Andre Williams Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Верујем. Господе, помози моме неверју. Sanja Т., Лидија Миленковић, Дијана. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Верујем Оче - зачу се слабашни гласић из даљине Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Rvem se s Bogom, svakodnevno kao starozavetni Jakov. Volim_Sina_Bozjeg and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Auh, teško pitanje...Da li verujem u Boga - DA svakako, ali kakva je naša vera? Pre neko vreme sam pitao na nekoliko predavanja ljude, da li veruju u ono što je Isus rekao - Gde su dvojica ili trojicu skupljeni u moje ime, ja sam među njima...Samo površni su odgovorili - DA!...Malo kasnije su se zamislili...Da verujemo Bogu, da verujemo u Boga, da verujemo Boga, da stojimo u njemu, što i znači reč Amin - čvrsto stajati, ne imati poverenja, ne - verovati (ta reč ne postoji u hebrejskom jeziku) več živeti Boga (to je ono što znači reč amin - ne neka bude tako, već tako je i tačka.), ne bi smo grešili, ne bi smo mrzeli druge, ne bi smo radili razne stvari koje radimo baš zato jer baš nismo uvereni da Božije oko vidi svaki naš postupak, da je tu kad se okupimo u njegovo ime Dakle, da li STVARNO, ne - verujemo, već držimo da Bog postoji, ne na akademskom nivou, teoretskom, već svakodnevnom...Na to teško može da odgovori sa da ili ne. Mironosica and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Имао сам прилике да читам да чак и научници нису сви атеисти , да и међу њима има људи који верују у Бога . Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Da, verujem! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Имао сам прилике да читам да чак и научници нису сви атеисти , да и међу њима има људи који верују у Бога . Jasno da ima , ne vidim razlog koji bi onemogućavao naučnike da budu religiozni !? "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maks Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Da li verujem u Boga? Sto rece nas veliki vladika Nikolaj Velimirovic,kada ga je u nemackon logoru Dahau to isto pitao nemacki oficir:"Ne verujem,ja znam da postoji!!! Дијана. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Jasno da ima , ne vidim razlog koji bi onemogućavao naučnike da budu religiozni !? Не знам да ли је тачно или није , али сам читао да је чак и Аштајн веровао у Бога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Više o Ajnštajnovoj religioznosti možeš pročitati ovdje : http://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_of_Albert_Einstein "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Хвала на линку Караконџула , свакако да ћу прочитати. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Auh, teško pitanje...Da li verujem u Boga - DA svakako, ali kakva je naša vera? Pre neko vreme sam pitao na nekoliko predavanja ljude, da li veruju u ono što je Isus rekao - Gde su dvojica ili trojicu skupljeni u moje ime, ja sam među njima...Samo površni su odgovorili - DA!...Malo kasnije su se zamislili...Da verujemo Bogu, da verujemo u Boga, da verujemo Boga, da stojimo u njemu, što i znači reč Amin - čvrsto stajati, ne imati poverenja, ne - verovati (ta reč ne postoji u hebrejskom jeziku) več živeti Boga (to je ono što znači reč amin - ne neka bude tako, već tako je i tačka.), ne bi smo grešili, ne bi smo mrzeli druge, ne bi smo radili razne stvari koje radimo baš zato jer baš nismo uvereni da Božije oko vidi svaki naš postupak, da je tu kad se okupimo u njegovo ime Dakle, da li STVARNO, ne - verujemo, već držimo da Bog postoji, ne na akademskom nivou, teoretskom, već svakodnevnom...Na to teško može da odgovori sa da ili ne. Има доста људи који се колебају по том питању и не редко када им се десе неке ствари у животу почну непоколебљиво да верују у Бога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 За мене је Бог и утеха и нада и један мотив више да све невоље брже и лакше превазиђем. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 verujem u Njegovo postojanje i verujem Mu 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 zao mi je svakog ko ne veruje the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука