kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ioann Prosti mi Bože,al ovaj kao sa parade da je stigao... Караконџула, ИгорМ and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 To je sve jedna velika sala, ko to ne razume taj nema smisla za humor hemoj tako da se sigraš sas mene , ima da ti bacim magiju В.С. Семенов Псевдоправославный "целитель" heheheheheheeeeeeehheheeeee DYNABLASTER, kordun and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ioann Prosti mi Bože,al ovaj kao sa parade da je stigao... heheheheheeheee vala baš, stras Boža od pojedinih da se čovek uplaći i prepadne za sva vremena Досифей (Олег Траньков)"Епископ Псковский", первый секретарь Усвятского райкома КПРФ Срђан Шијакињић, kordun, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Венедикт (Молчанов)"Патриарх Великого града Москвы, всех православных христиан и Предстоятель новых земель" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 a ovaj , na koga vam liči, možda će vam prezime pomoći pošto imaju isto samo što je ovaj mlađi a ovaj naš u serbije stariji prota Андрей (Гаврилов) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ako zelimo da popravimo ovaj svet, moramo sebe da popravljamo. Ako zelimo da rusimo zid zla, moramo izgraditi zid dobra,koji ce nadvisiti zid zla pa ce se on sam od sebe srusiti, tako nas uci vladika Nikolaj. Mi smo krivi sto postoji prostor da se pojave ovakvi ljudi, nismo dovoljno ohristovljeni i jedinstveni da adekvatno odgovormo duhu vremena. Ipak ,s pogledom u svetlu buducnost ,crpeci snagu iz eshatona ,siguran sam da je krv mucenika seme nove vere ,i da ce ova neopaveliceva "crkva" uskoro nestati prostim urusavanjem. Послато користећи Тапаток 2 Млађони and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 a ovaj , na koga vam liči, možda će vam prezime pomoći pošto imaju isto samo što je ovaj mlađi a ovaj naš u serbije stariji prota Андрей (Гаврилов) Žarko Gavrilović? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Cak i sv.vladika ti nije dorastao Milosavljevicu. Ти баш не волиш кад неко има своје мишљење и кад није роб мњењу једне групе људи, него мисли, онако за себе?? Ајде угледај се на брата Бладимира па батали те ниске прозивке, него ми уз њих пружи и неко мишљење или аргумент. Патиш од тога као и они који су ти лајковали постове да у недостатку аргумената остајеш само не безобразлуку. Немој да ме погрешно разумеш, и ја јесам безобразан али те бар испоштујем за толико да ти објасним шта и зашто то мислим - није да те само прозивам. Осим ако не мислиш да је најбитније слепо веровати а немати знања, разума и размишљња. Мислим јако је смешно да ме прозиваш, а не знаш разлику између догмата и канона. Нисам ни ја нешто едукован, али макар ако хоћеш да ми кажеш да је владика Николај био у праву, макар образложи зашто тако мислиш. Ја мислим да у оном тексту није у праву. Јел то што је он Николај значи да је све у праву!? Наравно да не. И владика Николај је имао доста погрешних размишљња. Ако бих своју веру базирао на непогрешивости мишљења владике Николаја.... било би страшно. А тек ако бих слепо прихватао без приупитања да ли је то тачно... или можда није, или имао и градио своје мишљење на основу тога само што је неко ко је +Николај то написао.... па онда би то било сујеверје а не вера. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @, hehehehe da, za mene ovaj i prota ko blizanci, pljunuti prota a em imaju isto prezime - ovaj Gavrilov, a prota Gavrilović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @, hehehehe da, za mene ovaj i prota ko blizanci, pljunuti prota a em imaju isto prezime - ovaj Gavrilov, a prota Gavrilović Što bi rekli za Žarka G. "poluđeli pop", a ovaj Gavrilov je još luđi Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Što bi rekli za Žarka G. "poluđeli pop", a ovaj Gavrilov je još luđi a šta da radiš hehehehe stras Boža Дионисий Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 a pogledajte ovo....tek što izašao iz pelena i samo što je prekinuo da sisa palac i već dobio panagiju...strašno Иосиф (Ануфриев)«Хор-епископ Тихвинский» (1996 г.р.) feeble, -Владимир-, NemanjaVa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Брате Мартирије , а пише ли негде на ком основу они базирању њихову цркву? Која им је теолошка подлога за легитимитет ове цркве. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Каква лукава играрија, замисли шта су смислили Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ioann Prosti mi Bože,al ovaj kao sa parade da je stigao... Taj je tu jos najbolji, vidis da je maneken Ne stvarno, taj lik mi deluje da i mozes nesto da mu objasnis, tj. da razume. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука