Svarog Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 moze li mi ko reci ko je na datoj fresci?ne znam gde je fotografija napravljena niti moze li se jos negde naci na netu, tako da...unapred hvala "Ne napustajte svoje Begove, bez njih nestacete!" Jez zvani Bes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Јеси пробао гуглов претраживач слика? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 moze li mi ko reci ko je na datoj fresci? ne znam gde je fotografija napravljena niti moze li se jos negde naci na netu, tako da... unapred hvalasvetac.jpg http://saints.sqpn.com/saint-antanansio-bazzekuketta/ ines, Зосима, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svarog Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 hvala milane... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ne napustajte svoje Begove, bez njih nestacete!" Jez zvani Bes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука