Jump to content

Основана аутокефална "Хрватска православна црква" !

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости

To je sve jedna velika sala, ko to ne razume taj nema smisla za humor :))

hemoj tako da se sigraš sas mene , ima da ti bacim magiju   1.jpg

В.С. Семенов

Псевдоправославный "целитель"

heheheheheheeeeeeehheheeeee

Подели на овим сајтовима

• Гости

J009c0W.png Ioann

Prosti mi Bože,al ovaj kao sa parade da je stigao...

heheheheheeheee vala baš, stras Boža  :D

od pojedinih da se čovek uplaći i prepadne za sva vremena 

1.jpg

Досифей (Олег Траньков)

"Епископ Псковский", первый секретарь Усвятского райкома КПРФ

Подели на овим сајтовима

Ako zelimo da popravimo ovaj svet, moramo sebe da popravljamo.

Ako zelimo da rusimo zid zla, moramo izgraditi zid dobra,koji ce nadvisiti zid zla pa ce se on sam od sebe srusiti, tako nas uci vladika Nikolaj.

Mi smo krivi sto postoji prostor da se pojave ovakvi ljudi, nismo dovoljno ohristovljeni i jedinstveni da adekvatno odgovormo duhu vremena. Ipak ,s pogledom u svetlu buducnost ,crpeci snagu iz eshatona ,siguran sam da je krv mucenika seme nove vere ,i da ce ova neopaveliceva "crkva" uskoro nestati prostim urusavanjem.

Послато користећи Тапаток 2

Подели на овим сајтовима

a ovaj , na koga vam liči, možda će vam prezime pomoći pošto imaju isto samo što je ovaj mlađi a ovaj naš u serbije stariji prota :D

1.jpg

Андрей (Гаврилов)

Žarko Gavrilović? 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Cak i sv.vladika ti nije dorastao Milosavljevicu.

Ти баш не волиш кад неко има своје мишљење и кад није роб мњењу једне групе људи, него мисли, онако за себе??

Ајде угледај се на брата Бладимира па батали те ниске прозивке, него ми уз њих пружи и неко мишљење или аргумент.

Патиш од тога као и они који су ти лајковали постове да у недостатку аргумената остајеш само не безобразлуку. Немој да ме погрешно разумеш, и ја јесам безобразан али те бар испоштујем за толико да ти објасним шта и зашто то мислим - није да те само прозивам.

Осим ако не мислиш да је најбитније слепо веровати а немати знања, разума и размишљња.

Мислим јако је смешно да ме прозиваш, а не знаш разлику између догмата и канона. Нисам ни ја нешто едукован, али макар ако хоћеш да ми кажеш да је владика Николај био у праву, макар образложи зашто тако мислиш. Ја мислим да у оном тексту није у праву.

Јел то што је он Николај значи да је све у праву!? Наравно да не. И владика Николај је имао доста погрешних размишљња. Ако бих своју веру базирао на непогрешивости мишљења владике Николаја.... било би страшно. А тек ако бих слепо прихватао без приупитања да ли је то тачно... или можда није, или имао и градио своје мишљење на основу тога само што је неко ко је +Николај то написао.... па онда би то било сујеверје а не вера.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

@,

hehehehe da,

za mene ovaj i prota ko blizanci, pljunuti prota a em imaju isto prezime - ovaj Gavrilov, a prota Gavrilović :D

Što bi rekli za Žarka G. "poluđeli pop", a ovaj Gavrilov je još luđi :D 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Гости

a pogledajte ovo....tek što izašao iz pelena i samo što je prekinuo da sisa palac i već dobio panagiju...strašno

01.jpg

Иосиф (Ануфриев)

«Хор-епископ Тихвинский» (1996 г.р.)

Подели на овим сајтовима

Брате Мартирије , а пише ли негде на ком основу они базирању њихову цркву? Која им је теолошка подлога за легитимитет ове цркве.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

J009c0W.png Ioann

Prosti mi Bože,al ovaj kao sa parade da je stigao...

Taj je tu jos najbolji, vidis da je maneken :D

Ne stvarno, taj lik mi deluje da i mozes nesto da mu objasnis, tj. da razume.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...