Баба Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Čitao si moje istorijske tekstove,dao sam tebi i ostalima retrospektivu Srpsko-Ruskih odnosa i kako to posmatra i kako na to reaguje prvenstveno Nemačka,koja je od uvek bila i biće i nemojte da se nadate da neći biti i u buduće,najjača sila u Evropi,i kraj priče. Objasnio sam ti da Rusi koriste Srbiju na isti način kao što ameri koriste Gruziju.samo što Gruzijci bar ne urliču na sva usta kako su im ameri btraća! Ja ne mogu više da ponavljam ono što sam pisao svaki put kad me neko pita "A što,a ko,a gde rusija i Srbija". Знаш саћу нешто да ти опричати: Отишо свети Петар Цетињски за Русију да иште помоћ за сиротињу рају по Црној Гори, да се жали на душмане и тешку ситувацију, да тражи џебане и било какву помоћ руске империје. И дође ти тако Св.Пера у Русију као поглавар Црне Горе и Цркве јој православне и завлачили га тако данима по граду главном толико дана колико је и путово преко Румунских земаља до саме Русије, на крају га прими неки ћата и оно административно га отресо није цара видо ни на слици, нити му шта дадоше сем неке црквице чисто да се има чиме врнути натраг. Петар се вратио сав љут и разочарат и тако причо својијем Црногорцима о свом горком искуству и јадао се како га завукоше у тој мајчици Русији. И на крају приче додаде: - Ал ако неко нешто рекне на Русију, АНАТЕМА на њега! А ти Судија како оћеш... Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Да ал какве реално ми везе сад имамо са Русијом? Шта имамо пар неких покрета од по 1000 људи који су проруски и имају неку сарадњу са Русијом и остало је све под америчком контролом. Мислим, ми смо реално колатерална штета сукоба Амера и Руса. Нисмо! Ми имамо само неспособну власт на свим нивоима... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Знаш саћу нешто да ти опричати: Отишо свети Петар Цетињски за Русију да иште помоћ за сиротињу рају по Црној Гори, да се жали на душмане и тешку ситувацију, да тражи џебане и било какву помоћ руске империје. И дође ти тако Св.Пера у Русију као поглавар Црне Горе и Цркве јој православне и завлачили га тако данима по граду главном толико дана колико је и путово преко Румунских земаља до саме Русије, на крају га прими неки ћата и оно административно га отресо није цара видо ни на слици, нити му шта дадоше сем неке црквице чисто да се има чиме врнути натраг. Петар се вратио сав љут и разочарат и тако причо својијем Црногорцима о свом горком искуству и јадао се како га завукоше у тој мајчици Русији. И на крају приче додаде: - Ал ако неко нешто рекне на Русију, АНАТЕМА на њега! А ти Судија како оћеш... Jedan od tvojih glupljih postova! A ti Žex kako hoćeš... Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Слаб си ти историчар кад не знаш за ово... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Слаб си ти историчар кад не знаш за ово... Aha :bleh: Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Да, и још је светац рекао: Моли се Богу и држи се Русије ! "Из Сремских Карловаца је пошао у Русију на пријем код царице Катарине II у циљу нормализације са руским двором после владавине Шћепана Малог. Владика Петар I и његов будући секретар Франческо Долчи наишли су у Русији на нељубазан пријем. Кнез Григориј Потемкин га је чак дао протерати из Петрограда. Једна верзија говори да је разлог за то што је владика посетио Србина генералу Симеона Зорића, кнежевог противника; али, није искључена могућност да се у Петрограду дознало за тужбе црногорске и лично Петрове на Русију у аустриској престоници.. Царица Катарина је, истина, позвала владику натраг, још пре него што је напустио руску земљу; али, он се, дубоко увређен, није хтео повратити и заклео се да његова нога више неће прећи преко руске границе. Ипак, при повратку из Санкт Петербурга у домовину, Петар је изјавио: „Ко је противу Русије, тај је и противу свијех Словена“, чиме су се управљали и каснији црногорски владари." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Aha :bleh: Осим језика за блебетање било би добро да заиста овладаш историјом. Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Осим језика за блебетање било би добро да заиста овладаш историјом. Zasmeja me Žex,evo ti aminčić Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Смеј се, смеј, увек се смеј. Ал ја не бих ризиковао анатему а ти како оћеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Pa el postoji još neko u srbiji kojeg CIA nije kupila? Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Pa el postoji još neko u srbiji kojeg CIA nije kupila? što brate da nisi ljubomoran hehehe,ne brini ima nas običnih koji nismo kopljeni bar ne direktno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 što brate da nisi ljubomoran hehehe,ne brini ima nas običnih koji nismo kopljeni bar ne direktno Meni platili sad radim protiv njih malo mi je... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Ко помогао тим шпијунима, па наравно поново срби, јер србин србину жели зло (новац је новац)(направи глупост у русију и за дан више нећеш постојати, за издају), зато кад дођеш у русију имаш кинту и посао за тамо и тамо га трошиш, русија несме пасти ни у ком погледу, јер су и они препуштени сами себи, падне ли русија тек би осетили глад у трбуху и ако измишљена криза... Или ово намерно написано, да виде како ће да се опонашају срби, ако дају сигнал секирације вероватно да ту има нешто, ако не ништа од тога, вероватно је ово само тест испитивања “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 Ко помогао тим шпијунима, па наравно поново срби, јер србин србину жели зло (новац је новац) (направи глупост у русију и за дан више нећеш постојати, за издају), зато кад дођеш у русију имаш кинту и посао за тамо и тамо га трошиш, русија несме пасти ни у ком погледу, јер су и они препуштени сами себи, падне ли русија тек би осетили глад у трбуху и ако измишљена криза... Или ово намерно написано, да виде како ће да се опонашају срби, ако дају сигнал секирације вероватно да ту има нешто, ако не ништа од тога, вероватно је ово само тест испитивања brate i meni je ovaj Ignajtije malo sumnjiv,ko će ga znati možda i on radi za CIA dok je uopšte pokrenuo ovu temu Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука