Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Може наравно. Ако буде дођем ја теби. Ево ја сам већ имао једну опкладу са Црвеним Бароном. Ни ја ни он нисмо добили али је била ближа мени. Око гласања конгреса поводом оног хемијског оружија ономад. ЈА сам рекао да неће да изгласа ништа он је рекао да хоће - и на крају гласања није ни било. Ако буде тумбања по Војводини. Дођеш нам свима који смо овде на ЖРУ из Војводине по гајбу пива. Дотле ћеш ваљда већ бити адвокат и имати своју кинту... DYNABLASTER, Драган Јашић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ако буде тумбања по Војводини. Дођеш нам свима који смо овде на ЖРУ из Војводине по гајбу пива. Дотле ћеш ваљда већ бити адвокат и имати своју кинту... А шта сматрате под тумбање. Будите прецизнији. Дајте нешто конкретно и озбиљно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Nego zaista ako budemo samo čekali i ništa uradili da se suprostavimo ujedinjeno protiv demonizacije i otimanja teritorije silom, onda će stvarno i vojvodina papa. A ništa ne radimo zato sto su današnji Srbi pelcovani da poveruju kako imamo još neprijatelje u toj nam obećanoj evropi. Da, može ulazak u EU ali da se praksa srbina kao štetočine ukine u pristupnom periodu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 @Francis Underwood Видим да ћеш бити на blacklist Аустроугарске Већ јесам Али имам и ја blacklist 8086.gif verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Како сам, мајке ти, ја црвени разумум? Јел ти знаш уопште шта је идеологија црвених, фамилије ти? Стварно не верујем какав си ти лик. Читао бих ја тебе када би имало шта да се прочита. Замолио би те да ми се нормално обраћаш..те јалијашке типа "фамилије ти?" , немој мени. А то што признајеш да не читаш туђе постове него се само својој глупости дивиш, е то је већ фер од тебе. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Zar toliko sumnje u svoj narod? Ovo ti nije sumnja i maloverje u Srbe u Vojvodini nego u sve Srbe bilo gde. Pokaži malo veru u svoj narod, u svoje ljude, i oni će da ti se zahvale. Ovo je sumnja u sta konkretno? Govori se ovde da Srba u Vojvodini ima nesto preko 60 posto. Ako pretpostavimo da ce nacionalne manjine biti za oanakav ulazak u EU , koliko Srba treba da glasaju za isto? oko 20 posto? Zar se slicno nije dogodilo u Crnoj Gori? I oni su Srbi bratac. Лазар, Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 3 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Niko u Austriji ne želi Austro-Ugarsku. Аустријанци су једном нешто зажелели и добили су Трећи Рајх. Хитлер је био из Аустрије. Потом су их Англосаксонци преваспитали па се данас изјашњавају као Аустријанци а не као Немци( иако су Немци). Дакле ко њих уопште и пита... П.С. Аустријанци 91.1%, грађани бивше Југославије 4% (Хрвати, Словенци, Срби и Бошњаци), Турци 1.6%, Немци 0.9%, остали или неодређени 2,4 % (попис из 2001) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 А шта сматрате под тумбање. Будите прецизнији. Дајте нешто конкретно и озбиљно. Покушаји одецепљења Војводине. Одцепљење Војводине. Војна интервенција у Војводини. Референдум за одцепљење Војводине. Референдум за проглашење Војводине за републику. Долазак ВФОР-а у Војводину. Ракетирање већих градова Војводине са простора Хрватске Славоније и Срема. Устанак Срба у Војводину против покушаја одцепљења... То ту могућа тумбања. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ne bi to išlo bez građanskog rata,milion Srba je došlo u Vojvodinu iz razloga da bude u Srbiji a ne u tuđoj državi...To niko normalan ne bi trebalo da zanemaruje. Dosta nam je tuđih država i tuđih pravila,ja sam državljanin EU,šta mi to znači,ništa,čak me na neki način sramota zbog toga. Sve ima svoje granice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Покушаји одецепљења Војводине. Одцепљење Војводине. Војна интервенција у Војводини. Референдум за одцепљење Војводине. Референдум за проглашење Војводине за републику. Долазак ВФОР-а у Војводину. Устанак Срба у Војводину против покушаја одцепљења... То ту могућа тумбања. Добро то је реално. Ако се нешто од овог деси купујем слабашноме гајбу пива но квешчнз аксед. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Покушаји одецепљења Војводине. Одцепљење Војводине. Војна интервенција у Војводини. Референдум за одцепљење Војводине. Референдум за проглашење Војводине за републику. Долазак ВФОР-а у Војводину. Ракетирање већих градова Војводине са простора Хрватске Славоније и Срема. Устанак Срба у Војводину против покушаја одцепљења... То ту могућа тумбања. i ulazak Vojvodine u EU bez Srbije i "bez otcepljenja" Ђуро Станивук and Баба је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ne bi to išlo bez građanskog rata,milion Srba je došlo u Vojvodinu iz razloga da bude u Srbiji a ne u tuđoj državi...To niko normalan ne bi trebalo da zanemaruje. Dosta nam je tuđih država i tuđih pravila,ja sam državljanin EU,šta mi to znači,ništa,čak me na neki način sramota zbog toga. Sve ima svoje granice. Ма то што си то ти је чисто да знаш шта је ЕУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 i ulazak Vojvodine u EU bez Srbije i "bez otcepljenja" У том случају сами смо криви и Милосављевић нам ништа није дужан. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 i ulazak Vojvodine u EU bez Srbije i "bez otcepljenja" То као да је Кертес смишљао што би се ту трговало Sasa Kolbas and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Аустријанци су једном нешто зажелели и добили су Трећи Рајх. Хитлер је био из Аустрије. Потом су их Англосаксонци преваспитали па се данас изјашњавају као Аустријанци а не као Немци( иако су Немци). Дакле ко њих уопште и пита... П.С. Аустријанци 91.1%, грађани бивше Југославије 4% (Хрвати, Словенци, Срби и Бошњаци), Турци 1.6%, Немци 0.9%, остали или неодређени 2,4 % (попис из 2001) Аустријанци су за Немце као наши:БиХ, БЈРМ и ЦГ „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука