Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Jel ti ne kontas razliku izmedju "nov" i "kao nov"? Написао сам ти у почетку коменатар који си ти коментарисао... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 I tako dolazimo do otkrica da avion nije nov, nego kao nov, a docicemo i do otkrica dal je to jedno od retkih dobro odradjenih poslova... http://sh.wikipedia.org/wiki/Pri%C4%8Da_o_drvetu_i_plodovima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Jel ti ne kontas razliku izmedju "nov" i "kao nov"? Kazem ti da u svetu avijacije to prakticno nema neke bitne uloge, jer se za bezbednost i kod sasvim novih, i kod skoro novih, i kod starih, brine podjednako detaljno. Dakle, ne vidim poentu da se naglasava u ovoj prici da to nije sasvim nov avion, jer i velike kompanije sa velikim sredstvima ne retko iznajmljuju ili kupuju koriscene avione. Znam da si navatren na mene, ali citaj o cemu se prica i sta je tema. No entiendo escrito... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Naravno, ovo pricam o avionima. O nekom tamo ulasku Srbije u EU sam se izjasnio odavno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Milosavljevic je izgleda bezao sa casova istorije. Ovaj natpis je stajao na zidu ucionice istorije u mojoj osnovnoj skoli: "HISTORIA EST MAGISTRA VITAE" Искрено ја се запитам да ли си ти видео књигу уопште после основне школе.. На страну прича са ове теме и мој став према поменутој, те писање Драгашево, које ми некада "прија", а некада не... Дакле, невезано за тему, а везано за његов конкретан текст и увод којим га је почео... Седи-један! У ваздухопловству, старост, од осам, 18, 28 или 88 година не значи ништа, ако се поштују, тзв. техничкиу билтени произвођача (а поштују се!) Ја сам летео на хеликоптерима који су календарски били старији од мене и данас готово сваки летач у нашем РВ лети на ваздухопловима таквеог "календара", тако да је почетна теза његовог текста (Драгашевог) чист промашај! Фора је што драгашпо неким питањима размишља практично али по неким скроз идеолошк - како му одговара. Тачно може да се види где прича чисту економију, а где оће да истера неку поенту лупетањем глупости. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Yzw09JcZHXc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Milosavljevic je izgleda bezao sa casova istorije. Ovaj natpis je stajao na zidu ucionice istorije u mojoj osnovnoj skoli: "HISTORIA EST MAGISTRA VITAE" Da bi Historia uopšte mogla da bude Magistra Vitae istorija se prvo mora POZNAVATI,a kada se istorija poznaje onda se mora i pravilno protumačiti,tek onda istorija postaje učiteljica života,ne pre i ne kasnije. I malo poštovanja prema Milanu Rakiću,kakav je to rečnik! bangin Млађони and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Da bi Historia uopšte mogla da bude Magistra Vitae istorija se prvo mora POZNAVATI,a kada se istorija poznaje onda se mora i pravilno protumačiti,tek onda istorija postaje učiteljica života,ne pre i ne kasnije. I malo poštovanja prema Milanu Rakiću,kakav je to rečnik! bangin Он момак оће да каже да је европска унија нови вавилон. Па ти види. Немам ништа против аргумената, али ово је недостатак аргумената. Jel ti ne kontas razliku izmedju "nov" i "kao nov"? Znam da si navatren na mene, ali citaj o cemu se prica i sta je tema. I nisam postavio radi blamaze (mene su ucili da nije sramota ne znati), nego radi smisla teme. A to sad ko je i kako birao te politicare to je za drugu temu. E da, kazes to je jedna od retkih stvari koja je kod nas dobro uradjena, trazi na uvid papire od ugovora pa ces da vidis jel to izuzetak. Шта ти је љубав. Објаснили ти људи како човек манипулише информација (нешто што сам ти ја причао пре годину дана) и ти га идаље браниш. "мрзео сам сваког ко те није волео.... ружан глас о теби ме је болео" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Apropo aviona ovo je vest koja je glavna svuda bila http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Prvi-avion-Er-Srbije-sa-dvoglavim-orlom-na-repu.sr.html Dakle jasno nov avion pise. Milan kaze ma kakve to veze ima sto nov nije nov,nego je star 8 godina to ne znaci nista. Mene zaista to ne zanima,kao ni 90% ljudi koji se ne razumeju u tu materiju,poenta je da avio n i j e NOV. Nego je umiven tinejdzer,jasno zar ne? Dakle ako ja kazem da proizvodim kajmak od juce i neko me otkrije i kaze to je star zamrznuti kajmak,ja cu da kazem,pa kakve veze ima sto nije od juce,jer i zamrznuti ima super ukus,to nista ne znaci! i nema problema,mislim da to tako ne ide. Onda Milan kaze niko nije tvrdio da avion nije nov i ogradio se bar ne u strucnim krugovima?! Opet pozivam na tekst ovaj koji je svuda objavljen i gde je avion oznacen kao "NOV" i opet kazem da 98% populacije nije deo strucnih krugova? Da se vratim na kajmak,dakle svuda proglasim da je moj kajmak od juce,ali kad otkriju da nije,ja cu reci pa to medju strukom i mlekarima niko nije tvrdio da jeste? Nidje veze. Dakle,Milane zaista ne razumem sta pricas. Sto se EU tice,samo cu reci da bi mogli da pitamo Madjare,Rumune,Bugare,Grke,Portugalce...njihovo vidjenje o zivotu u eu i da li je to zaista blagostanje. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Kazem ti da u svetu avijacije to prakticno nema neke bitne uloge, jer se za bezbednost i kod sasvim novih, i kod skoro novih, i kod starih, brine podjednako detaljno. Dakle, ne vidim poentu da se naglasava u ovoj prici da to nije sasvim nov avion, jer i velike kompanije sa velikim sredstvima ne retko iznajmljuju ili kupuju koriscene avione. Gledaj, nije poenta uopste u tome sto vas dvojica kazete, imam ja zvucnike koji su stari 30 godina i kao novi su i sviraju bolje nego novi i nadzivece nove, ista stvar i sa pecaljkama, imam sportex stapikalo stare serije koja je tolko dobra naspram nove da kad me ljudi sretnu na vodi ne kazu ni dobar dan, nego jel oces da prodas stap, inace posto sam trgovac za nesto sto nije novo, nema veze sto je bolje od novog, ja ne mogu da kazem ljudima ej ovo je novo, kad nije, o tome se radi. A to je i poenta citave teme, prodaju ti muda za bubrege, malo slazu vamo, malo slazu tamo i kad se nakupi desi se da ostanes bez gaca, taj ugovor sto su napravili kao dobro, po svemu sudeci to je los ugovor opet nama na stetu, kao i sve sto su do sad radili, znaci dzirlo zapakovan u roze ukrasni papir sa sljokicama. Poenta teksta nije ono za sta ste se vas dvojica uvatili, smisao je bitan. Nama prvo trebaju poslovi koji ce da hrane ljude, zatim nam trebaju poslovi koji ce da doprinesu zaradi, kolko god neki voleli avione to je tek na ne znam kom mestu jer je luksuz u pitanju. Ja sam u osnovnoj skoli hteo da budem pilot, imam i gomilu maketa sto sam sklapao i farbao, ali to sad nema veze sa temom. @Milosavljevic Sto se tice istorije rekoh, a to dal ja imam pojma o njoj ili ne nije ni bitno, iskreno pojma nemam, ali znam osnovne stvari koje jesu sustina, a to sto si ti eufetisista to su vec neke droge u pitanju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 'If you don't take a job as a prostitute, we can stop your benefits' By Clare Chapman 12:01AM GMT 30 Jan 2005 A 25-year-old waitress who turned down a job providing "sexual services'' at a brothel in Berlin faces possible cuts to her unemployment benefit under laws introduced this year. Prostitution was legalised in Germany just over two years ago and brothel owners – who must pay tax and employee health insurance – were granted access to official databases of jobseekers. The waitress, an unemployed information technology professional, had said that she was willing to work in a bar at night and had worked in a cafe. She received a letter from the job centre telling her that an employer was interested in her "profile'' and that she should ring them. Only on doing so did the woman, who has not been identified for legal reasons, realise that she was calling a brothel. Остатак текста овде Опасна ова унија, нема шта, једва чекам МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Apropo aviona ovo je vest koja je glavna svuda bila http://www.politika....na-repu.sr.html Dakle jasno nov avion pise. E, da li vi ljudi uopste procitate ovo sto postavljate? Pa valjda ti je jasno, brate, da ovde "novi" znaci - novi za ovu kompaniju, model koji ona pre nije imala, itd. JAT je pre leteo prakticno samo na Boingovim avionima, ovo je sad Airbus-ov, pa se zato govori o promeni. Radi se o promeni politike kompanije, tj. o uvodjenju saradnje sa drugim firmama. Znaci, `ajde malo da se uozbiljimo... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Dakle,Milane zaista ne razumem sta pricas. Milan priča "vazdhoplovnim" žargonom,i oni koji taj žargon poznaju,bilo da su kolege piloti ili stručna javnost,znaće da Milan nije mislio da avion od 8 godina može biti nov,naravno da nije nov ali je u tehničkom smislu kao nov i sve na njemu je novo,tu nema priče.Pobogu ljudi! Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Шта ти је љубав. Објаснили ти људи како човек манипулише информација (нешто што сам ти ја причао пре годину дана) и ти га идаље браниш. Ne manipulise, kad nesto kaze iz neznanja to je iz neznanja, a ne manipulacija, to sto si sam sebe ubedio da on manipulise je nesto drugo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 E, da li vi ljudi uopste procitate ovo sto postavljate? Pa valjda ti je jasno, brate, da ovde "novi" znaci - novi za ovu kompaniju, model koji ona pre nije imala, itd. JAT je pre leteo prakticno samo na Boingovim avionima, ovo je sad Airbus-ov, pa se zato govori o promeni. Radi se o promeni politike kompanije, tj. o uvodjenju saradnje sa drugim firmama. Ajde malo da se uozbiljimo... Koji spin, kakav li si tek kad si neozbiljan Trazi da procitas ugovor... al nema ni potrebe, jer ga niko osim veleizdajnika ne moze ni citati. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука