shvatanje te osobe koja žudi za tim , a ko sam ja (ili bilo ko drugi) da se protivim tome ako oni sami to smatraju ispravnim . Doduše , možda su oni i pošteni u neku ruku , jer eventualnom promjenom pola oni nisu više homoseksualci , nego heteroseksualci , što im sa stanovišta današnjeg društva u nas može biti samo + . Mada , ne bih ja previše ulazio u ovu temu na taj način , jer bih mogao biti pogrešno protumačen . Iz razloga što ne vidim ništa toliko grozomorno u samoj promjeni pola , iako je i meni samom to čudno (najblaže rečeno) . Grozomornije su parcijalne promjene pola , kakav je slučaj sa transrodnim osobama . Ali ni na njih ne bih bacao kamenje , jer se i tu radi o svojevrsnom poremećaju i tim ljudima nisu potrebne osude (a još manje "šaka u glavu") , nego pomoć . A ono posljednje pitanje pokretača ove teme "zašto su Srbi najbolji specijalisti po tom pitanju?" zapravo je iz razloga što su vidjeli da im to može donijeti dobru lovu , a gdje je zarada tu je i uspješan Srbin . Ljudi na vrijeme shvatili šta će se najviše tražiti pa naučili zanat i sad se mogu kupati u novcu (mada ja lično i ne vidim neku veliku sreću u tome , ali zato oni vide) . Pa , braćo , kćerka popularne pjevačice Šer se , ukoliko se dobro sjećam baš u BGu operisala i postala zdepasti debeljko , odnosno trebala je završiti ono što je započela u SADu (tj. svu tu promjenu pola) . Šteta , a nije bila ni neki gabor ni kao žensko . Evo još nekih zanimljivih linkova po pitanju ove teme : Na prvom od ovih linkova imate tekst (na engleskom jeziku) o sedam parova koji su promjenili pol , a potom se čak i vjenčali : http://www.oddee.com/item_98756.aspx A na drugom je jedna emisija skorašnjeg datuma , koju sam sasvim slučajno "uhvatio" na TVu , govori baš o ovoj temi , pa ko ima vremena (i koga zanima) neka izvoli izdvojiti nekih sat vremena da bi je pogledao - "Ko sam ja? On ili ona?" kao tema u emisiji Dajana Talk show (nešto tipa Oprah Showa samo kod nas) : http://www.youtube.com/watch?v=7Fv4fvLLusM SHADOWS OF THE LIGHT and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 To ti je brate ko sad recimo da se ja istripujem da sam Napoleon Bonaparta i sad ljudi me gledaju kazu vidje budalu aj ti malo u kliniku da se lechsh,normalno.A sta rade ovi.E oni uzmu pa kazu pa da ,mi te razumemo,ti si samo neshvacen,rade te hormoni,evoluiro sta ti ja znam,ti nam dash parice i mi cemo te zaista uchiniti Napoleonom,samo plati i bicesh kod Vesterloa. Sto bi se reklo prosto,seljachki hrane se tudjom nesrecom. Prodali su ljudima m..za bubrege. Ko ima ushi da cuje neka chuje. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Sto se tice crkve problem bi bio gde da stave tu osobu na sluzbi,levo,desno ili po sredini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Nekad izgledao ovako: Danas izgleda vako: Pa ti vidi sad brale kad jednog dana naletis na ovako nesto, hoces li stici filozofirati ili ce te prvi vizuelni pogled malo baciti u adrenalin Икар Губелкијан, Deki992 and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 A sta reci kada je nedavno, jedan evangelicki svestenik iz Hrvatske dosao u Beograd upravo zbog ove operacije i postao 'ona'. Zamislite samo srecu parohijana. isto kao i za sve ostale,poremecaj licnosti ili psihicko oboljela osoba,takvim ljudima bi trebalo pruziti lijecenje i invalidsku penziju,bolje i to nego da sablaznjava ljude oko sebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ne , što se crkve tiče , mislim da je stvar sledeća : Bog nas je stvorio prema svom obliku i mi nismo ovlašteni da mjenjamo pol i sl. Čak ni tetoviranje , pirsinzi i tome slično nisu pretjerano poželjni , zapravo nisu poželjni uopšte . Opet ja sigurno nisam dovoljno upućen u vjerski pogled na datu temu i nadam se da će učeniji ljudi iz te sfere dati iscrpniji odgovor po tom