Jump to content

Снага народа

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

Двери отвориле илегалну радио станицу и НЕШТО се дешава. Заиста то тако не видим.

Људи су блокирани са свих страна...шта је ту чудно...

Кад ми нико не би дао воду са чесме ја бих ископао свој бунар...једноставно.

Подели на овим сајтовима

Двери отвориле илегалну радио станицу и НЕШТО се дешава. Заиста то тако не видим.

Не видиш да није уопште битно ко је отворио илегалну станицу већ да се неке границе трпљења померају?

Не судиш ли унапред?

Ја увек покушам да прочитам и да чујем шта је идеја а не да осудим идеју на основу тога ко је предлагач. Има гомила људи који су 2000.-те изгубили посао јер нису били у "правој" странци а на њихово место су дошли људи који су упропастили послове само зато што имају књижицу "праве" боје. Ових дана се дешава нешто слично, код мене су, рецимо сменили директорку која је изградила стабилан и јак и изнад свега ефикасан колектив а није члан ни једне странке.

Да би нам кренуло, морамо да слушамо понуде, предлоге и идеје ко год да их изговара. И да будемо критички настројени према идејама а не према личностима које износе идеје.

Навео сам ти горе пример колико се новца отме грађанима Србије на месечном нивоу зарад фиктивног предузећа. Ја никад нисам видео 2.000.000 евра на гомили а неко их гледа сваког месеца. Ако неки илегални радио крене о томе да прича, може да га финансира и Сорош, не занима ме. Само ме занима колико доброг то НЕШТО може донети грађанима Србије.

Бар ја тако мислим.

Подели на овим сајтовима

Има гомила људи који су 2000.-те изгубили посао јер нису били у "правој" странци а на њихово место су дошли људи који су упропастили послове само зато што имају књижицу "праве" боје. 

..и онда је дошао октобар и ушли су у "праву странку" и запослили се између осталог у ЕПС  који ових дана ....итд, итд, итд.

Не верујем им.

Не верујем ни да су "Снага народа" поднели захтев за дозволу за емитовање. На крају крајева моћи ће да се емитују програм на интернету. 

Подели на овим сајтовима

Људи су блокирани са свих страна...шта је ту чудно...

Кад ми нико не би дао воду са чесме ја бих ископао свој бунар...једноставно.

могу да емитују преко интернета

Подели на овим сајтовима

милим на све који се баве политиком, не само на дверјане.

Схватио сам, него би било добро видети који је то други начин.

Шта си спреман да прећутиш и колико нешто треба лично да те погоди да би реаговао?

Подели на овим сајтовима

Схватио сам, него би било добро видети који је то други начин.

Шта си спреман да прећутиш и колико нешто треба лично да те погоди да би реаговао?

и шта кад реагујемо?

Подели на овим сајтовима

Опет глумимо жртву.

Потребне су дозволе за рад радио станица.

Шта су мислили да само треба купити комп, микрофон и предајник?

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:461644-Dveri-UBPOK-usao-u-nase-prostorije#.UnLZqzzJK74.facebook

http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_radiodifuziji.html

http://www.madmarx.rs/files/DjukicG-TamburicM_Internet-radio-kako-poceti.pdf

Подели на овим сајтовима

могу да емитују преко интернета

Ali ajde jel stvarno ne vidis nikakav problem u celoj ovoj situaciji? Dakle uzmimo najgoru soluciju i da ovi nisu imali dozvolu i da mogu da emituju preko neta,pa kao ono big deal...ali jel ozbiljno ti ne vidis problem da se jedna radio stanica gasi na ovakav nacin od strane interventne i ubpok? Da li stvarno ti licno kao osoba nemas problem sa tako necim? Dakle nijedna radio stanica se nije tako gasila,iako ih ima eno decko je izvadio tekst gde pise da ima ako se ne varam preko 50 stanica i to koje rade godinama tako,a ova posle citavih 24h se ovako gasi.

i pritom ovo

Da bi mogli po hitnom postupku da uđu u prostorije radio-stanice, policija je imala nalog za pretres zbog narkotika. Tek kada su ušli u stan, dobili su drugi nalog, po kome su prekinuli program, isključili struju i zaplenili nekoliko računara - priča Srđan Nogo, član starešinstva Pokreta "Dveri".

Predstavnicima sedme sile obratio se i novinar Marko Janković, koji je u sredu i četvrtak vodio program. On kaže da se ni po jednom osnovu ne oseća krivim, jer prema njegovim rečima, za internet radio stanicu ne treba nikakva dozvola od RRA.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Што их више слушам, све сам више убеђен да су сами намерно направили станицу и пријавили да би могли да се даље чује за њих и да праве публицитет. 

Мислим констатно понавља интернет радио и констатно изврће истину да интернет радио није забрањен него јер су имали фреквенцију.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...