Jump to content

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

Оцени ову тему

Зоран

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу  

119 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

• Да
      7
    • Не
      110
    • Можда
      4

Препоручена порука

On 3. 4. 2015. at 13:54, Grizzly Adams рече

Па јесте, али је исто тако тачно да је српска привреда потпуно уништена још пре 1999-те.

Аферим!

НАТО агресија је била само добар изговор за "поравнавање рачуна"

Подели на овим сајтовима

Ђукановић за рече:
...

Ако смо већ признали независност Косова, не видим зашто не бисмо признали повратак Крима својој матици. Наравно сачекаћемо прво став западних партнера о нашим НАТО интеграцијама.

Ако одговор буде одречан, постоји других интегративних, геополитичких опција на међународној сцени, пошто савремени свијет није више униполаран. Црна Гора, као мала држава, не може дозволити луксуз да не искористи најбољу могућност која јој се буде понудила.

http://www.in4s.net/index.php/djukanovic-za-komersant-ako-nas-nato-odbije-ima-drugih-opcija/

Мило је већ класика у кеш, роба и пичи дипломатији.

Подели на овим сајтовима

Само су им дали изговор који се понавља дан данас...

Не правдам Нату, Боже сачувај. Али нису они уништили српску привреду. Они су рокали два месеца. А ови други рокају 20 година. И много су деструктивнији.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Треба сарађивати са свима, али најбоље за Србију је да дугорочно ради на војној неутралности. Србија је измучена ратовима, савезницима, противницима, победама, поразима...време је за мир и то дугорочни.

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2015. at 8:44, cloudking рече

Da, da, u pravu si... nego, a odgovor rodjace?

Eeeee... ;)

Молио бих објашњење питања на први став!? То као да ме питала Смиља Аврамов?

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2015. at 14:24, Marjanovic рече

Треба сарађивати са свима, али најбоље за Србију је да дугорочно ради на војној неутралности. Србија је измучена ратовима, савезницима, противницима, победама, поразима...време је за мир и то дугорочни.

Za dugorocni mir je uvek vreme, ali to objasni ovim genijalcima sto oce da povracaju kosovo, krajnu, veliku srbiju, da isteruju neku sopstvenu intepretaciju istorijske pravde itd. 

Oni su problem. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2015. at 13:24, Биберче рече

Биберче зна одговор, поменуо је и Милан и Барон фабрике које су гађане. 

А ти сад хоћеш да утврдиш границу између бомбардовања фабрике која је престала да ради и оне која није

Ваљда је ово друго мање зло, па можемо да им опростимо... 

Ko bre prica o prastanu? covek samo unustava tvoju teoriju da nam je privreda propala zbog "bombardovanja" Naravno da je to bio veliki impakt.. ali zgrada kao takva nista ne znaci. Ona se izgradi za dva meseca, smisliti proizvod plasirati ga na trziste pratiti konkurenciju - to je ono sto je zadatak privrede.

Ti ovde svaki nas problem oces da svalis na nato, jer eto oni su ucinili veliko zlo, pa ajde da im napakujemo sve sto mozemo da apsolutno operemo ruke svakom doamcem zlu.

I to je problem sto radite. I svako ko kaze i uputi na odogvornost doamceg zla vi srkecete paznjuh TI BRANIS NATO.. i ostale gluposti.

ne sme covek nijednu glupost da kritikuje jer joj neki genijalac nalepi "TO JE NATO URADIO" i ako kazes NIJE TACNO ispada BRANIS NATO... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2015. at 14:24, Marjanovic рече

Илузија о неутралности заправо и није лоша. Сад, колико ће баш бити дугорочна, не знам, али је и чињеница како је мање опасна за стабилност саме Србије од тога да сад неко од тих мудраца из владе изађе и отворено укаже на чињенично стање. Истог тренутка би већ живели у политички нестабилној држави, а тога смо вала, ил' бар ваљад, сви у Србији сити.

На крају, или као "прво", и без трунчице бламчице Мило каже то врло отворено:

Премијер Црне Горе рече:
Прво: ма шта званично морали да говоримо о НАТО интервенцији 1999. године, данас 16 година послије никог нормалног у Црној Гори не бисмо успјели да убиједимо да је НАТО интервенција била легитмна и праведна.

http://www.in4s.net/index.php/djukanovic-za-komersant-ako-nas-nato-odbije-ima-drugih-opcija/

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2015. at 13:54, Grizzly Adams рече

Па јесте, али је исто тако тачно да је српска привреда потпуно уништена још пре 1999-те.

My point exactly...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2015. at 15:28, Млађони рече

Ko bre prica o prastanu? covek samo unustava tvoju teoriju da nam je privreda propala zbog "bombardovanja" Naravno da je to bio veliki impakt.. ali zgrada kao takva nista ne znaci. Ona se izgradi za dva meseca, smisliti proizvod plasirati ga na trziste pratiti konkurenciju - to je ono sto je zadatak privrede.

