МилошБГ Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Covece ti nisi svestan da si ovde sa jedne strane glavni pljuvac teorija zavere i takvog nacina razmisljanja,ali kad se ne slazes sa necijim stavom onda itekako mozes priustiti sebi jednu lepu teoriju zavere i reci da je to to. Naravno da su sami napravili namerno stanicu i naravno da su posle 24h za kratko vreme dobili dosta slusalaca,a sigurno je da su oni sebe prijavili kao sto vidimo da Ratel prijavljuje preko 50 radio stanica pa sam siguran da i na tih 50 radio stanica upada interventna i sbpok pa eto ovi iskoristili posto znaju da se to svuda desava i sebe prijavili i eto ispunila im se zelja. Ovo je internet radio. A ti nastavi sa teorijama Sretene Zujkicu veteranu. Raymond Red Reddington and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Covece ti nisi svestan da si ovde sa jedne strane glavni pljuvac teorija zavere i takvog nacina razmisljanja,ali kad se ne slazes sa necijim stavom onda itekako mozes priustiti sebi jednu lepu teoriju zavere i reci da je to to. Naravno da su sami napravili namerno stanicu i naravno da su posle 24h za kratko vreme dobili dosta slusalaca,a sigurno je da su oni sebe prijavili kao sto vidimo da Ratel prijavljuje preko 50 radio stanica pa sam siguran da i na tih 50 radio stanica upada interventna i sbpok pa eto ovi iskoristili posto znaju da se to svuda desava i sebe prijavili i eto ispunila im se zelja. Ovo je internet radio. A ti nastavi sa teorijama Sretene Zujkicu veteranu. Не вреди да им објашњаваш...они знају ко им се свиђа а ко не, па тако и расуђују...видиш неки овде нису ни за какве забране али јесу ипак за неке, за које они процене да је потребно. Ствар је врло јасна, ућуткати опозицију и онда вози Мишко... Можемо само констатовати да је снага народа у овом тренутку много слабија од снаге државе....а кад ми овде на форуму не можемо да се сложимо око нечега што је јасно као дан, шта да очекујемо од целокупног народа...док смо овако разједињени и треба да нас трте... Suncokret54 and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Што их више слушам, све сам више убеђен да су сами намерно направили станицу и пријавили да би могли да се даље чује за њих и да праве публицитет. Каква дубокоумна анализа...немој да те чује Милосављевић, рећи ће ти да је то теорија завере МилошБГ, Suncokret54 and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ja sam Milosavljevic ja sam protiv bilo kakve zabrane,ali ako su u pitanju dveri,patriote,rodoljubi,desnicari,nego sta moraju se zabraniti! Ja sam Milosavljevic ja sam covek koji ismeva teorije zavere,ali ako su u pitanju dveri,patriote,rodoljubi,desnicari onda i kad su uhapseni,pretuceni,ugaseni to je zato sto su oni to sami odradili protiv sebe da bi privukli vise ljudi.Jeste da je teorija zavere,ali to je jedino moguce. Ja sam Milosavljevic ja se zalazem za sve vrste sloboda,ali ako su u pitanju dveri,patriote,rodoljubi,desnicari, njih treba zabraniti,ograniciti slobodu,spreciti itd, Ko je Milosavljevic znamo od slucaja do slucaja,medjutim nije problem sto kao jedinka Milosavljevic ima takvo razmisljanje i selektivnost,problem je sto odreda velika vecina levicara i liberala isto postupa i razmislja,dakle svoju politiku i svoje razmisljanje bazira od slucaja do slucaja i od toga ko je u pitanju. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 ,problem je sto odreda velika vecina levicara i liberala isto postupa i razmislja,dakle svoju politiku i svoje razmisljanje bazira od slucaja do slucaja i od toga ko je u pitanju. То је та селективна политика и методологија рада већине про западних и од стране запада финансираних НВО... за појединце са таквим наступом могу само рећи да су скренули са пута.. Raymond Red Reddington and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Коментар дана: Зашто сви ћуте о упаду Полиције у Двери? Већ два дана читава власт и цела опозиција у Србији ћуте о упаду Полиције и комплетног државног апарата у просторије јединог опозиционог народног радија СНАГА НАРОДА и опозиционог политичког поркета Двери. О највећем скандалу у новијој политичкој историји Србије и упаду Службе за борбу против организованог криминала при Управи криминалистичке полиције у просторије Покрета Двери још увек ћути и Министарство унутрашњих послова Србије, као и директор полиције. Позивамо г. Вељовића да се огласи и каже шта су тражили у просторијама једне политичке организације, чиме су директно ударили на слободу политичког деловања у Србији? О овом скандалу ћуте и премијер и министар полиције Ивица Дачић, и први потпредседник Владе и координатор свих безбедносних служби у Србији Александар Вучић, и председник државе Томислав Николић. О овоме ћуте све политичке странке у Србији, сва новинарска удружења, ћути Удружење књижевника Србије, ћуте интелектуалци, част изузецима попут Косте Чавошког, Миле Алечковић и многих других који су се јавили, пружили подршку и већ исто вече дошли у наше просторије. У Србији је забрањен један интернет радио, што је глупост по себи. Заплењена му је комплетна опрема (што је директно онемогућавање рада), само зато што је говорио критички према владајућем режиму и сви ћуте. Што је најзанимљивије, ћути и тзв. опозиција: ДС, ЛДП, ДСС, СРС. Сви ћуте. Постављамо једноставно питање – зашто? Где је тај „велики борац” за слободу медија и против тортуре нове власти - Драган Ђилас? Да ли реагује само када је угрожена Демократска странка, док другим политичким опцијама режим може да ради шта хоће? Где су сви тзв. јунаци 5. октобра који су се бунили против Милошевићевог медијског мрака, у коме су исто овако Вучић и Дачић били функционери, а сада ћуте? Да ли то значи да је против Двери све дозвољено и да се сви саглашавају око гашења слободног радио програма на интернету и упада у просторије једне нове опозиционе политичке снаге? Где су колеге из других политичких организација да дигну глас против угрожавања изборног процеса на општини Вождовац док једном учеснику у изборима Полиција упада у просторије? О чему се ради? Да нисте можда сви део исте шеме, истог система, истог договора. Да немате можда сви новог највећег сина наших народа и народности за новог оца нације? Да се нисте уплашили? Зашто ћутите? Редакција сајта Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Evo ga Marko Jankovic prica, pocelo u 14h, danas ceo dan program. http://snaganaroda.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Evo ga Marko Jankovic prica, pocelo u 14h, danas ceo dan program. http://snaganaroda.rs/ То је тај јадан забрањени, и гашени ИНТЕРНЕТ радио? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Niko ne moze protiv snaznog naroda cak ni aktuelni liberalno demokratski rezim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Niko ne moze protiv snaznog naroda cak ni aktuelni liberalno demokratski rezim. Јадан је тај снажни народ када мора да измишља и да лаже. Али има разних, па и оних којима је лаж слађа од истине. Пуна вас је Србија. Исти су преваранти као тај актуелни режим. Исте форе, иста прича, иста удица. А и исте се рибе пецају. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Sta je tvoj problem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 То је тај јадан забрањени, и гашени ИНТЕРНЕТ радио? Da to je taj,zbog kog je morala interventna i sbpok da dolazi i zaplenjuje stvari,ko da su u najmaju ruku Sarici. To sto su nasli nacin da nastave emitovanje programa,to je za pohvalu,jer ne moze nikog policija i takvo postupanje da spreci da govori istinu. I sigurno su oni mocni da su namestili interventnu i sbpok da dodju da rade za njihovu stvar,evo verujem u tvoju teoriju zavere. Dveri vladaju Srbijom iz prikrajka,ti si ih skontao,svaka cast. A ti ko da si tuzan nesto. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Da to je taj,zbog kog je morala interventna i sbpok da dolazi i zaplenjuje stvari,ko da su u najmaju ruku Sarici. To sto su nasli nacin da nastave emitovanje programa,to je za pohvalu,jer ne moze nikog policija i takvo postupanje da spreci da govori istinu. I sigurno su oni mocni da su namestili interventnu i sbpok da dodju da rade za njihovu stvar,evo verujem u tvoju teoriju zavere. Dveri vladaju Srbijom iz prikrajka,ti si ih skontao,svaka cast. А кажи ти мени ко ту највише добија од затварања тог радија? Ко има највећи интерес да има упадне полиција? Ко ће највише политичких поена да скупи? Ти веруј у шта оћеш, али ја бирам да мислим да су двери то самостално урадили, јер такве преваре( ово није завереа ово је манипулација) се дешавају стално, и не треба бити нека мустра да их смислиш. људи стално на сличне начине покушавају да преваре осигравајуће куће... осигура кућу па је сам запали.... Посебно јер је странка која гради своју политику на обамана јавности о нечему. Например о оној чувеној крађи избора коју никако да докажу. A ti ko da si tuzan nesto. Тужан сам све колико сте наивни... Sta je tvoj problem? Ја немам проблем, ја нисам тај који је наиван и који без поговора верује да су власти толико неспособне и глупе да ће да ураде намерно баш ону ствар која ће да ДОНЕСЕ дверашима популарност. Мени је то одма сумњиво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 А кажи ти мени ко ту највише добија од затварања тог радија? Ко има највећи интерес да има упадне полиција? Ко ће највише политичких поена да скупи? Сад ми је јасно! Значи, ништа од онога што се приписује Милошевићу није урадио он, него опозиција! А онда је мрмот завио чоколаду.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Сад ми је јасно! Значи, ништа од онога што се приписује Милошевићу није урадио он, него опозиција! Ех тај цинизам, шта је, маца појела аргумент, па да генерализујемо ствари. (: Када њих милиција одведе у суп, прети им да ће да их поједе мрак, поломи обе руке и ноге - и то све јер су радили нешто легално онда може да поредимо са Милошевићем. Овако је нефер поредити спровођење закона са милошевићем који је убијао новинре који су писали против њега. То је као што рекох, много наивно. Осим наравно ако не верујеш да лисице као Томислав и Вучић немају толико мозга да би дали себи оволики аутогол за овакву глупост. Ја лично не верујем да такве лисице праве такве грешке где опозицији дају толике поене за џабе. Шта ти мислиш? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука