Jump to content

Predsednik Nikolić gradi crkvu

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Ti ovde kazes da je Nikolic ukrao nase pare i sa njima gradi Crkvu.

Не, кажем да је то највећи могући сценарио.

Николић је сасвим сигурно крао наше паре, јер је већ двадесет година у политици ако не верујеш да је он пошетењачина која је све гледала са стране, благо теби.

Пун је лове, чак и да даје из свог џепа те паре су непоштено зарађене.

Ако те занимају докази, немам доказе имам предрасуду према политичарима, који су преко 20 година у политици, у животу нису радили ништа друго поред политике, своју имовину никад нису пријавили и питај бога колико лове имају и одакле им та лова. 

И то нема никакве везе са "не сведочи лажно", теологија људи који славе убиства ме стварно не занима. Да знају нешто о теологији не би славили убиства "издајника" а да знају нешто о храбрости не би се правили "шунтави".

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не, кажем да је то највећи могући сценарио.

Николић је сасвим сигурно крао наше паре, јер је већ двадесет година у политици ако не верујеш да је он пошетењачина која је све гледала са стране, благо теби.

Пун је лове, чак и да даје из свог џепа те паре су непоштено зарађене.

Ако те занимају докази, немам доказе имам предрасуду према политичарима, који су преко 20 година у политици, у животу нису радили ништа друго поред политике, своју имовину никад нису пријавили и питај бога колико лове имају и одакле им та лова. 

И то нема никакве везе са "не сведочи лажно", теологија људи који славе убиства ме стварно не занима. Да знају нешто о теологији не би славили убиства "издајника" а да знају нешто о храбрости не би се правили "шунтави".

Нек приложи порекло имовине, новца, који улаже у градњу цркве.

Да ли су то паре од трговине наркотицима којима Шиптари финансирају борбу за признање "државе" Косова?

Подели на овим сајтовима

Нек приложи порекло имовине, новца, који улаже у градњу цркве.

Да ли су то паре од трговине наркотицима којима Шиптари финансирају борбу за признање "државе" Косова?

Очигледно ниси разумео моју поенту. Ја чврсто верујем да политичари краду па и Николић. Од чега су те паре мене не занима, али финасирање градње цркви од стране лопова... не знам - мени не улива поверење. 

Ако ти мислиш да је лопов мање лопов ако паре од лоповлука да манастиру... у реду, али ја се са тим мишљењем дебело не слажем.

Не читам МИСЛИ, али гледајући понашање тог Николића знам да се он одлучује да ради оно што је популарно.

Напустио је радикалску политику јер је ова друга популарна.

Штрајковао је глађу када је популарно.

Био је четник и велико Србин када је то било популарно.

Био је против европксе уније док је та идеја имала неку популарност.

Итд.... 

Дакле, до сада је све радио више него очигледно вођен тежњом за политичким поенима...

Данас - гради храм.... а где ћеш бољи начин да придобијеш симпатије наивних међу верника?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

To važi za svakog od nas koji nismo posebno bogati. Valjda i za tebe, ili si ti izuzetak? Ipak, mi smo najviše crkve izgradili. Rekoh, zajedno i zajedničkim trudom i naporom i finansiranjem. Te i da naša imena nisu zapisana u crkvenim knjigama - mada je moje, i ne jedino moje, navodno zapisano u nekim crkvama, ali ih više ne znam jer mi nije bilo važno, nije mi to bila motivacija što dajem pa nisam mnogo ni mario da zapamtim imena tih crkva - zapisana su gore na nebesima. Varaš se ako misliš da ako više daješ da si Bogu miliji zbog toga. Bog se ne daje kupiti, a zapovest govori: Nemoj da kušiš Boga svoga! Istina je da je tvoja dužnost da što više poseduješ više i daješ, a ko pri tome svoju nagradu traži u ovome svetu, u ovome svetu će i da je dobije, ali ne na onome svetu. Hristove reči. Kako bi ono da tvoja desnica ne zna šta radi tvoja levica i tako... U Crkvi svi smo jednaki, ravnopravni, jer Bog ne gleda ko je ko. U Crkvi nema viših i nižih, a ko želi da bude prvi biće najzadnji i sluga svima. Hristove reči, opet..

Slazem se ja sa tobom ovde u svemu ali imam jedno pitanje. Tadic nije imao nista manju platu od Nikolica niti je siromasniji od njega pa nije ni poljski wc napravio ali je on OK i nije lopov a Nikolic koji koliko toliko nesto pravi za Crkvu ne valja i lopv je?

Onda su komunisti bili najbolji jer em sto nisu gradili verc su  jos i rusili ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Slazem se ja sa tobom ovde u svemu ali imam jedno pitanje. Tadic nije imao nista manju platu od Nikolica niti je siromasniji od njega pa nije ni poljski wc napravio ali je on OK i nije lopov a Nikolic koji koliko toliko nesto pravi za Crkvu ne valja i lopv je?

Onda su komunisti bili najbolji jer em sto nisu gradili verc su  jos i rusili ...

Сумњам да он од плате подиже цркву. Колика му је онда та плата? И да ли је нормално да он, у време кризе, од своје плате може да направи цркву? Не кошта подизање цркве 1000е.

Ако финансије за градњу цркве нису од плате, питам се одакле му новац.

Подели на овим сајтовима

Jel znate vi da je sveti Jovan Kronstatski  odbijao da primi novac, preko potreban siromasnima, ako bi osetio da je nepravedno stecen?

Jel razumete vi to kako sta funkcionise na ovom svetu?

Ko primi novac od nepokajanog lopova taj upropastava i lopova i sebe...

Ima i ona narodna: Oteto- prokleto.

Sto se tice milostinje, ni to nije tako jednostavno, a kamoli milostinja otetim novcem.

Ne moze zlim da se (g)radi dobro. Jer kakvi su to temelji?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Сумњам да он од плате подиже цркву. Колика му је онда та плата? И да ли је нормално да он, у време кризе, од своје плате може да направи цркву? Не кошта подизање цркве 1000е.

Ако финансије за градњу цркве нису од плате, питам се одакле му новац.

Mozda pravi malu Crkvu pa moze od plate?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Bajatovic koji je vec bajat, to je ono sto je za javnost i sigurno da mu je to samo dzeparac.

Ne bih voleo da sam u njegovoj kozhi.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kad je toliki vernik ..ovaj Tomislav Nikolić  ...    ZAŠTO ...  

NIJE  DO SADA PODSETIO ARHIEPISKOPA OHRIDSKOG JOVANA U TAMNICI ... ????!

A MOGAO JE... 

recimo oko  one  (BEDNE) PROSLAVE NA ZEBRNJAKU ... da se razumemo .. proslava je bila više nego bedna .. ali NE i POVOD ...

Može i sada .. kad god poželi ... diplomatski krugovi na njegovom nivou mogu to da urade .. 

ali avaj ... 

Bitnija je crkva ..zapravo hram ..u NJEGOVOM selu .. ali ne i od njegovih  para ... 

Koka - kola demokratija na šumadiNski način ...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...