verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што воли младо :bleh: Mironosica је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 e ne znam više...smorih se od banovanja, daj smislite nešto novo...ban za nekreativnost Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што се сморила од бановања. Ayla and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 zato što je ušao na moju teritoriju , a ni dobar dan nije rekao ! verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 protokolarna vrlo, more...ban verum est in beer and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 @@Ayla , Све као фина а сваког би да банује... Ма бан и крај ! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 svakog bi pred popa da stavi ! BAN ! Ayla and Јелина је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 јер допушта овакве теме, остадох сат времена читајући Јелина је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 јер допушта овакве теме, остадох сат времена читајући Da ne odeš off je li? ban Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Банована на недељу дана зато што говори ружне речи јер тера људе у офф. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 da ne objašnjavam...ban verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што нема објашњења за бан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Зато што 'оће да живи сам ............БАН. (зар да остављаш родитеље.......ц,ц,ц, ) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ban...jer ne da ljudima da porastu Биљана је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ban zbog avatara, jedno oko joj fali Биљана, kordun and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука