Ленка* Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Докази су ту! Бан! Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban zbog * "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ban!Zato što plaši malu decu. nana and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban ban Bangladeš nana and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 итд...бан Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban zbog "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Због рокери с мораву, бан. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban zbog tačke na i nana је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ма какви џа или бу, ту нема дилеме.За тебе и Џа-.Бан и Бу-Бан!!! Караконџула and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban zato što sam je maloprije dodao među prijatelje na ŽRU nana је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Због нашег старог обичаја - ко ће кога ако не свој свога . Бан брате прујатељу . Караконџула and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban zbog toga što joj se nik sastoji iz dva identična sloga nana је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Сваки пут кад погледам,Караконџула на крају реда БАНуј се горе Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban zato što sputavate Karakondžulu u njegovoj omiljenoj disciplini , banovanje onih koji su iznad njega ! Gordana ., nana and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 ban jer istrajava u banovanju Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука