ПиП Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 21:03, Гром рече Их бре! па ја сам двапут био стављен на модерацију, и ето свет се и даље окреће, ништа страшно. Има тамо пише до кад си осуђен, па кад истекне рок а ти по старом. Јеси ли приметио да сад мало обазривије пишеш, и сам знаш да неће проћи ако модератор одлучи да пост није примерен. Буде то и добра школа! Сила ти је ова администрација и модерација кад и облаке зауздава! Надам се да ће брзо да истекне "цензура", досадно бре без атеиста. С ким сад да се "свађам"? Остали ми само екуменисти и Зајрон! Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Verujem. I svi u duši verujemo a u telu se odričemo, pa ko više živi po duši a manje po telu, tako se i za veru izjašnjava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 On 12. 2. 2014. at 0:51, LogosAgape рече Verujem. I svi u duši verujemo a u telu se odričemo, pa ko više živi po duši a manje po telu, tako se i za veru izjašnjava. Прави верник верује свим својим бићем. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 I believe Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Trudim se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Sudeci po glasnosti ateista na ovom forumu covek bi rekao da ih je daleko vise. Odahviing, Avocado, Mironosica, Margareta, drvce, cloudking, Justina. Фидер је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Tako je i u srpskom drustvo, daje im se previse na znacaju i previse se uvazavaju njihovi stavovi. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Нека су , Бог је дао слободу да се свако определи , али на крају сви ми убирамо плодове свога минулог рада. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 On 10. 3. 2015. at 16:30, Ненад. рече Нека су , Бог је дао слободу да се свако определи , Nemam nista protiv toga, ali previse im se daje prostora u srpskom drustvu, medijima itd... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Или смо ми мало активни у одбрани и промолисању вере .Хајде да и ми верници у већем броју будемо активнији и одбрани вере , да веру брани неће нико други осим нас верника . Такви напади само нама треба да буде изазов , да се још више учврстимо у вери и да је бранимо и да постанемо јачи , а не да будемо само посматрачи и да посматрамо све што се дешава око нас. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Medju ateistima: On 10. 3. 2015. at 16:24, Веља рече ... Mironosica ... WTF? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 On 10. 3. 2015. at 17:06, Ненад. рече Или смо ми мало активни у одбрани и промолисању вере .Хајде да и ми верници у већем броју будемо активнији и одбрани вере , да веру брани неће нико други осим нас верника . Такви напади само нама треба да буде изазов , да се још више учврстимо у вери и да је бранимо и да постанемо јачи , а не да будемо само посматрачи и да посматрамо све што се дешава око нас. A ko vas to napada pa morate da branite veru? Ateisti sigurno ne. Kritika i preispitivanje nije napadanje. Inače odgovor na postavljeno pitanje: ne. On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 А да ли је критика и преиспитивање , када не мали број атеиста се подсмева и кажу да су глупи , и да су настрани они који иду у цркву ? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 On 10. 3. 2015. at 19:26, Ненад. рече А да ли је критика и преиспитивање , када не мали број атеиста се подсмева и кажу да су глупи , и да су настрани они који иду у цркву ? Ne, to je prozivka i na takve stvari ne treba covek da se obazire previse. To ti je kao kada ker laje. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 On 10. 3. 2015. at 20:09, MiroslavJ рече Проблем код атеиста (један од проблема) је што они приступајуј свему преко догматике као неке врсте идеје, преиспитујући је из свих углова, тражећи неке мане, рупе, не схватајћи да се верник не постаје бифлањем догми. Ateisti, ako se uopšte zainteresuje za religiju, ne pada na pamet da traži neke rupe ili šta ti ja znam, već religiju proučava kao i ostale stvari za koje se zainteresuje. Naravno ovde ne računam reakciju na "misionarenje" i nametanje. On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука