Jump to content

Да ли је грех волети лако наоружање?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?  

42 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?

• Није грех
    • Јесте хрех

Препоручена порука

@@Raymond Red Reddington,

Мислим да треба да погледаш ово. Вероватно ћеш уживати: :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Puske i pistolji su besmisao, luk i strela su zakon!

s6hjjs.jpg

2m2csb8.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Укапирао сам која је пушка заправо најподеснија за мене. Био сам резервисан на први поглед, али након истраживања немам више делема.

Ради се о Израелској пушци - Tavor (MTAR-21). Пушка је фантастична, може се много рећи о њој.

380%20Flattop%207_300x151.jpg

http://www.israel-weapon.com/?catid={ED781BF5-92EB-43AB-BAC7-D89BFBC28144}

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче Ацо, ја сам обрисао Твоје проуке јер су директно вређање саговорника. Писати за некога да је "откачио" није добро. Преформулиши и кажи то другим, једноставнији и бољим речима.

Нигде на форуму не дозвољавамо да било кога називамо лудим, откаченим, оваквим или онаквим... ако је неко проблематичан или било шта, постоји могућност пријаве сваке поруке и Админ-тим одмах реагује. 

Подели на овим сајтовима

Мој избор за зомби апокалипсу:

http://www.youtube.com/watch?v=TbHjEK3Fc78

А иначе, само је један краљ, његово императорское височество:

Rifle_AK-47.jpg

Подели на овим сајтовима

155850_132137593_azeri.jpg

Zastava M93 - Crna Strela

За хируршке захвате

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Teski-mitraljez-m-87-127-mm11.jpg

За зомби апокалипсу :)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

111781_48863100_SF-samostrel1.jpg

:bendoff:

• Волим 1

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...