pitanju na ovoj temi , ali mislim da je u ovome napisanom osnova . Deki , ukoliko osoba promjeni pol u ženski , naravno da će stajati na ženskoj strani , i obrnuto . Vidim da se opet miješaju osobe promjenjenog pola sa osobama koje su tzv. crossdresser-i odnosno oni koji "vole da se oblače u žensko/muško i na taj način glume karakteristike suprotnoga pola" i koji su u narodu poznatiji kao trandže . Osoba koja je promjenila pol nije transvestit , jer je operacijom dobila sve karakteristike onoga pola u koji se transformisala , da tako kažem , te je samim tim nakon operacije pripadnik ženskog/muškog pola . Mada , opet u drugu ruku , oni jesu slični ali nikako isti , jer se u oba slučaja radi o poremećaju ličnosti , ali pisah o tome već ranije pa da se ne ponavljam . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ne , što se crkve tiče , mislim da je stvar sledeća : Bog nas je stvorio prema svom obliku i mi nismo ovlašteni da mjenjamo pol i sl. Čak ni tetoviranje , pirsinzi i tome slično nisu pretjerano poželjni , zapravo nisu poželjni uopšte . Opet ja sigurno nisam dovoljno upućen u vjerski pogled na datu temu i nadam se da će učeniji ljudi iz te sfere dati iscrpniji odgovor po tom pitanju na ovoj temi , ali mislim da je u ovome napisanom osnova . Deki , ukoliko osoba promjeni pol u ženski , naravno da će stajati na ženskoj strani , i obrnuto . Vidim da se opet miješaju osobe promjenjenog pola sa osobama koje su tzv. crossdresser-i odnosno oni koji "vole da se oblače u žensko/muško i na taj način glume karakteristike suprotnoga pola" i koji su u narodu poznatiji kao trandže . Osoba koja je promjenila pol nije transvestit , jer je operacijom dobila sve karakteristike onoga pola u koji se transformisala , da tako kažem , te je samim tim nakon operacije pripadnik ženskog/muškog pola . Mada , opet u drugu ruku , oni jesu slični ali nikako isti , jer se u oba slučaja radi o poremećaju ličnosti , ali pisah o tome već ranije pa da se ne ponavljam . brate nisam bas siguran ni da su te vjestacke zene bas skroz zene,jer moraju da primaju hormonalne terapije,pitam se sta se desava kada nestane para za te hormonalne terapije koje sigurno nisu jeftine Никола Поповић and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Jasno da nisu žene kao one koje se rode , često je to i golim okom vidljivo (mada ne mora uvijek to da bude slučaj) . Hormoni im pomažu da ostanu koliko-toliko ženstvenim , a svakako je istina da se nikada ne zna do kada će to tako ići . Opet ,priča o hormonima je naširoko poznata i sami znamo da se s tim nije igrati , jer se tako igraš sa zdravljem cjelokupnog organizma (ovdje naravno ne mislim na osobe koje zbog dijabetesa primaju hormon insulin , nego isključivo na ovakve slučajeve gdje se ta stvar koristi iz čiste objesti) . Metabolizam je lako poremetiti , a to dovodi do raznoraznih komplikacija . Ali , poremećaj je poremećaj i on/a neće biti srećan/a dok ne izvrši to što želi , ne razmišljajući o eventualnim posljedicama . Ja se sa svim tim ne bih poigravao . Njima svaka čast jer "imaju muda" za to . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Stavljaju hormone u hranu za decu..Zato se i javljaju takvi pormecajji. Sve u sluzbi farmako-kondidtorskog biznisa. Napravi roopu na saksiji e onda cika doktor da ti zapushi. Al ne trajno. Nego da nam se vratish jednom. Magla magla svuda oko nas. 8086.gif Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Shadows, to je tek priča za sebe, mislim to za farmako-mafiju! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 A sta reci kada je nedavno, jedan evangelicki svestenik iz Hrvatske dosao u Beograd upravo zbog ove operacije i postao 'ona'. Zamislite samo srecu parohijana. Mislish da ih je usrecivao svojom rodnom odredjenoscu? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука