Jump to content

Тужно ћоше

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Да, то је тако. Мене је данас страшно заболела вест о оном псу коме је неки монструм отсекао ноге, а потом као шлог на торту и одвратно прозивање тзв "ревнитеља" и коришћење одвратних коментара упућених свештенству.  Кад то чине људи ван Цркве, уопште ме не дотиче, али када то мој брат у Христу ради, то заиста боли.

Ista stvar. Mene to sve boli toliko da bih plakala.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 189
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат
  Цитат

Да, то је тако. Мене је данас страшно заболела вест о оном псу коме је неки монструм отсекао ноге, а потом као шлог на торту и одвратно прозивање тзв "ревнитеља" и коришћење одвратних коментара упућених свештенству.  Кад то чине људи ван Цркве, уопште ме не дотиче, али када то мој брат у Христу ради, то заиста боли.

Ista stvar. Mene to sve boli toliko da bih plakala.

Сузе су могу да буду тако љековите, али и отровне. И мени је дан био никакав и нека тегоба ме мори цио дан. Аљонка поклањам ти

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хвала  Богу, сутра је нови  дан, радујмо се! dobar decko

Ja ne umem da se radujem kad neko tone... Kako da se radujem kad sam danas saznala da postoji covek koji ume da psu odsece sve cetiri noge? Gospode moj, kako li je tek u njegovoj dusi.... I kako da se radujem neskrivenim namerama drugog coveka da unese nemir, razdor... Cak i da ga banujete sa foruma, on nece prestati da ratuje sa samim sobom. Kako je tek njegovoj dusi?

Ne vredi, nesto mi bas nije dan za radovanje...

Подели на овим сајтовима

Ја сам радостан  0442_feel  bluelite  t4431  grouphug  4chsmu1  170fs799081  :(  dobar decko  animal-smiley-037  amin-nas  vaistinu  slavabogu  crutches  0510_music  1405_love  31  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />  vrtiloptu  bicycle_2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />

Јесте тема тужно ћоше али да вам пренесем мало радости и  zru

Подели на овим сајтовима

Тужно је то шта медији раде са умовима народа .. који год филм да прикажу, деси се убиство, насиље. Мене то потресе, хвала Богу нисам постала имуна. Велико зло чине медији у Србији и треба их ИГНОРИСАТИ.

Подели на овим сајтовима

Drugari, vidite sto nam je Dejan postavio lepe linkove...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5297.msg149278/topicseen.html#msg149278

Meni je bas bas ulepsao vece, a nadam se da ce i Vama. Hristos voskrese, radost donese!  dobar decko

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Ja ne umem da se radujem kad neko tone... Kako da se radujem kad sam danas saznala da postoji covek koji ume da psu odsece sve cetiri noge? Gospode moj, kako li je tek u njegovoj dusi.... I kako da se radujem neskrivenim namerama drugog coveka da unese nemir, razdor... Cak i da ga banujete sa foruma, on nece prestati da ratuje sa samim sobom. Kako je tek njegovoj dusi?

Ne vredi, nesto mi bas nije dan za radovanje...

У центар гађаш, Аљонка.
Подели на овим сајтовима

Цитат

Drugari, vidite sto nam je Dejan postavio lepe linkove...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5297.msg149278/topicseen.html#msg149278

Meni je bas bas ulepsao vece, a nadam se da ce i Vama. Hristos voskrese, radost donese!  dobar decko

HVala i tebi i Milevi... ali....

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

E nećemo  dobar decko

Ja se tebi nisam obratila licno... a jesi li ti meni?

Muka mi je malo, znas... taman se nadjes sa normalnim ljudima, obradujes se, a ono usledi neki udarac.

Kao kad bokser, umesto da drzi ruke spreman da se brani, rasiri ih da zagrli onog sa druge strane... a on ga rokne iz sve snage.

Stvarno je dosta bilo.

Аљонка, молим те.. пусти...

Шта те је наљутило??

Rastuzilo, ne naljutilo... desetak gluposti za ceo jedan dan... malo li je....

Ode Milichica da spava...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...