kordun Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 rekoh ja na početku,ljudska logika je nepouzdana stvar,dokazano x puta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Новембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 samo da napomenem ovo oko miliona i miliona godina, mislio sam da je to na ovom forumu prihvacena cinjenica...mnogi teolzi su vec prihvatili to jer je suvise dokaza...i ne radi se samo o milionima godina nego i o milijardama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Cesto me muce neka logacka pitanja o veri...npr zasto bi Bog stvorio svet? zasto bi izabrao jevrejski narod...? zasto sina, a ne cerku...??? zasto se Bogu govori Otac, a on nema pola? Zasto se Sotona pobunio protiv Boga..? Malo mi ta prica bio je jako gord, nema smisla...Zasto je potreban Bog kad on logicki nije potreban za funkcioisanje svemira i sveta..?? Da li imate problem sa ovakim pitanjima...? Znam da cete mi reci da ne treba da idem logikom nego verom...ali kad mozak stalno postavlja ova pitanja.... [Miki_The_King] To su veoma vazna pitanja na koja moras da nadjes odgovor. Ako ne nadjes, gotov si. Zato nastavi da tragas i daj sve od sebe. [/Miki_The_King] GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 samo da napomenem ovo oko miliona i miliona godina, mislio sam da je to na ovom forumu prihvacena cinjenica...mnogi teolzi su vec prihvatili to jer je suvise dokaza...i ne radi se samo o milionima godina nego i o milijardama... Prihvatanje mnogih teologa i naucnika je oduvek bio vrhunski dokaz za bilo sta.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 samo da napomenem ovo oko miliona i miliona godina, mislio sam da je to na ovom forumu prihvacena cinjenica...mnogi teolzi su vec prihvatili to jer je suvise dokaza...i ne radi se samo o milionima godina nego i o milijardama... brate zašto bi to bilo na ovom forumu činjenica !? te godine su naglo povećavane i smanjivane bar 20 puta za zadnjih stto godina u nauci... ja lično u to ne vjerujem,ti ako smatraš da sam ja zbog toga lošiji pravoslavac u redu,to je tvoje pravo,ali ja tako ne smatram nit vidim i jedan razlog zašto bi tako bilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 [Miki_The_King] To su veoma vazna pitanja na koja moras da nadjes odgovor. Ako ne nadjes, gotov si. Zato nastavi da tragas i daj sve od sebe. [/Miki_The_King] Ovo je totalno bilo u Miroljubovom stilu xD..znam kad ga je neki lik pitao da li je pravilno da se kaze srBski ili srPski i on mu je isto ovako odgovorio xD Aquilius Cratus and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 @@pedja257, Zato sam i stavio u tagove Miki The King. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Cilj vere je živi odnos sa Bogom logika u tom slučaju ima funkciju kao ptica u kavezu gde doista može raširiti krila ali ne i poleteti... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Aquilius brate vidi se da si miroljubova škola :1503348ufz3z4yl5d: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 @@pedja257, Zato sam i stavio u tagove Miki The King. eee sad tek videh miki the king napomenu xD...koliko sam shvatio ti pratis delo i bulaznjenje mnogih ljudi po forumima. Najmanje dvojce do sad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Aquilius brate vidi se da si miroljubova škola :1503348ufz3z4yl5d: Po komeNdiji jesam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 eee sad tek videh miki the king napomenu xD...koliko sam shvatio ti pratis delo i bulaznjenje mnogih ljudi po forumima. Najmanje dvojce do sad Jok brate. Jedini forum koji pratim osim pouka je Mikijev zbog tih njegovih ludackih odvala i povremeno krstaricu, ponajvise jer su se neki nasi clanovi tamo raspravljali sa zilotima. Zato mi je za oko zapalo da ti postovi veoma lice na onog ludjaka Ozimana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Новембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 kordun i ja sam nekada citao i vreovao Miroljubu i kasnije sa razocarao i video da laze, aj da je slagao nesto ali nista sto je rekao nije bilo tacno...naucnik se ne vodi principom da podrzava nesto i veruje, ne, on istrazuje i proverava, ako milioni i milijarde godina nisu tacni, prvo bi nauka rekla tako, a naucnik koji to dokaze bi dobio Nobela... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Jok brate. Jedini forum koji pratim osim pouka je Mikijev zbog tih njegovih ludackih odvala i povremeno krstaricu, ponajvise jer su se neki nasi clanovi tamo raspravljali sa zilotima. Zato mi je za oko zapalo da ti postovi veoma lice na onog ludjaka Ozimana. E pa on je taj drugi xD. Tako i ja..citam samo pouke a pogledam sta to novo imaju da kazu Miroljub i Oziman xD..u sustini kad pricam ca vernicima trudim se da ih suocim sa nekim ozijevskim stavovima koji su jel .."apodikticke istine" xD a kada pricam sa ateistima trudim se da ih suocim sa religijskim argumentima pa da vidim sta to novo i smisleno nastane iz tog praznjenja ..to razmotrim, usvojim i idem dalje...Mada koliko mogu da primetim tapkam u mestu xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 kordun i ja sam nekada citao i vreovao Miroljubu i kasnije sa razocarao i video da laze, aj da je slagao nesto ali nista sto je rekao nije bilo tacno...naucnik se ne vodi principom da podrzava nesto i veruje, ne, on istrazuje i proverava, ako milioni i milijarde godina nisu tacni, prvo bi nauka rekla tako, a naucnik koji to dokaze bi dobio Nobela... Brate pusti ti Miroljuba,ja sam rekao da ja ne vjerujem u te milione godina i to je nezavisno od Miroljuba,moja nevjera se bazira isključivo na mom razumu ,može biti da ja i griješim,svakako je i to mogućnost,ali za sada imam stav ovakav kakav imam,ajde pokušaj me ti ubijediti u te milijarde godina,koji su ti argumenti za to... još da dodam da se ja nisam u njega nikada razočarao,odmah sam primjetio dda ima greške u svojim predavanjima,ali ga obožavam slušati,zato što je car ili king kako ga prozvaše... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука