Никола Поповић Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ко? Мироносица? Па она је по мени најбоља, права жишкица! Istochnik and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ja samo znam kad bi ti bila sa mnom da ne bi mogla meni tako odgovarati. Ne brini NEBI i NE BI, obe varijante, bila sa tobom. Na osnovu tvog pisanje to je i vise nego jasno. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E to volim da cujem, ipak si ti dobra. jel ovo tema o meni ? a sad se lepo vrati na temu ! šta je za tebe ženstvena žena ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 jel ovo tema o meni ? a sad se lepo vrati na temu ! šta je za tebe ženstvena žena ? Па на некин начин... Тема је бити женско, а ти си женско.. мислим, јесте мало. А људи престаните само да се домунђавате, него ајте мало и мишљења, идеја, зато и служи тема да разговарамо. kordun је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Па она је по мени најбоља, права жишкица! ? šta ovo znači !? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 jel ovo tema o meni ? a sad se lepo vrati na temu ! šta je za tebe ženstvena žena ? Ih pa kao da ne znas da je na pravoslavnim forumima najprivlacnija zena koja nece da nosi jezicki oblik pravoslavne burke? Jeste da je ona u "svepastirskim" psihoanalizama ocenjana kao lilith, zena demon ali je ipak ona mnogo privlacnija od "pravoslavne albanke". Mironosica and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 jel ovo tema o meni ? a sad se lepo vrati na temu ! šta je za tebe ženstvena žena ? Po mom misljenju zenstvena zena je ona koja najvise ima zenskih osobina uglavnom puna misterije i zenske cudnoce. Zena sama sebe slabo pozna. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Zena sama i sebe slabo pozna. teške reči Arsenija, Istochnik and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Po mom misljenju zenstvena zena je ona koja najvise ima zenskih osobina uglavnom puna misterije i zenske cudnoce. Zena sama sebe slabo pozna. Znaci ima i muske cudnoce? Arsenija, Gordana . and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Znaci ima i muske cudnoce? To si ti reko a ne ja :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Eeeeeee sad neću ni kako ja hoću !!!!!!!!! Istochnik, Лапис Лазули, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ? šta ovo znači !? Па то значи да си ти жишкица... хм, не знам шта није јасно овде?... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 To si ti reko a ne ja :good2: Kad ja nesto kazem onda obicno na kraju ne stavim upitnik. Nisam rekao nego pitao. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Kad ja nesto kazem onda obicno na kraju ne stavim upitnik. Nisam rekao nego pitao. Da, mislim da ima cudnoce i medju muskarcima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Па то значи да си ти жишкица... хм, не знам шта није јасно овде?... ? nije mi jasno šta je za tebe žiškica (žena žiškica) Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука