предање-мс Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 "Образ светачки" и "Очев дом" - нови каталог (2013): https://www.facebook.com/media/set/?set=a.598855263513114.1073741831.100704889994823&type=3 Demetra, w.a.mozart, Саша M. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Уколико сте заинтересовани, нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" можемо да вам пошаљемо у ПДФ формату. Подсећамо да чланови нашег форума имају попуст од 20% на цене свих књига из каталога. Милан Марковић and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Уколико сте заинтересовани, нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" можемо да вам пошаљемо у ПДФ формату. Подсећамо да чланови нашег форума имају попуст од 20% на цене свих књига из каталога. evo, ja sam zainteresovana.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 i ja sam zainteresovan... pošaljite džesi pa će mi ona proslediti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Demetra Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 I ja sam zaineresovana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Добро, коме треба нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" нека се јави на моју и-мејл адресу: [email protected] и послаћу му га (покушао сам да пошаљем овде преко приватне поруке, или да поставим на форуму, али не видим опцију да се пошаље такав прилог...) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovica Ristovic Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Zainteresovan sam za katalog. Mozete li mi ga poslati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Zainteresovan sam za katalog. Mozete li mi ga poslati ''Добро, коме треба нови каталог "Образа светачког" и "Очевог дома" нека се јави на моју и-мејл адресу: [email protected] и послаћу му га'' ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 http://www.scribd.com/doc/199695902/Katalog-2013-Obraz-Svetacki-Ocev-Dom JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука