Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @, ima brate sve i svašta da čitaš, sve se svodi da su jedini ispravni, prava vera prađedovska, pa ima dotle do silnih jeretičkih učenja...sve možeš ovde da pogledaš na anti-raskol.ru. ima puno toga, treba dosta dana i meseci da se sve to lepo sašvaka ....malo se šalim ali ovaj sajt ima dosta toga i zaista treba vremena da se sve to prelista. recimo , ja već to nekoliko god.pratim, sigurno jedno 4-5.g. i ramišljao sam jednom da ovde postavim jednu temu baš o svim ovim raskolnicima, sektašima i jereticima , tj. da prevodim neke tekstove i da postavljam fotke kolko da se upoznamo i sa ovima. ima još jedan sajt isto posvećen ovoj temetici , pa sam mislio oba izvora da koristim. ne znam koliko bi to bilo korisno i pametno da postavljam sve to ovde . Млађони, -Владимир- and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @, ima brate sve i svašta da čitaš, sve se svodi da su jedini ispravni, prava vera prađedovska, pa ima dotle do silnih jeretičkih učenja...sve možeš ovde da pogledaš na anti-raskol.ru. ne znam koliko bi to bilo korisno i pametno da postavljam sve to ovde . Па било би корисно, ја мислим да би боље упознали нашу теологију кроз грешке њихове. Зато су и јеретици тешки, јер им је прађедовска вера не њихова. Да је њихова они би били православци при једној светој и апостолској цркви - а не би правили јерес аутокефалних цркви. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Превише је ово за један дан, Мартирије, пушти нешто за лаку ноћ... samo za tebe i za laku noć Григорий (Менке)"Епископ Аризоны" p.s. ...ovaj ko da se od nečega uplašio , mož ne vidim lepo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Гле, нисам знао да је Роберт Дивал свештеник... izgleda kao da su žive mošti koje hodaju hehehehe da ne kažem zombi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Mozda su na nekim drogama, to je jedino razumno objasnjenje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 gle ovaj tamnoputi , ima crnogorsku kapu - kamilavku http://www.anti-raskol.ru/grup/432 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Епископитис тј. претерана жеља да се постане Епископ је озбиљна болест= прелест; изгледа да су у овој организацији сви такви. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E a znate li i da je SPC isto ovako nastala, sama sebe osnovala, da bi postala priznata koliko, skoro pola veka kasnije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Епископитис тј. претерана жеља да се постане Епископ је озбиљна болест= прелест; изгледа да су у овој организацији сви такви. U vezi sa mojim komentarom, zameni Episkop sa Car i Patrijarh i dobićeš nastanak SPC Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ustvari moja greška, beše Rastko nešto uradio povodom autokefalnosti SPC, a ovo je bilo samo za patrijaršiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E a znate li i da je SPC isto ovako nastala, sama sebe osnovala, da bi postala priznata koliko, skoro pola veka kasnije. Тачно тако, призната од старне свете апостолске цркве као њен део и основана од стране те исте цркве. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E a znate li i da je SPC isto ovako nastala, sama sebe osnovala, da bi postala priznata koliko, skoro pola veka kasnije. Hoces reci da su srpki episkopi sami sebe rukopolagali? Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Hoces reci da su srpki episkopi sami sebe rukopolagali? E ček pozaboravljao sam istoriju To je beše bilo još za vreme Rastka i sve legalno. Ispravio sam se gore, valjda je tako. Ispravite me ako grešim A što se patrijaršije tiče to je bilo ilegalno za vreme Dušana, a kao patrijaršija je priznata tek za vreme Lazara? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @@Odahviing, da, sa ovim si pobrkao...to je bilo kada je car Dušan uzdigao crkvu , pa Carigrad nije priznao našu patrijaršiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @@Odahviing, da, sa ovim si pobrkao...to je bilo kada je car Dušan uzdigao crkvu , pa Carigrad nije priznao našu patrijaršiju Da skontao sam i sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука