Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Mislis da bi jedan ovakav medij mogao dobiti dozvolu? ali budi realan. Да. Pritom ovo je medij koji se emitovao preko interneta. Можеш да поновиш лаж хиљаду пута, она неће постати истина. 1. Узепо је фреквенцију за шта ти треба дозвола то јест, намерно прекршио закон. 2. Има апослутно право да се емитује преко интернета, што и ради. Емотивање преко интернета им није забрањено. Ако хоћеш да наставимо иоле смислену дискусију, нема смисла да понављаш једне те исте лажи. Koliko radio stanica imas u Srbiji koji se emituju a nemaju dozvolu? hoces da ti ja kazem? mnogo. Хоћу да ми кажеш једну једину радио станицу која се емотује на фреквенцији без дозволе. Не на интернету, већ да заузима неку фреквенцију без дозволе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Moras me jednom dodirnuti sveti oce Milosavljevicu,sve znas brate sve. На основу чега се затвара један интернет радио, када је слобода информисања на интернету неограничена било којим законским актом? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Moras me jednom dodirnuti sveti oce Milosavljevicu,sve znas brate sve. А што ти не кажеш лепо - брате милосављевићу, извини, немам аргумент, не знам ниједну станицу која се емитује на фреквенцији илегално. А не да се веређаш и цинично прозиваш, сваки пут када си сатеран у ћошак. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 U pravu si Milosavljevicu u svemu,ali u svemu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Pritom ovo je medij koji se emitovao preko interneta. емитовао се у етру зато је и угашен већ сам горе линковао... Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 MHz која се чула у Београду и делу северне Србије, Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 емитовао се у етру зато је и угашен Немој да му квариш тактику. 1000 пута поновљена лаж постаје истина. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ljudi nemojte me zezati,ja sam odrastao na radiju "Skc" koji sam voleo zbog rep muzike i koji uglavnom nikad nisam mogao da slusam iako sam od istog udaljen 3 km jer stalno na toj frenkvenciji se pojavljivala neka druga stanica,sa nekim turbo folkom. I siguran sam ali 100% da je ta turbo folk domacica koja je pustala Seku Aleksic i Sneki dobila upadanje interventne brigade i sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala na svom vratu,siguran sam,pritom to je trajalo 5,6 godina. Radio snaga naroda ne mozes slusati sad na internetu jer su odneli opremu svu,dakle ne pije vam ta prica vodu,nikako. Ako stvarno mislite da je rra toliko angazovana i brza da za 24h od pojave jedne radio stanice od nekoliko hiljada koliko ih ima u Srbiji resi da spreci njeno emitovanje i to uz pomoc policije i to ne kakve vec gorepomenute koja upada na 5 mesta u isto vreme u gradu,onda ne znam o cemu pricamo. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ljudi nemojte me zezati,ja sam odrastao na radiju "Skc" koji sam voleo zbog rep muzike i koji uglavnom nikad nisam mogao da slusam iako sam od istog udaljen 3 km jer stalno na toj frenkvenciji se pojavljivala neka druga stanica,sa nekim turbo folkom. I siguran sam ali 100% da je ta turbo folk domacica koja je pustala Seku Aleksic i Sneki dobila upadanje interventne brigade i sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala na svom vratu,siguran sam,pritom to je trajalo 5,6 godina. Radio snaga naroda ne mozes slusati sad na internetu jer su odneli opremu svu,dakle ne pije vam ta prica vodu,nikako. Ako stvarno mislite da je rra toliko angazovana i brza da za 24h od pojave jedne radio stanice od nekoliko hiljada koliko ih ima u Srbiji resi da spreci njeno emitovanje i to uz pomoc policije i to ne kakve vec gorepomenute koja upada na 5 mesta u isto vreme u gradu,onda ne znam o cemu pricamo. И после ћеш да причаш да не прихватамо аргументе.... а де ти је брате мили аргумент? Теби су ово аргументи? Па ја ћу астрологију да ти докажем одма оваквим "аргументима".......уствари оваквим аргументима могу да докажем шта оћеш. Све што треба да кажеш да би ти прича имала иоле снаге, јесте једна радио станица која је заузела фреквенцију илегално без дозволе као ова. А ти такву станицу не можеш да пружиш. Теби је то што је твој радио мешао фреквенције доказ да постоји илегална радио станица... мислим стварно свашта... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 A cekaj ne mogu ja sa tobom diskutovati,nisam jos taj nivo. Inace zarad drugih ta radio stanica na koju sam se ja pozvao javno je pricala o tome ko joj se mesa na frenkvenciju i zbog cega se ne cuju,ali dobro ti i to znas. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Inace zarad drugih ta radio stanica na koju sam se ja pozvao javno je pricala o tome ko joj se mesa na frenkvenciju i zbog cega se ne cuju,ali dobro ti i to znas. Као што рекох, 1000 пута поновљена лаж не постаје истина. А истина је да не знаш ниједну другу илегалну радио станицу у Србији која није затворена. Знаш само да се двеста двојци укрштала фреквција са неком другом, што може да буде из мали милион разлога. A cekaj ne mogu ja sa tobom diskutovati,nisam jos taj nivo. Очигледно ниси, да јеси, не би веровао дверима. Није ни дајнабластер, да јесте не би веровао у УФО демонске манифестације. Али вас двојица сте сличан ниво, верујете у сличне ствари апсолутно наивно. Слободно мало скептицизма, па може да дискутујемо на истом нивоу. Има људи који се не слажу са мном, али су имају ниво скептицизма па са њима могу да дискутујем на нивоу. Ти, дајнабластер, црвени барон и онај геополитичар то нисте. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Све што треба да кажеш да би ти прича имала иоле снаге, јесте једна радио станица која је заузела фреквенцију илегално без дозволе као ова. А ти такву станицу не можеш да пружиш. U najnovijem izveštaju Republičke agencije za elektronske komunikacije (Ratel) nalazi se 34 takva radijska i pet TV ilegalaca, koji, kako se stručno kaže, neovlašćeno koriste radio-frekvencijski spektar. Među njima ima zaista zanimljivih pojava na kratkim talasima, poput Radio Kulta iz Požarevca, Radio Šeherezade iz Zemuna, sve do Kosmosa u Lazarevcu ili prijepoljskog radija sa simboličnim nazivom Enigma. Radio Balkan (Radio Fokus) emituje program sa 11 lokacija, dok Radio City iz Beograda i Radio Op-top, iz Topole puštaju pesme i nakon oduzimanja dozvola. Ђуро Станивук and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Na teritoriji Novog Sada otkriveno devet ilegalnih radio-stanica koje ometaju i avio saobraćaj. Podnete tri krivične prijave za ilegalno korišćenje frekvencija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Брате Милосављевићу, да те упознам: ово је она тешка реч "Извини". "Извини", ово је наш добар другар, брат Милосављевић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Брате Милосављевићу, да те упознам: ово је она тешка реч "Извини". "Извини", ово је наш добар другар, брат Милосављевић. Њему ми не пада на памет да се извињавам јер он тај аргумент није ни пружио. Надам се да си свестан колико нема смисла то што тражиш од мене. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука