Jump to content

"Образ светачки" и "Очев дом" - каталог за 2013. годину

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Образ светачки" и "Очев дом" - нови каталог (2013):

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.598855263513114.1073741831.100704889994823&type=3

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Уколико сте заинтересовани, нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" можемо да вам пошаљемо у ПДФ формату. Подсећамо да чланови нашег форума имају попуст од 20% на цене свих књига из каталога. 

"Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски)

Подели на овим сајтовима

Уколико сте заинтересовани, нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" можемо да вам пошаљемо у ПДФ формату. Подсећамо да чланови нашег форума имају попуст од 20% на цене свих књига из каталога. 

evo, ja sam zainteresovana.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Добро, коме треба нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" нека се јави на моју и-мејл адресу: [email protected] и послаћу му га (покушао сам да пошаљем овде преко приватне поруке, или да поставим на форуму, али не видим опцију да се пошаље такав прилог...)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Zainteresovan sam za katalog. Mozete li mi ga poslati

''Добро, коме треба нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" нека се јави на моју и-мејл адресу: [email protected] и послаћу му га''

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...