Jump to content

Да ли је грех волети лако наоружање?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?  

42 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је грех бити љубитељ тог оружја?

• Није грех
    • Јесте хрех

Препоручена порука

http://static-slike-ftp-01.pik.ba/galerija/2011-12/18/17/slika-98416-2011-12-13242262343-default.jpg

slika-98416-2011-12-13242262343-default.Из ваздушне сам пуцала док сам тренирала стрељаштво ( није трајало дуго). Волим да пуцам у мету, у конзерве и сл.  и у том смислу волим лако наоружање. Живе мете - НИКАКО

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Yugoslavian_M48_rifle.gif/250px-Yugoslavian_M48_rifle.gif

250px-Yugoslavian_M48_rifle.gif

Из ове сам пуцала у средњој школи ( било је обавезно у оквиру предмета ОПШТЕНАРОДНА ОДБРАНА)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nije uvijek greh ni koristiti,to zavisi sa kojom svrhom,jer mnogi svetci su okrvavili mačeve...

Netacno, uvek je greh, i to su radili dok jos nisu bili sveci. Svet ne moze biti covek koji oduzme zivot drugom coveku.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

1342169284.jpg

The QBS 09 semi-automatic shotgun

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

AA-12+%25281%2529.jpeg

Auto Assault-12 (AA-12) Full-Auto Machine Shotgun/FRAG-12 High-Explosive Round Combo/Weapon System

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ја када играм КОД и БАТ увек пумпарицу са додацима користим :)

И онлајн и сингл..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Веома су чудни наши из Застава оружја. Политичари су довели народ до тога да је потпуно незаштићен, војска се сигурно не може побринути за свакога, а цена наших оружја у Америци је скоро права ситница.

За 569 долара са бесплатном доставом добијеш ову ствар:

http://www.budsgunshop.com/catalog/product_info.php/cPath/884/products_id/411552424/Overstock+Guns/Century+Arms+M85+PAP+Semi-automatic+556NATO+10%22+Steel+Black

weekly_specials-411552424_3.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...