Ti ovde svaki nas problem oces da svalis na nato, jer eto oni su ucinili veliko zlo, pa ajde da im napakujemo sve sto mozemo da apsolutno operemo ruke svakom doamcem zlu.

I to je problem sto radite. I svako ko kaze i uputi na odogvornost doamceg zla vi srkecete paznjuh TI BRANIS NATO.. i ostale gluposti.

ne sme covek nijednu glupost da kritikuje jer joj neki genijalac nalepi "TO JE NATO URADIO" i ako kazes NIJE TACNO ispada BRANIS NATO... 

Свима је јасно да су они који бране НАТО, или имају било какав мекши став о њима, 10 пута гласнији него они који су против. 

Скоро да је дошло време да не смемо да поменемо да су нас бомбрадовали, да нам не би замерили. 

И сад кад се јави још по неко ко је против, одмах сви скачу на њега...

Anquilla non capit muscas!!!

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2015. at 10:21, Биберче рече

Свима је јасно да су они који бране НАТО, или имају било какав мекши став о њима, 10 пута гласнији него они који су против.

Скоро да је дошло време да не смемо да поменемо да су нас бомбрадовали, да нам не би замерили.

И сад кад се јави још по неко ко је против, одмах сви скачу на њега...

Bas suprotno.

Vi morate shvatiti da je Nato odgovoran za bombardovanje srbije. Kraj. Nije nato kriv sto nam je privreda u kolapsu. Nije nato kriv sto nemamo ekonomiju. Nije nato kriv sto ljudi umiru od raka...

Vama je zgodno da za SVE okrivite Nato jer tako vrlo zgodno prebacujete odgovornost sa sebe. To je zato sto smo kao narod vecinski slabici i kukavice. Nismo kadri da sagledamo ijednu sopstvenu gresku vec radije mastamo o tome kako smo bezgresni a za ovo sto nam se desava su krivi klinton, bus, nato, mmf, eu...

I naravno, onemogucavate normalan otpor prema Natou jer mi koji bi smo i rekli negativne stvari o Nati ne mozemo da dodjemo na red jer prvo vas ne mozemo da obuzdamo i da vam objasnimo da verujete u izmisljotine.

To ti je kao da neko ukrade cd plejer iz automobila koji je moj i tvoj (zajednicki). Ja i ti odemo u policiju i ti das izjavu da su nam lopovi obili auto ukrali gume, ukrali cd, survali ga niz liticu i zapalili ga. Ja te gledam u cudu sta lupas, zato sto znam da niko normalan nece da ti poveruje a onda nam nece verovati ni za ono sto se zaista desilo.

I onda umesto da kazem kako jeste bilo ja moram prvo da objasnim kako NIJE bilo. A ti me onda zbog toga prozoves izdajicom nesvesan da sam nam obojici pomogo jer ko sto rekoh tebi niko normalan ne bi poverovao jer dodajes i izmisljas a ja pisle toga onda nemam nikakve sanse...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2015. at 11:27, cloudking рече

Bas suprotno.

Vi morate shvatiti da je Nato odgovoran za bombardovanje srbije. Kraj. Nije nato kriv sto nam je privreda u kolapsu. Nije nato kriv sto nemamo ekonomiju. Nije nato kriv sto ljudi umiru od raka...

Vama je zgodno da za SVE okrivite Nato jer tako vrlo zgodno prebacujete odgovornost sa sebe. To je zato sto smo kao narod vecinski slabici i kukavice. Nismo kadri da sagledamo ijednu sopstvenu gresku vec radije mastamo o tome kako smo bezgresni a za ovo sto nam se desava su krivi klinton, bus, nato, mmf, eu...

I naravno, onemogucavate normalan otpor prema Natou jer mi koji bi smo i rekli negativne stvari o Nati ne mozemo da dodjemo na red jer prvo vas ne mozemo da obuzdamo i da vam objasnimo da verujete u izmisljotine.

To ti je kao da neko ukrade cd plejer iz automobila koji je moj i tvoj (zajednicki). Ja i ti odemo u policiju i ti das izjavu da su nam lopovi obili auto ukrali gume, ukrali cd, survali ga niz liticu i zapalili ga. Ja te gledam u cudu sta lupas, zato sto znam da niko normalan nece da ti poveruje a onda nam nece verovati ni za ono sto se zaista desilo.

I onda umesto da kazem kako jeste bilo ja moram prvo da objasnim kako NIJE bilo. A ti me onda zbog toga prozoves izdajicom nesvesan da sam nam obojici pomogo jer ko sto rekoh tebi niko normalan ne bi poverovao jer dodajes i izmisljas a ja pisle toga onda nemam nikakve sanse...

Занимљиво је да ви који имате позитивно или неутрално мишљење у НАТОу, волите да користите метафоре ;)

Anquilla non capit muscas!!!

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2015. at 11:27, cloudking рече

Bas suprotno.

Ни иначе не би имао шансе, јер полицајац и лопов раде за исту фирму.

Додворавањем било коме и умањивањем било чије кривице не добијаш било шта. Само искрен и отворен однос дугорочно има било какве шансе.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...