Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан јер приговара лепом Баду! Manolis је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан зато што мисли да имам најбољи ајвартар на ЖРУ :Р Јел то Орсон Велс: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан зато што мисли да је Орсон Велс! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан зато што није дао бан. Gordana . and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Мора бан јер...... си ти на реду Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан због намерне грешке у преводу! Дабоме! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан зато што мисли да је Орсон Велс! Ако није онда су близанци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Бан јер му аватар личи на Орсон Велса а оптужује лепог Бада Manolis је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @Жељко бре... близанци су се срушили још од кад .Бан за необавештеност и спам!.... па нек си сто пута админ, знаашшш! Gordana . and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Бан јер има више порука од мене. Ови доле нису ништа бољи и треба их бановати по истом критеријуму :0203_cool: nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 kad se uđe u nečiju kuću kaže se dobar dan (jutro , veče ) ! BAN Столе, Manolis, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Зар се тако дочекују гости? Бан! Биљана, Mironosica, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Овај горе није лош човек али ови доле су тотална пропаст. Само клевећу. Јес' да није тема о њима ал' најгори су :t1253: Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Овај горе није лош човек али ови доле су тотална пропаст. Само клевећу. Јес' да није тема о њима ал' најгори су :t1253: Ima dvostruke aršine: kad sam gore onda sam dobar, a kad sam dole onda sam propast Dobar Ban želim Gordana . and nana је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ban , jer misli da je glupima lijepo . nana је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука