Гости Guest - . . .- Написано Новембар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Знамо да сви имате фото-камерице на мобилним телефонима зар не? Да, по неко има и дигитални фотоапарат такозвани идијот. Наравно, има и вас који имате профи апарат! (Никон је закон, ако мене питате) Наравно, знамо и да сте невероватно креативни је л да? Па да, наравно! Е, зато идемо у једну авантуру, креативну, мисионарску, духовну, забавну... Сликајте најлепше тренутке у вашој цркви: Детаље, људе, чинове, књиге.... ма све шт мислите да је добро за Поуке.орг, за страницу Не псуј БОга (око 175,000 људи) и за страницу Будимо људи (око 27,000) Дакле, мноштво људи ће све ово видети. Ви не морате слати слике на мејл, можете директно да их качите овде. (Ако неко не зна како се слике каче на сајт нека прочита Т У Т О Р И Ј А Л ) Најлепше слике качимо на фејсбукву. Важно је да се почне Идемо креативци. Ваш zru Баба, Јадранка-Дервента, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 могле би и неке наградице и тако то... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/405-манастир-ковиљ/?p=2840 Данче*, мирођија, Јадранка-Дервента and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Будите креативни и дајте име слике, наравно ако сте ви и потпишите се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Liturgija na praznik Svetog Jovana Krstitelja, ja za pevnicom slikao popu u oltaru Биљана, Ignjatije, Mamica Forumska and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2013 Gacko- Republika Srpska. Биљана, Mamica Forumska, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Да... може Milan023 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Манастир Ковиљ, август 2013. Sanja Т., Agaton Vuzman, Биљана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Манастир Лелић. Кивот са моштима Светог владике Николаја (Велимировића) Светлост и светост... МилошБГ, Данче*, Никола Поповић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Kako moj parohijski svestenik Ilija Rosic peva stihiru srpskim svetiteljima MMMMMMMMMMMMMMMMMM http://www.orthphoto.net/photo.php?id=21636&id_jezyk=1 Јадранка-Дервента, Јелина, мирођија and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Мало локалног патриотизма Биљана and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Кад је локалпатриотизам у питању :good2: Моја мајка, кума крсне славе у цркви у Ливну. Биљана, Sanja Т., Милан Б and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Ово је тек богослужбени простор, црква је тек у изградњи, али овдје ми је најљепше бити на литургији. мирођија, Ignjatije, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 могле би и неке наградице и тако то... Вјерујем да ће Дана (Данијела) однијети већину награда. Јадранка-Дервента and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука