Istochnik Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 prenaseljenost je satanisticka obmana. kordun, Ђуро Станивук, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Савремена наука још није објаснила многе ствари .,рецимо , они који верују у еволуцију не могу да објасне зашто мува није еволуирала у неко разумно биће већ је остала скоро иста као и пре много милиона година . Како се она није мењала , а наши преци су се наводно мењали ? Астрономи рецимо кажу да ако могу да објасне како настају одређене појаве у свемиру , немогу да објасне зашто те појаве настале. Све је то Божија Воља и Бог управља са тим. kordun and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Savremena nauka ne moze mnogo toga da objasni,to nije nista cudno,medjutim mi raspolazemo informacijama i tehnologijama koje bi ovaj svijet mogle uciniti daleko boljim i prijatnijim mijestom za zivot,kada ne bi postojala tendencija destrukcije u drustvu i to na planetarnom nivou! Mi nasom planetom ne gospodarimo na normalan nacin ,vec idemo na manje ili vise destrukciju samih ljudi i prirode koja nas okruzuje.Primjera ima jako mnogo i ne moze ih niko nazivati teorijama zavijere jer to jesu ciste zavijere.Uzmimo samo npr. drzavu Niger,mislim da je u top najsiromasnijih drzava na svijetu,jedno vrijeme je sigurno nosila titulu najsiromasnije drzave,Francuska je blokira i iskoristava maksimalno,Niger je jedna od najbogatijih drzava na svijetu po nalazistima uranijuma,Francuzi eksploatisu rudu i prevoze je brodovima u Francusku i preko Nigera zaradjuju milijarde svake godine.Bilo kakav napredak drustva u Nigeru se u korijenu sasijeca vec citavih 100 godina,jer to ne bi odgovaralo Francuzima,mnoge Africke drzave su se dijelomicno otrgle od zapadne kapitalisticke diktature,ali taj jadni Niger nikako,pa nikako.... To je samo jedan primjer koji mi je trenutno pao na pamet kako se zapadnjacka "sreca" temelji na tudjoj nesreci...Ne treba ni da pominjem da Nigerci skapavaju od gladi svaki dan,dok po francuskoj umijetnici prave makete od Cokolade,citave prostorije rade od cokolade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 prenaseljenost je satanisticka obmana. `ел може елаборат!? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ja se slažem sa bratom istočnikom po ovom pitanju,pa ću reći šta ja mislim u vezi sa tim,a Istočnik neka kaže svoje kad bude na mreži,pošto živi u Kanadi nije u našoj vremenskoj zoni... Prvo ne misli se ovdije na neki spirtualni satanizam,na nešto oklutno,misli se na destrukciju u društvu,a ja to vlim da nazivam satanizmom i imam puno pravo da ga tako nazivam... Onaj ko širi poruke u društvu o prenaseljenosti planete aktivno dela u korist destrukcije društva,možda toga nije svijestan ali razmislite gdje to na kraju krajeva vodi,najekstremniji primjer su one ploče u americi sa onim zapovijestima satanističkim gdje ono stoji da svjetsku populaciju treba svesti na 500 miliona ljudi... Ima na planeti dovoljno mijesta za mnogo više ljudi nego što je to danas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ne ide ovaj sviejt nikuda osim uobicajene putanje progresa tokom vremena. To sto ima gladnih, nije neki pokazatelj jer kad nije bilo gladnih? Gladnih je uvijek bilo, a malo sitih. Danas ima vise sitih nego ikad ranije. Istina je da stvari izgledaju tako da moze da bude jos bolje, i jeste tako moze biti bolje, ali to nema nikakve veze sa tim da ovaj svijet ide nekud, u smislu neke propasti zbog neceg narocito loseg, a sto vec nije bilo u proslosti. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ne ide ovaj sviejt nikuda osim uobicajene putanje progresa tokom vremena. To sto ima gladnih, nije neki pokazatelj jer kad nije bilo gladnih? Gladnih je uvijek bilo, a malo sitih. Danas ima vise sitih nego ikad ranije. Istina je da stvari izgledaju tako da moze da bude jos bolje, i jeste tako moze biti bolje, ali to nema nikakve veze sa tim da ovaj svijet ide nekud, u smislu neke propasti zbog neceg narocito loseg, a sto vec nije bilo u proslosti. Само си дијеломично у праву дотакао си се форме а не суштине,никада народ на планети није био под јачом контролом него данас,политика је у том правцу много усавршена,сви механизми за контролисање маса су развијени,ја наше робство и овисност виђам сваки дан све више. Под контролом су како појединци тако и читаве државе попут Србије нпр. ти можеш мисли да је то теорија завијере а ја мислим да није теорија него баш завијера у питању... Што се тиче саме глади ти си у праву,али то није суштина ствари,данас све више подваљују народу да нас има превише,да ће због тога храна бити још скупља и скупља... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2013 Ето, Србине, мењаш свијет ћирилицом... То си ти на мене извршио агресију,Бог да ти опрости,запалићу ти свијећу у цркви... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука