Jump to content

Снага народа

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

U najnovijem izveštaju Republičke agencije za elektronske komunikacije (Ratel) nalazi se 34 takva radijska i pet TV ilegalaca, koji, kako se stručno kaže, neovlašćeno koriste radio-frekvencijski spektar. Među njima ima zaista zanimljivih pojava na kratkim talasima, poput Radio Kulta iz Požarevca, Radio Šeherezade iz Zemuna, sve do Kosmosa u Lazarevcu ili prijepoljskog radija sa simboličnim nazivom Enigma. Radio Balkan (Radio Fokus) emituje program sa 11 lokacija, dok Radio City iz Beograda i Radio Op-top, iz Topole puštaju pesme i nakon oduzimanja dozvola.

Na teritoriji Novog Sada otkriveno devet ilegalnih radio-stanica koje ometaju i avio saobraćaj. Podnete tri krivične prijave za ilegalno korišćenje frekvencija

Брате Милосављевићу, да те упознам: ово је она тешка реч "Извини". "Извини", ово је наш добар другар, брат Милосављевић.

Не брини брате, свети Милосављевић има одговор. Што би реко Дина, све је то фотошоп. 

Подели на овим сајтовима

Не брини брате, свети Милосављевић има одговор. Што би реко Дина, све је то фотошоп. 

Мени је јасно да све ово њега јако забавља, што је легитимно и дозвољено. Ништа против тога немам.

Оно што је битније у овој причи је да је неко нешто покушао. Мени лично Марко Јанковић није врх репортера који ће предводити народни бунт али скидам капу за покушај и за ангажовање.

Упадала је вода у каблове и на У92 па ево докле су догурали...

Подели на овим сајтовима

Kakav je uloga vladike Porfirija kao predsednika RRA u svemu ovome,

buduci da u etru postoje desetine ilegalnih stanica koje se ne zatvaraju godinama,

a ponajmanje ne upadom policije u toku noci?

Подели на овим сајтовима

Прозивка и убацање ти је крајње јадно и недостојно човек твојих година. Просто речено жалим те. Имаш високо образовање а верујеш у гомилу идиотлука и солидаришеш се са човеком који верује да су УФОИ демонске манифестације... све да би ме на неки начин прозвао.

Као што рече један паметан човек, увреда је скривени комплимент. Дакле - хвала ти, што цениш моје опширно знање и интересовање.

Штета је што ти толико смета, па скакћеш као зец да ме увредиш када негде некад погрешим.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Упадала је вода у каблове и на У92 па ево докле су догурали...

То су тада били гласови разума а ово данас је илегална багра... 

Подели на овим сајтовима

Svakako da je vladika Porfirije blagoslovio gasenje ove stanice.

Може да буде милион ствари. Можда ове станице не могу да нађу лако као ову. 

А може да буде да праве блокаду, ко зна шта је стварно у питању. 

Мада не видим логику за прављење блокаде када је интерент јачи медиј 50 пута од фреквенције. 

Ја волим да гледам ко има користи од овог догађаја, а највећу корист имају управо креатори радио станице.

Зато сам ја чврсто убеђен да су они сами испровоцирали комплетан догађај да би добили на снази - јер они имају највећу корист. 

То је моје мишљење. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мада не видим логику за прављење блокаде када је интерент јачи медиј 50 пута од фреквенције. 

Ја волим да гледам ко има користи од овог догађаја, а највећу корист имају управо креатори радио станице.

Зато сам ја чврсто убеђен да су они сами испровоцирали комплетан догађај да би добили на снази - јер они имају највећу корист. 

То је моје мишљење. 

Onda ti nisi bas normalan ako ovako mislis,

zasto bi neko osnivao stanicu i isprovocirao vlast da je ugasi,

zaista ne kapiram tvoju logiku.

Подели на овим сајтовима

Ako budu sve ilegalno u drzavi resavali za 24h kao sto je ova ilegalna stanica onda svaka im cast.

И решавају, можда не у 24 сата али решавају... и онда се власници опет окураже и опет отварају и тако..

Знам човека који је лопатом терао људе који су дошли да му одузму опрему. Више пута су му је одузимали. Изађе из затвора и исто вече набуџи неку опрему и емитује. Опет га затворе. Опет изађе итд...

Подели на овим сајтовима

Прозивка и убацање ти је крајње јадно и недостојно човек твојих година. Просто речено жалим те. Имаш високо образовање а верујеш у гомилу идиотлука и солидаришеш се са човеком који верује да су УФОИ демонске манифестације... све да би ме на неки начин прозвао.

Као што рече један паметан човек, увреда је скривени комплимент. Дакле - хвала ти, што цениш моје опширно знање и интересовање.

Штета је што ти толико смета, па скакћеш као зец да ме увредиш када негде некад погрешим.

Прозивка јесте, убацивање није...ово је форум и могу да коментаришем свачији пост.

Твоје коментарисање моје личности нећу ни да узмем у разматрање. 

Мало пишем у последње време, више слушам и читам....

Твојих коментара сам се начитао задњих дана, па схвати ово као реакцију на нешто што се накупило и просуло...

Динин коментар је одлично легао на ово твоје баљезгање које се на крају испоставило као нетачно..тако да си сад дужан да истрпиш

своју грешку а не да ту фрустрацију користиш за формирање листе придева о мојој личности, образовању и годинама.

У овом случају једини ко се увредио си ти...сам си крив...лагао си док те нису разоткрили...сад се извини...

ја ти опраштам на гневу који си излио на мене.........

Подели на овим сајтовима

То је моје мишљење. 

Који си ти оптимиста.....

Прво су били илегални, сад су лично креатори целе ситуације......сутра ће бити крив Зека Роџер.,...

Подели на овим сајтовима

Gluposti nista oni efikasno ne resavaju.

Jednostavno sada pre izbora na KIM guse slobodne opozicione medije,

a dozvoljavaju samo rezimskim ulizicama koji podrzavaju politiku Vucica i SNS.

Jednostavno svaka vlast ovako pocinje sa represijom a znamo kako se sve na kraju zavrsi.

Vidim da se spremaju i mitropolita Amfilohija da satanizuju posto je pozvao na bojkot izbora.

Znaci sve se vrti oko vlasti i politike trenutnog pro evropskog rezima na vlasti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...