Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Нисам. Други дан како ми овај чланак краде време. Теби не морам да објашњавам шта ме огорчило, мислим да смо у сличној ситуацији. Проблем је што сам ја лаик за ову причу, а с друге стране осећај да ме озбиљно удаљава од Цркве. Па јуче и данас имам повишену температуру због овог чланка, али озбиљно. "кушање" Danas sam slavio slavu i sve vreme razmišljao o bezobrazluku. Ti se čini sestro da sam ja propovedao ili pitao nošen, onih propovedi razumljivih tekstova svetih otaca koji govore na ovu temu. Ali pazi malo kako je sveti bloger jedne oce nazivao ograničenima a druge koji su naukom svedočili Hrista stavio je u red otvorene punoće Istine. Ej Blaga vest nije ništa drugo do sam Hristos i gle čuda: ograničeni objašnjavaju Ličnost Boga a ostali dopunjavaju ograničenost naučnim saznanjima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Neće moći Janko tako uvredio si me i velika si lažovčina ako se ne izvineš. Ja vredjao nisam. I odmah da nam svima kažeš kao autoritet gde se moja pitanja kose sa pravoslavljem a da je to suštinski bitno i neoprostivo? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Danas sam slavio slavu i sve vreme razmišljao o bezobrazluku. Ti se čini sestro da sam ja propovedao ili pitao nošen, onih propovedi razumljivih tekstova svetih otaca koji govore na ovu temu. Ali pazi malo kako je sveti bloger jedne oce nazivao ograničenima a druge koji su naukom svedočili Hrista stavio je u red otvorene punoće Istine. Ej Blaga vest nije ništa drugo do sam Hristos i gle čuda: ograničeni objašnjavaju Ličnost Boga a ostali dopunjavaju ograničenost naučnim saznanjima. Aпостоли нису имали компјутер и интернет...и нису могли да позивају на Косовске изборе! и лајкују поруке Милосављевића Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Амин си добио за то што нисмо добили одговор. Хвала на доприносу. Лаку ноћ. Ја теби војводо, ти мени сердаре.... Neće moći Janko tako uvredio si me i velika si lažovčina ako se ne izvineš. Битно да си ти искрен и душеван човек који никог овде не вређа.... Види, брате, хвала ти пуно што говориш у позитивном контексту о мени, али не треба. Извини брате али осечам преку потребу јер ми се ово њихово "ја теби војводо ти мени сердаре" не чини ни мало фер према теби, а сасвим фино и пристојно аргументујеш оно што желиш рећи без обзира да ли си у праву или ниси. Не свиђа ми се када тако у пару покушавају да те тероришу као што раде многима на многим темама. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Janko sad tražim jako izvinjenje, jer svi vidimo osim tebe da se nisam nazvao bezgraničnim. Нема проблема. Извињавам се јавно за све што ти душа жели. Истине ради, нико није тврдио да си рекао за себе да си безграничан. Рекао си да сам ја ограничен. А ја сам тебе за узврат назвао безграничним. Што је далеко безобразније него некога назвати ограниченим. Или лажовчином. Ево, још једном се јавно извињавам на претешким речима које сам изговорио. А од тебе не тражим ништа. Нек ти је Богом просто... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Aпостоли нису имали компјутер и интернет...и нису могли да позивају на Косовске изборе! и лајкују поруке Милосављевића Fantastično eto sva Istina kako je dobri naš Bog kako ga dačić zove nama u sadašnjem vremenu olakšao život naukom i ko šljivi one oce i braću koji su se rodili pre nas i nisu uživali ovako kao mi danas. Sjajan način da zahvalimo Bogu što nas više voli od naših predaka. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Нема проблема. Извињавам се јавно за све што ти душа жели. Истине ради, нико није тврдио да си рекао за себе да си безграничан. Рекао си да сам ја ограничен. А ја сам тебе за узврат назвао безграничном. Што је далеко безобразније него некога назвати ограниченим. Или лажовчином. Ево, још једном се јавно извињавам на претешким речима које сам изговорио. А од тебе не тражим ништа. Нек ти је Богом просто... KAKAV SI LICEMER PA UPRAVO STE TI I EKIPA PISCE SVETOGA PISMA NAZVALI OGRANIČENIMA. (mislio sam da te time poštujem) Ne prihvatam izvinjenje kolariću paniću. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Живимо сваки дан као да је последњи. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Kakve teske reci ovde... Иван Дабижљевић and feeble је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 А ја сам тебе за узврат назвао безграничном. Што је далеко безобразније него некога назвати ограниченим. Или лажовчином. Ovo je još gore licemeru. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Hehe bas ste smesni ko da ste u balavistu a matore konjine ahhahaha, setite se, uskoro ide apokaliptus, samo se vi glupirajte Dobro, ja se sad smejem, mozda cu da placem, a vi cete da se smejete, al sta sad lol Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 KAKAV SI LICEMER PA UPRAVO STE TI I EKIPA PISCE SVETOGA PISMA NAZVALI OGRANIČENIMA. (mislio sam da te time poštujem) Ne prihvatam izvinjenje kolariću paniću. Ево признајем и то, јесам, лицемер сам. За разлику од оних који траже извињење па га не прихватају. Опрости мени лажовчини и ограниченом, брате, на лицемерности. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ево признајем и то, јесам, лицемер сам. За разлику од оних који траже извињење па га не прихватају. Опрости мени лажовчини и ограниченом, брате, на лицемерности. Nek nam je Bogom prosto nisam ni započinjao razgovor da bi se tukao sreća ostao sam samo na grešnoj pripremi. Ako hoćeš samo da mi odgovoriš da li je nauka bitna kako bi sveti oci pravilno tumačili Sveto Pismo i Predanje o Božanskom delu stvaranja i spasenja ljudskoga roda? jedno po jedno za početak ili mi definiši gde ispadam iz Pravoslavnog učenja pa onda nije ni potreban odgovor za bilo šta. Molim te. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Zar sam Bog ne govori kako je moguće prkositi prirodnim zakonima ako je vera u tebi snažna i potpuno Njemu predata? (primer apostolskog koračanja na vodi) Možda to treba drugačije tumačiti pa eto čekam pouku. Можда би на ово отприлике гласио одговор да се је у души ИСТИНИТ по лику Божијем, а да су закони уведени због злоупотребе. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Можда би на ово отприлике гласио одговор да се је у души ИСТИНИТ по лику Божијем, а да су закони ту због злоупотребе. Da, zakoni su posledica neposlusanja, inace sasvim irelevantni, tj. nize stanje bivstva. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука